gunaydın kızlarrr
çiğdemmmmm bılıyodummm bılıyodummmm şükürler olsunnn hissediyodum senınde bu kervana katılacagını maşallahh bi bebiş daha gelıyoo:)
şimdi diger soru,tek mi çift mi:)
eşine haber verdınmıı_
ben demıstım yaaa 2014 bebek senesı hepımız hamıle kalıcaz diyeee,neslı buraya girmesede onun içinde dua edıyorum ve hala hissediyorum olacagını
inşallah hepımız kucaklarımıza alırız sevımlı minişlerimizi..:)
dün sinem resmınıde attı oğluşunun maşallah akça pakça ay parçası gibi:)
sınemde gayet ıyı gözüküyodu zaten gelmiş oda gece yazmış canım benımm
bugun cıkış yapar muhtemelen hastaneden,hadi bakalım bundan sonra sırasıyla eda,ben ve çidomm:)
çigdemm senın bebiş yada bebişler yaz bebeği olacakk:)kan testi ne zaman yapılacak bakalım deger ne cıkacakk
ve şu çift çizgiyi gördüğün andaki duygularını alalımm şekerimmm:)
Sonucum 58 cikti canlar.. Cok sükür pozitif fakat daha transferin 9uncu günü oldugu icin doktorum cok olumlu konusupta umutlandirmak istemedi.. Pazartesi tekrarlicam testi ve dörde katladiysa buyrun cümbüşe :))
Eşime telefon açtım söyledim, ağlaştık, gülüştük, inanamadık :) şimdi yanında olmak vardı ah ah
Otobüsteyim şuan eve gidiyorum, evde anneannemin misafirleri var onlar gidince sira anneme, teyzeme ve anneanneme demeye geldi :) heyecanla bekliyorum o anı..
Esra dün idrar testine inanamadim bacim hemen kkdan whatsappdan konustugumuz arkadaslar var onlara gönderdim gercekten cizgi varmi diye :)) elim ayagim titredi ilk dakikalar sonra kendime gelince duşa girip abdest alıp Rabbime şükrettim.. Yatana kadar olur olmaz her lafa gülüştük teyzemle falan :) sırf mutluluğumu bastırıyordum
Kimsenin haberi yok tabi kendimi zor tuttum sonra 1'e doğru yattım :) Rüyamdada habire testlerle uğraştım :)
sana bişi diyimm benım testım bundan çok çok daha silkti,hatta o kadar silikti ki ben sabah kan testıne gittigimde kanı alan kıza dedım,bak bakalım tecrübelerine göre bu pozıtıfmı negatıfmı?direk dann diye negatif dedı ama ben hiç sallamadım bılıyodum pozıtıf oldugunu
ve degerım 16,32 idi.yanı okadar erken yakalamıştım ki,umutlanmak için erken degerin kendını katlaması lazım dedıler,katlar katlar dedım:)
bu olay çarşambaydı ctesi günü yani 3 gun sonra bidaha doktoruma gidip kana baktırdım 11di:)
anlayacagın hamilesin canım benımmm
he gerçi şöyle bir süreç varr,önce kese bakılıyo,sonra içi dolumu dıye bakılıyo,sonrada kalp atıyomu diye bakılıyo...
bu ilk 8 haftaydı sanırım sonrası allaha kalmışş herşeyde oldugu gibi..
üfff herşey sil baştan bidaha gözümde büyüdü yaWW :)zaman zor geçti zaten bana,neyse sende enerji var yenı başlıyosun şuan hertürlü her anını doya doya yaşa canımm.
ve sigaradan uzak durr:)
Yaaa sen harikasin harika!!!! Moral oldun kuzum bana!!! İnsallah ALLAH büyük ben pozitif olcaginida biliyodum katlayacaginida biliyorum cünkü iyi kötü herseyi rabbime biraktim o hakkimizda hayirlisini versin insallah..
Degil sigara nargile verseler agzima surmem suresimde yok zaten :))) acayip bi duygu bu yaa, simdiye kadar sonucu ogreneyim ona gore ya iceyim ya bitsin diyodum ama ogrenince şıp diye icme istegi gitti..
Sonucum 58 cikti canlar.. Cok sükür pozitif fakat daha transferin 9uncu günü oldugu icin doktorum cok olumlu konusupta umutlandirmak istemedi.. Pazartesi tekrarlicam testi ve dörde katladiysa buyrun cümbüşe :))
Eşime telefon açtım söyledim, ağlaştık, gülüştük, inanamadık :) şimdi yanında olmak vardı ah ah
Otobüsteyim şuan eve gidiyorum, evde anneannemin misafirleri var onlar gidince sira anneme, teyzeme ve anneanneme demeye geldi :) heyecanla bekliyorum o anı..
Esra dün idrar testine inanamadim bacim hemen kkdan whatsappdan konustugumuz arkadaslar var onlara gönderdim gercekten cizgi varmi diye :)) elim ayagim titredi ilk dakikalar sonra kendime gelince duşa girip abdest alıp Rabbime şükrettim.. Yatana kadar olur olmaz her lafa gülüştük teyzemle falan :) sırf mutluluğumu bastırıyordum
Kimsenin haberi yok tabi kendimi zor tuttum sonra 1'e doğru yattım :) Rüyamdada habire testlerle uğraştım :)
site ne kadar değişmiş nasıl cevap yazacağımı ancak buldum neslide kayıp benim gibi iyidir inşallah.
eda esra sizin nasıl gidiyo herşey yolundadır inşallah minnaklarınız iyidir inşallah
bende durumlar aynı sadece bende haşimato troidi[troid bezi iltahabı ve troid bezim yavaş çalışıyormuş]teşhis edildi ilaç tedavisine başladık bakalım.benim hastalık bile enteresan.bana sorsalar ne rahatsızlığın var diye haşimato troidi desem millet bana güler.eşim dalga geçiyor benle ne cinssin hastalığın bile cins diye
valla bebişten önce annelık içgüdüsü gelıyo resmen:)
bendede aynı duygular vardı hep kıyamıyodum içmem diyodum:)
hayırlısı olsun ınsallah canım bundan sonrasında da guzel haberler berklıyorum
sağol canım minnakların iyi olmasına çok sevindim az kaldı bakalım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahgeçmiş olsun canım... tedaviye başlanmış en azından inşallah çözüm olur... bu hastalığın ne gibi zararları var acaba benim kulaktan dolma duyduğum kilo verememede etkili???
Herşey cok güzel cok keyifli sütüm henü gelmedi ama sürekli emiriyorum
Mama takviyesi veriyorum malesefo açken bende bişi yiyemiyyorum cunku
İnşallah bi kaç güne düzelicek
Merhaba kızlar
Uykusuz bi gece geçirdim diyebilirim
Özlemciö nazlıcım teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,tarifsiz bir duygu yaşıyorum
Allah herkese nasio etsin inşallah
NaZlıcım doğumum kolay oldu 40+ 1 de geldi kuzum :) 2 cm açıjlığım vardı kısa sürede 10 a cıktı ve 4 de kollarımdaydı aşkım canım :)
suyu hiç aksatmıyorum canım içiyorum ama yeterli olur inş ,gerçi 2 , gün bugun endişe için erken ama inş bol bol olur sütüm mecbur mama verıyorum çünküMaşallah canım kolay geçmesine sevindim doğumun ben 13 saat suni sancı yiyerek doğurdum . ama onu kucağıma aldığımda herşey uçup gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?