Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Hayırlı olsun allah mesut etsin inşallah
İstediğin kiloya ulaştınmı canım
Ben hiç pişman değilim son günlerim ne kadar zor geçiyo olsada oğluşumun totosunu öpmek için sabırsızlanıyorum ,gördüğümde ne dıygular yaşıcM bilemıyorum,bence yaşında anne olmak için ideal bi yaş ,eşinede sonsuz güvenıyorsAn ve o da istiyosa ertelemenin bi mantığı yok
Benim ilk denememde oldu canım hiç bekletmedi rabbim inşallah seninde oyle olur
Sağlıcakla kal

Esraaaa etiketler boşa gitmedi benim oğluş eylülü bekledi :)
Eltilerim geldi :) bile ihtiyacım varmı diye soruyolar bide hastane kurabiyesi yapıcaklamış nasıl yapalım dediler şaştim hee :) tok dedim zahmet etmeyin iyi ozaman mevlütünde yaparız dedıler iyi dedîm
Yarında kızının doğum gunu varmış doğurmazsam giderim inşallah ,cumarteside kuZenimin cocugunun var umarım gidebilirim :) onada
Annem ankaraya gitti 3 gundur yok yarın gelicek ,teyzem ameliyat oldu ona gittiler ,gelsinde bi kuaföre gidelim manıkur pedikur saç baş düZelsin :)

teşekkür ederim sinem 99 dum düğüne 80 i gördüm am hızla almaya başaldım 85 im şuan zor bi karar açıkcası hemen hamile kalacağımı bilsem 4 ay sonrasına düşünürüz ama y ahemen hamile kalmazsam kokrusu var oda hemen başlayalım diye düşündürüyor

Elif bence kilo ver sıkı bi rejim yap
Ben 70 kga düştüm snr kendimi saldım 78le hamile kaldım şimdi de 100 kg oldum kendimi taşıyamıyorum ağrılArım cok bacaklarım agrıyo taşıanıyorum kendimi,bide hamilelikte daha ni hantallaşıyo vucut,daha önce 97 kg gördüm ben ama hiç böyle zorlanmıyodum ,bebeğin agırlıgı hamileliğin verdi nefes darlıgı şişmeler falan olunca kilo cok ağır geliyo
Bide bızım vucut kilo almaya çok müsait hemen verdiğim kılolar geri geldi ,doğumdan snr gidicek biliyorum ama şuankı zorlugu bana yetiyo,edada yorum yaZar emimin oda kılo aldı dikkat etmedi
Eğer dikkat ederim spor yaparım dersen bu kilonlada hamile kalabılırsın 7kg alıp hamıleliği bitende var örnek olarak ama genelde kılo alan cok
Bence kilo ver ve sonrasında hamileliğinde kilo az öz almaya çalış benden tavsiye

offf bana kılo demeyın yaaa
valla delı olucamm
ıkıncı cocgu ıstersem bu sefer kesınlkle zayıflayıp hamıle kalıcam:)hem cocuga hem bana ezıyet boylesı
bu ctesi randevu aldım bakalım mınık ne alemde
bıde benım dktor izindeymıs uzun zamandır tanısmak ıstedıgım baska bı doktor vardı fırsattan istifade ondan randevu aldım
senın etıketler işe yarayacak sınem bekledı mınık teyzesının tatil dönüşünü..
benım aklımda nıyeyse 6 eylul dıye kalmış ya dogum tarıhı olarak 40,hafta
daha 2 hafta var görünüyor

Oy kuzunuu görüceksin :) özlemişsindir annesi:) bu doktorlArın izin alması beni deli ediyo,geçen hafta bende benimkine dedim bu ay yok dimi izniniz,burdayım merak etme dedi ,içim rahatladı vallahi
Perşembe günü benimde kontrolum var gene çatı muayenesi yapar tahminim ,h sonuna kadar doğururmuyunki yaw ,bugun 38+1 im bakalım hayırlısı olsun inşallah

valla riske atmayalım 100 g yapalım dediler bu sabah gittim onuda yaptırdık çok zordu ama 3 saat aç hemde o 100 g şekerli sudan sonra ay birde o şekerli suyu içtim bizimkilerin tekmeleri dışardan görünüyordu gariplerime doping mi oldu nedir şaşırdılar valla 3 saat boyunca inşallah bir zararı olmamıştır

üstüne faranjit oldum. misafirlerim vardı kuzenim ve eşi sağolsunlar sigarayı söndürmediler bile üstüste içtiler evde filan uyardı eşim yanımda durmadılar ama dışarda arabada birşey olmaz camı açtık diye boyuna içtiler ilk önce yutkunma zorluğu ile başladı her zamanki gibi 2 gündür zor duruyorum ayakta bugün rapor aldım zaten 1 hafta yatıcam öksürükte başladı. tam şimdi olacak şeymi yaa antalya sıcak klimasız oturmuyoruz zor bir duruma girdim. hazır hastayım yatıcam bari tetanozun 2. aşısını da olayım dedim onuda oldum. sağlık ocağındaki hemşire çok hastasınız bebeğin kalp atışlarına bir bakalım dedi. olur dedim. hastayım diye kalp atışlarında artma varmı diye bakmış normalmiş, biraz tedirgin oldum sizi böyle görünce dedi. iyiki sonra dedi yoksa bende tedirgin olurdum...

ay birde şeker yükleme için gece 12 den sonra su bile yasak dediler bana da dün gece zor geçti zaten yutkunamıyorum üstüne öksürük terleme ve ben su bile içemiyorum çok şükür geçti...

