Hayırlı olsun allah mesut etsin inşallahgünaydın hanımlar sanırım akıl alabileceğim en doğru yer burasıdır yeni evliyim 31 yaşındayım çocuk konusunda kara veremiyoruz en doğru kara ne olur biizm için siz hemen hamile kaldınızmı bekledinizmi pişman msısnız
Elif bence kilo ver sıkı bi rejim yapteşekkür ederim sinem 99 dum düğüne 80 i gördüm am hızla almaya başaldım 85 im şuan zor bi karar açıkcası hemen hamile kalacağımı bilsem 4 ay sonrasına düşünürüz ama y ahemen hamile kalmazsam kokrusu var oda hemen başlayalım diye düşündürüyor
Oy kuzunuu görüceksin :) özlemişsindir annesi:) bu doktorlArın izin alması beni deli ediyo,geçen hafta bende benimkine dedim bu ay yok dimi izniniz,burdayım merak etme dedi ,içim rahatladı vallahiofff bana kılo demeyın yaaa
valla delı olucamm
ıkıncı cocgu ıstersem bu sefer kesınlkle zayıflayıp hamıle kalıcam:)hem cocuga hem bana ezıyet boylesı
bu ctesi randevu aldım bakalım mınık ne alemde
bıde benım dktor izindeymıs uzun zamandır tanısmak ıstedıgım baska bı doktor vardı fırsattan istifade ondan randevu aldım
senın etıketler işe yarayacak sınem bekledı mınık teyzesının tatil dönüşünü..
benım aklımda nıyeyse 6 eylul dıye kalmış ya dogum tarıhı olarak 40,hafta
daha 2 hafta var görünüyor
Eda aslında şeker ölçümün cok değilki sonucun uçurum gibi değilki ısrarla niye bidaha istiyolar anlamadım ,cok zararlı bebek için cunku,
Senindeni ağrılArın var canım,benim doktor ne kalsiyum nede magneZyum verdi ,sırf oyuDen bu sıkıntılarım ,ısrarla yürü diyo nasıl yürüceksrm topallıyorum resmen
İnşallah herşey yolunda giderde 32haftayıda geçer ,ne kadar kalırlarsa okadaa güzel kilo alırlar,çok heyecanlı yaw pıtırcıklar gelicek ev şenlenicek
Dün kuzenimin bebeği geldi sürekli onunla oynadık ilgilendik evin neşesi gerçekten,o olmasaydı sohbet muhabbet bi süreden sonra tıkanıyoduk ama bebek olunca tüm göZler onda ilgi onda oluyo
Günaydın hanımlar
Yorgun bir gecenin ardından uyandım ,sürekleri ağrım var ve anlamını veremediğim iç huzursuzluğum var
Ağlamak istiyorum sürekli ,kasılmalarım oluyor ,adet sancılarım oluyo ,alıştırma ağrıları kasılmaları sanırım bunlar , bu günlerde gelsin geçsin inşallah ,içimde tarif edemediğim endişe korku var ,korkmuyorum aslında ama rüyalarında çığlık çığlığayım,sürekli dua okuyorum içimdeki vesveseden kurtulmak için allah kolaylık versin, kolay doğum nasip etsşn inşallah
günaydın hanımlar sanırım akıl alabileceğim en doğru yer burasıdır yeni evliyim 31 yaşındayım çocuk konusunda kara veremiyoruz en doğru kara ne olur biizm için siz hemen hamile kaldınızmı bekledinizmi pişman msısnız
offf bana kılo demeyın yaaa
valla delı olucamm
ıkıncı cocgu ıstersem bu sefer kesınlkle zayıflayıp hamıle kalıcam:)hem cocuga hem bana ezıyet boylesı
bu ctesi randevu aldım bakalım mınık ne alemde
bıde benım dktor izindeymıs uzun zamandır tanısmak ıstedıgım baska bı doktor vardı fırsattan istifade ondan randevu aldım
senın etıketler işe yarayacak sınem bekledı mınık teyzesının tatil dönüşünü..
benım aklımda nıyeyse 6 eylul dıye kalmış ya dogum tarıhı olarak 40,hafta
daha 2 hafta var görünüyor
Oy kuzunuu görüceksin :) özlemişsindir annesi:) bu doktorlArın izin alması beni deli ediyo,geçen hafta bende benimkine dedim bu ay yok dimi izniniz,burdayım merak etme dedi ,içim rahatladı vallahi
Perşembe günü benimde kontrolum var gene çatı muayenesi yapar tahminim ,h sonuna kadar doğururmuyunki yaw ,bugun 38+1 im bakalım hayırlısı olsun inşallah
Elif bence kilo ver sıkı bi rejim yap
Ben 70 kga düştüm snr kendimi saldım 78le hamile kaldım şimdi de 100 kg oldum kendimi taşıyamıyorum ağrılArım cok bacaklarım agrıyo taşıanıyorum kendimi,bide hamilelikte daha ni hantallaşıyo vucut,daha önce 97 kg gördüm ben ama hiç böyle zorlanmıyodum ,bebeğin agırlıgı hamileliğin verdi nefes darlıgı şişmeler falan olunca kilo cok ağır geliyo
Bide bızım vucut kilo almaya çok müsait hemen verdiğim kılolar geri geldi ,doğumdan snr gidicek biliyorum ama şuankı zorlugu bana yetiyo,edada yorum yaZar emimin oda kılo aldı dikkat etmedi
Eğer dikkat ederim spor yaparım dersen bu kilonlada hamile kalabılırsın 7kg alıp hamıleliği bitende var örnek olarak ama genelde kılo alan cok
Bence kilo ver ve sonrasında hamileliğinde kilo az öz almaya çalış benden tavsiye
Kır anacım kır hak edıyolar ,şuan benımkıne cok uyuzum geri alıyorum sabahli söylediklerimi :)sinemmmmmm kıskacını geçirdimmi ne hale geldıklerını sen bılıyosun:)
kırıcam kıskacını vericem eline bigün o olacak ben hiç memnun degılım,benımkının yükselenı okuz burcu:)
yagmur isminin yanına ek olarak 2, isim şu üçünden birini koycam desem hangısı sızce???
esila,asel,ceylin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?