Selam kızlar nerelerdesiniz
Esra tatılde cup cup yüzüyoo şimdi
Çiğdem nerdeee
Eda nerelerdeee
Ben her akşam yürüyüşe başladım 1 saat tempolu yürüyorum inşallah faydasını görürüm
Eşimde rejim yapıyo yürüyüş de fırsat oldu kilo verıyor ,bebde doğursamda bende versem kilolarımı zayıflık kadar harıka bişi yok ,şişko bi anne olmak istemıyorum cunku
Gece kıkıldadığımda çatı denilen yerden çat çut sesler geliyor :) hanı yürürken ayagımız cıtlar ya onun daha şiddetlisi oluyo , yarın sabah kontrolum var bakalım son durumumuz ne ,nst bağlanırım tekrar sancı cıkarmı çıkmazmı meraktayım cok
Annemde haftaya temelli geliyor heyecanlı süreç başlıyor
Gündemim böyle
Canım benimm sayılı gün nede cabuk geçiyorSelam canimmm ne guzel hem annene hem oglusuna kavuscaksin yakinda Allahin izniyle
Kilolarina takilma oglusun saglicakla gelsin emsin bi güzel, sonrasinda alir pusetini yuruyus yaparsiniz canim cok kafana takma sen kiloyu
Benim son 2 is günüm kaldi Allahin izniyle cumartesi yolcudur abbas baglasan durmaz hesabi bende tatildeyim
Canım benimm sayılı gün nede cabuk geçiyor
Allah yardımcın olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah ,ikiz erkek annesi olursun inşallah , ben erkek bebiş sevıyorum ya herkesınde erkek olsun istiyorum :) sanırım
Amin canım allah her isteyene nasip etsön inşallah2 tane erkek çok olur bari 1i kiz 1i erkek olsun
Saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun benim olsunAllahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim
Masallah oglusuna disari cikmaya hazirlaniyor demek artik
Oyy 2 saat nasil yürür ki insan son aylarda?kendini bile zor tasiyorken
Senin kocan paniklemiyor sanirim o kadar? En iyisi sakin koca, cünkü zaten sen panik oluyorsundur yeterince
Hayirlisiyla dogsun insallah canim
Amin canım allah her isteyene nasip etsön inşallah
Bugunde bittimi yarın yollara düşersin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar
Benım kocm benden panik :) ama belli etmez soguk da bi tipi var Ztn :)
Wc ye kalkmaktan yoruldum yaw bide sıcak bitmek bilmedi bu sıcaklar
Yürüyüş yapmak iyi güzelde yanında şöle sohbet edicek biri olsa harıka olucak daha cabuk gecicek Zaman ,
Aman çiğdemcim ilk aylar kilo alma sonrası cok zor oluyor,bu deneyimişi eda ilede paylaştım ama pek dikkat edemedi sanırım ilk aylarda snrası cok zor oluyor
Selam kızlar
Minnoşumu gördüm geldim maşallahı vsr iyi kılo almıs bol bol proteın yedim onun etkisi sanırım ,pozisyonu baş aşağı doğum kanalında bol bol yürü dedi 2 saati bulsun yürüyüşlerin dedi ,ben 1 saati zor yapıyorum :) onada tamam dedim
10 gün snrki kontrolumde çAtı muayenesi yapıcak bakalım nasıl bişi olucak :)
Sıra beklerken sancıı bi kız geldi ağlıyo agrısı var kontrole girdi acılması yok ama sancısı vardı cok doktor bugun yarın doğar dedi baba adayına ,adam bi heyecanlı saat verin doktor hanım diyo :)od nerden bilim heranda olabılır yarında olabılır diyo tam bi komedi doktor gülüyo adam sakinleşmiyo ne dese,doktor nasılsın diyo ay dedım gördüklerim karşısında karmaşıgım dedım,korkucak bişey yok merAk etme sen diyo ,hee dedim cocuk kandır sen :)
Bi kaç haftA snr ben o kızıb yerınde olucam allah güç kuvvet versin lnşallah
2 tane erkek çok olur bari 1i kiz 1i erkek olsun
Saglikli olsun, eli ayagi düzgün olsun benim olsunAllahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim
Masallah oglusuna disari cikmaya hazirlaniyor demek artik
Oyy 2 saat nasil yürür ki insan son aylarda?kendini bile zor tasiyorken
Senin kocan paniklemiyor sanirim o kadar? En iyisi sakin koca, cünkü zaten sen panik oluyorsundur yeterince
Hayirlisiyla dogsun insallah canim
Amin canım allah her isteyene nasip etsön inşallah
Bugunde bittimi yarın yollara düşersin canım,şimdiden hayırlı yolculuklar
Benım kocm benden panik :) ama belli etmez soguk da bi tipi var Ztn :)
Wc ye kalkmaktan yoruldum yaw bide sıcak bitmek bilmedi bu sıcaklar
Yürüyüş yapmak iyi güzelde yanında şöle sohbet edicek biri olsa harıka olucak daha cabuk gecicek Zaman ,