huzursuzluğun normal tatlım sona yaklaştın sen can bey doğduğunda onla nasıl oynayacağını düşün dağıt vesvese bulutlarını...

ooo hayırlı olsun demek evlendiniz... canım kesin duymuşsundur bunu çok diyen olmuştur ama haklılar ne yazıkki 30 dan sonra geçen her gün bize negatif etki... bende 32 yaşındayım çoğu testi yaparken doktorun 30 yaş üzerisin bakmamız lazım sonuçlar önemli demesi kulaklarımdan gitmiyor... hele birde çocuk olmaması ihtimaliyle tedavi filan gerekirse doktor her dakika aynı şeyi söylüyor... ama herşey illa ters gidecek diyemeyiz eğer yolunda giderse bir evliliğinizin ne olduğunu anlayın birbirinizi çözün 1 sene siz zaman verin sonra 1 sene kendiliğinden olması için bebişe zaman verin böylelikle beklenen 2 sene çok değil... ama olaki adet düzensizliğin vardır yada eşinde bir sorun vardır bebek düşünmeseniz bile doktora baktırın... ben saf baktırdım doktor sorun yok filan dediydi doğum kontrol haplarını da bir güzel kullandım ama eşime de bir test yaptırmayı akıl edememişiz uzunca bir zaman boşa kürek çekip yoruldum. sen işini sağlama al oda test yapsın herşey ok dense bile olmadık pürüzler çıkabiliyor bari tek onlara kalsın işiniz... sonra sorun yoksa beklersiniz varsa uzatmadan başlayın yıpratıcı bir süreç çünkü....

valla bende ilk aylarda abartmayacağım bak şimdi her gün özene bezene diyet yemekleri hazırlayacak halimde kalmadı

benim doktorda izinde şeker yüklemenin sonucuna başka doktor bakacak inşallah sonra almaz yaaa

evet ya bende başında heyecanla karışık iyi saldım. şimdi de kendimi tutuyorum. yürüyüşü de çok vermiyor bana günlük yarım saat ayaklarım şiş ise 15+15 dk yürüyeceğim eh haliyle bunla kilo almamak mümkün değil neyse bu ayıda 3 kg alarak atlatmışım. doktora göre 1,5 ay kaldı. hayalim en fazla 5 kg alarak bitirmek öyle olursa toplamda 25 kilo olacak valla çok acı bir durum 25 kilo almak neyseki ikizler züğürt tesellisi

sineminde dediği gibi ben eskiden de bu kilodaydım ama bebiş çok farklı bir ağırlık...

sanırım ben acele etmeliyim çünkü bu olyın birde nasipse 2 .çocuk düşünmesi var zaten yaş 31 doğum olsa 32 e biraz zamn geçsin diye beklesem 2 yaş daha olcak 34 zaten duyoyorumki 35 yaş üstü dahada riksli ya Allah günah yazmasında ben burçunuda düşünüyom yengeç erkelerine karşı aşırı antipatim var erkek kardeşim dahil çoğuu sevmediğim erkek yengeç pis benciller :) şimdi niyetlenirsek yengeç olurmuş giib geliyor Alah nasip ederse hayırlsı olsunda inşallah

ahahah elif cok iyi yaparsın canım valla yengeçç erkegimii aman aman yaka silkiyorum şuanda:)
günaydın hanımlarrrr
herkese keyıflı mutlu huzurlu bigün olsun ınsallah

Günaydın kızlarr
Amannn ne varmış yengeç erkeğinde ,evine bağlı sadık oluyolar ,e azıcık kusur kadı kızındada var, ben memnunum yengeç erkeğimdenn :) ,aşkımmı depreşti ne ,
Ne çektim be bu heriften :) ,her burcun iyi kötü yönleri var ama yengeç favorim :)

Günaydın kızlar
Bugunde bi bitse yarın oğluşumu görücem
Gece hiç uyuyamadım gen her yeri ağrıdı durdu ,sabahın köründe yemek yaptım :) cok hamaratım ama inanılmaz yoruluyorum nerdeee eski performansım inşalalh doğumdan snr herşey düZelir eski enerjime dönerim
Hurma yemeye başladım bakalım açılmada faydası olucakmı

sinemmmmmm kıskacını geçirdimmi ne hale geldıklerını sen bılıyosun:)
kırıcam kıskacını vericem eline bigün o olacak ben hiç memnun degılım,benımkının yükselenı okuz burcu:)
yagmur isminin yanına ek olarak 2, isim şu üçünden birini koycam desem hangısı sızce???

esila,asel,ceylin

Kır anacım kır hak edıyolar ,şuan benımkıne cok uyuzum geri alıyorum sabahli söylediklerimi :)
Esilayı sevmiyorum benımkının kuzenının cocugunun adı
Bence asel güzelmiş ceylinde güZel
Tercihim aselden yana benim

GünAydın kızlarrr
Gerçi uyku nedir bilmiyorumki wc ye kal ,oram buram agrısın kalk gece boyu ayaktayım vallahi. ,ilk aylar sürekli uyku modundaydım allahtanda arayı kapattım ,bugun randevum var cok heyecanlıyım ,ama bana kalırsa oğluşumun başı gögüs altımda ,dönmüş sanki ,hıçkırıklarını orda hissediyorum, umarım değildir ben doğurmak istiyorum artık

kacta sınemcım doktor randevun gelınce yaz mutlaka haberdar et bızı son durumdann

günaydın hatunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…