uzunca bir süredir işyerinde face açıktı.beni oyalıyordu.şimdi kapattılar.buradayım bu birinci sebep :)
ikincisi deeee...ya benim kilo vermem lazımmmmmm.belki sizlerden dstek alırım diyordum ama sizin derdiniz size yeter :)
esra ne durumda.o da hamileliği düşünüyordu.neslihan buralara uğruyor mu.
günaydın gülnihak abla soğanı bı kaç kişide söyledi denicem en kısa zamandagünaydın güzeller...çatlayan meme uçlarına soğan da iyi gelir.kuru soğanı ikiye kesin.meme ucuna koyun.sütyenin içinde öyle dursun.yanmaz merak etmeyin.akşama iyi olur inşallah..sinemim tosunu öp benim yerime
Hamilelik cetvelini gördükçe özeniyorum yaww :)gulnıhal abla nasılsın ya görüşmeyelii
nerelerdesın bi gittin pir gittinn
bak bura bıraktıgın gibi degil kımse kılo bıldırımı yapmıyo,bebek haftası bıldırımı yapıyo artık:)
hayırlısıyla çiğdemınkıyle birlikte 5, bebegimiz olacak..
ya bu arada edacım sen şeker yuklemesı yaptrdınmı??kac cıktı sonuc konusmadık sankı bu konuyu
Günaydın canımselam gencler günaydın
gelen giden yok hayır olsun ınsallah
cigdem dondünmü fransaya ne durumdasın ılk fırsatta bılgı ver bıze:)
edadanda ses yok valla acaba mı diyorum ama,daha erken doğum için..
inşallah geçer oğluşumun yakışıklılığına gölge düşürdü yaw :)sinemmmmm zaten bı sen bı ben kaldıkk:)
isilik degilde sütten olabilirmi acaba
annenın sütü yağlı olunca bebişlerin yanaklarında mınık mınık siğil gibi beyaz beyaz isilkler oluyo
daha oncede 3-5 kişide görmüştüm geçiyo bıkac hafta içinde
evet canım yarım gün allaha şükür,bugun bıtınce hafta bitecek yanı oyle bakıyorum olaya:)
bide 92 gayet ıyı bı rakam daha 15 gun oldu kızım dogum yapalı:)
iyi gidiyosun ne yiyosun bılmıyorum ama 40 mevlütüne kadar 85e ınersın gibime gelıyo
sende mi hamilesin kedicim.hayırlı olsun canım.kız burası diyet beslenme falan değil.bebiş gurubu olmuş:))))
Esra kiz dogurduktan sonra harbi hizlica kampimiza girmemiz lazimben yemeğe fırsat bulamamak gibi birşey yaşarmıyım bılmıyorum:)
emzırıp uyutup yine yerım kesın:)
öfff hayrlısıyla bı doguraydım sonra bende hızlı bi zayıflama kampına girmek istiyorum
Esra kiz dogurduktan sonra harbi hizlica kampimiza girmemiz lazim
Biz su an tasinmayi düsünüyoruz kiralik ev arayisindayiz, bi tasinalim alicam eliptigi eve :) dogumdan sonra rahatça yapabilmek için
Canim ben geldim Fransaya, 10 gün olcak nerdeyse :)
Pazartesi kalp atisi için doktor randevumuz var insallah saglicakla duyariz kalbinide
Bende bulanti adina hiç bisey yok yalniz hep böyle rahat olursam bogazi buyuk ben habire yerim yaa
Ben bu takvimi yerim yer
canım benımde hıc bulantım olmamıstı hatta ılk 3 ay zorlu derler ben ılk 3 ay en ufacık bişey hissetmemıstım hamılelıge dair:)
hadı ınsallah pazartesi miniğinin pıtpıtlarını duy da o keyfi yaşa annesi
ama taşınma olayında yormamamn lazım kendını..
oyle sünmeler egilmeler falan..bence bebek 4 ay olana kadar falan cok girme bu işe bebegın emzigi der eskiler,yani kordunun kopma durumu olabılıyomus allah korusun..
neyse anlat bakalım eşinle karşılaşmanızı,adamında içi içine sığmamıştır:)kac kıloyla hamıle kalmış oldun bakım şimdi,bide oh be artık hamıleyım deyıp her buldugunu yersen ılk 3 ay boşu boşuına kılo almış olursun..ben ılk 3 hatta 4 ayı gayet güzel atlatırken bi yerden sonra koptum gitti 10 kılodan fazla aldım şuan..hep dikkat full dikkat çidommm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?