Aman çiğdemcim ilk aylar kilo alma sonrası cok zor oluyor,bu deneyimişi eda ilede paylaştım ama pek dikkat edemedi sanırım ilk aylarda snrası cok zor oluyor
Yarin yolcuyum insallah canim :) hâlâ inanamiyorum gidicegime
Esimde haftaya pazar gelicek, hem tekrar bekarlik günlerim gibi sevdiklerimle olurum hemde tedavime baslarim insallah
Valla ne kadar dikkat etsemde bakalim napicam, ama düzgün beslenmeye cok dikkat etmek istiyorum, insallah ilaçlar istahimi açmazBu sabah tartildim 69 kiloyla gidicem bakalim ne olcak
Annen gelince beraber cikar yürürsünüz insallah canim ozamana kadar idare et artik
ayy çiğdemcim hadi hayırlısı aklımızda ve dualarımızdasın inşallah çok güzel gelişmelerin olacak... aman aman dikkat et normalde o ilaçlar çok iştah açıyor ama Allahtan ben ilaçları kullanırken hala dukandaydım bozmamıştım. ne olduysa sonuç pozitif çıkınca oldu saldım çayıra mevlam kayıra dedim... bunada şükür daha da fazla olabilirdim ama artık çok zorlanmaktayım. ayaklarım ellerim benim hep incecikti. yine ellerim çok abartmadı da hayatımda ilk kez ayaklarımın şiştiğini gördüm. onca kiloya rağmen bileğim ayak pamaklarım böyle dolma gibi durmazdı çok tuhaf birşey yaa... aman ha tatlıya çok dikkat et ekmeğe de tam tahıl filan olmasına dikkat et makarna pilav dalma ekmek ye tahıl çavdar filan olsun keratalar içerde beslensin... aman hala keratalar diyorum.hayırlısı olsun ikiz tek kız erkek farketmez...
Edam insallah güzel sonuçlar alirim canim, Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah..
ilaçlara baslayinca gunluk yuruyusler eklicem kendime yoksa basa cikamam bide kilolarla
Sisligin sorun degilde bol su icmeye bak eger ödem yapiyosan :)
ayy diger yazindan alintilamadim demek içinde birbirine ayri duruyor cimcimelerne güzel bir histir eminim
Hadi Allah'a emanet olun kizlar
Edam sana Allah kolayliklar versin, kizlarin saglikla büyüsünler, ben gelene kadar beklesinler erken geleyim demesinler
Esram senin bebitoda saglicakla büyüsün senin dogumuna var daha sanirim
Sinosum sana hayirli dogumlar diliyorum, Bi nefeste kurtulursun insallah korkularin bosa cikar uçar gider umarim
Hakkinizi helal edin, seviyorum hepinizi, kendinize iyi bakin canlar
BitAnem ne zamandır giremedim ,sen uçmuş gelmişsin bile :) herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar :) şu anda şişlide oturmuş çay keyfi yapıyorum :) çok erken gelmişim doktorla randevuma bende böyle zaman geçiriyorum
1 buçuk saat içinde doktorumla tanışmış olcam inşallah.. Heyecan dorukta :) :)
Sizler nasılsınız?
BitAnem ne zamandır giremedim ,sen uçmuş gelmişsin bile :) herşey gönlünce olsun inşallah allah yardımcın olsun canım
Adım adım herşeyi yaz cok merak ederim seni
Günaydın canımSelam kizlarrr :)
Amin sinemcim Allah razi olsun. Annene kavustun mu sende?? Ne durumdasin ogluş daha gelmiyomu?
Ben dün sabah ilk görüsmeme gittim, ilk muayeneden sonra kan verdim. Tüm gün sonuçların çıkmasını bekledim ve sonuçlar gelince doktor ilaca başlattı dünden (adetimin birinci günüydü hemde)
Ama şöyle bişey var benim rahim duvarımda biraz sorun varmış, şuan sanki adet olcakmışsın gibi kalınlaşmamış dedi. O yüZden belki bu ay değilde belki bidahaki aya transfer olabilirmisim dondurulmuş yumurtalarımla..
Haberler böyle benden umarım dileyen isteyen herkese nasip olur hayırlı evlatlar...
Selam kizlarrr :)
Amin sinemcim Allah razi olsun. Annene kavustun mu sende?? Ne durumdasin ogluş daha gelmiyomu?
Ben dün sabah ilk görüsmeme gittim, ilk muayeneden sonra kan verdim. Tüm gün sonuçların çıkmasını bekledim ve sonuçlar gelince doktor ilaca başlattı dünden (adetimin birinci günüydü hemde)
Ama şöyle bişey var benim rahim duvarımda biraz sorun varmış, şuan sanki adet olcakmışsın gibi kalınlaşmamış dedi. O yüZden belki bu ay değilde belki bidahaki aya transfer olabilirmisim dondurulmuş yumurtalarımla..
Haberler böyle benden umarım dileyen isteyen herkese nasip olur hayırlı evlatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?