Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

biz seni motive ederiz ablacım aşeriyoruz nasılsa :)))))))) esrayla aramızda 1-2 hafta var sanırım oda hamile... nesli uğramıyor biraz kafa dağıtma modunda ne zaman gelir bilmem ama çoktandır yok...

Esram konustuk iyi geldi canım :)
Edacım buyuk al sütyeni brn doğuma kadar kendı sütyenimi kullanıyodun doğumdan snr süt doldu ooyuzden emZirme sütyenise küçük geldi
Ayva çekirdeği dedim ama uygulayamadım annemın yüZünden,alırız koysrız dolaba dedi durdu e hani koyucakkton koymamış,anneme gıcıgım bu sıra :)
Çiğdemcim hayırlı ugurlu olsun bitanem allah tamamına erdirsin inşallah
Gülnihal abla nerelerdesin yahu doğdu benim oğluşş

Bu arada kiloları dert etmeyin 11 gün oldu 12 kg uçtu gitti ,emZirdikçe kilo kaybediliyo gerçekten uykusuzlukta var tabi stres derken uçup gidiyo

günaydın güzeller...çatlayan meme uçlarına soğan da iyi gelir.kuru soğanı ikiye kesin.meme ucuna koyun.sütyenin içinde öyle dursun.yanmaz merak etmeyin.akşama iyi olur inşallah..sinemim tosunu öp benim yerime

günaydın gülnihak abla soğanı bı kaç kişide söyledi denicem en kısa zamanda
Öperim tabii :) :)

gulnıhal abla nasılsın ya görüşmeyelii
nerelerdesın bi gittin pir gittinn
bak bura bıraktıgın gibi degil kımse kılo bıldırımı yapmıyo,bebek haftası bıldırımı yapıyo artık:)
hayırlısıyla çiğdemınkıyle birlikte 5, bebegimiz olacak..

ya bu arada edacım sen şeker yuklemesı yaptrdınmı??kac cıktı sonuc konusmadık sankı bu konuyu

Gerçekten soğan işe yaradı
Yarım saat tuttın hemen etkiledi gece boyu tutucam gögüsümde inşallah kökten çözer. Ucu iltihaplanmıştı onu bile söndürdü
Antibiyotık kullandığım halde günlerdir geçmemişti

Hamilelik cetvelini gördükçe özeniyorum yaww :)
Unuttum gitti tadını çıkarın gebeliğin özel güzel keyıflı bişey hamilelik ,çılgınlık yapıp bidahamı gebe kalsam :)
Kucağınıza sldıgınızda hiç gebelik yaşamamıış gibi hissediceksiniz :)

gunaydınnnnnnn hanımlarrr
sınemcımm şuanda en buyuk mevzu hamılelık bitsin bebegımı kucagıma alayım:)
bende nasıl oalcak kıme benzeyecek ay bı an önce zaman gecsın durumundayım:)
ınsallah saglıkla sıhhatle kucagıma alırım yagmurumu..
bu arada sogan hakkaten en dogal antibiyotik derler,dogruymuş demekki
napıyo can bey keyfı yerındemı,sen ne alemdesın alıstınmı varlıgına..
gece uykuları,emzırmeler,banyosu,alt degıstırme,gelen giden vs..:)

selam gencler günaydın
gelen giden yok hayır olsun ınsallah
cigdem dondünmü fransaya ne durumdasın ılk fırsatta bılgı ver bıze:)
edadanda ses yok valla acaba mı diyorum ama,daha erken doğum için..

selam gencler günaydın
gelen giden yok hayır olsun ınsallah
cigdem dondünmü fransaya ne durumdasın ılk fırsatta bılgı ver bıze:)
edadanda ses yok valla acaba mı diyorum ama,daha erken doğum için..
Günaydın canım
Ben burdayım oğluşumu emzirdim gögüsümde uyuyo kıymıyorum yatagına bırakmaya ,9 ay karnımda benımle kalp atılımla rahatlıyodu şimdi öyle yatağa bırakınca üzülüyorum oda hemen uyanıyo ztn
Bide yüzünde isilik oldu hep ,gül suyuyla siliyorum,kaynatılmış suyşa siliyorum ama faydası yok galiba inşallah çabucak geçer

Yarın yarım günmü esra size
Bu arada 92kg olmusum acil dukanın emiziren anne diyetini yapmam lazımm edaaaaa nerdrsinn beni bilgilendir azıcıkkk

sinemmmmm zaten bı sen bı ben kaldıkk:)
isilik degilde sütten olabilirmi acaba
annenın sütü yağlı olunca bebişlerin yanaklarında mınık mınık siğil gibi beyaz beyaz isilkler oluyo
daha oncede 3-5 kişide görmüştüm geçiyo bıkac hafta içinde
evet canım yarım gün allaha şükür,bugun bıtınce hafta bitecek yanı oyle bakıyorum olaya:)
bide 92 gayet ıyı bı rakam daha 15 gun oldu kızım dogum yapalı:)
iyi gidiyosun ne yiyosun bılmıyorum ama 40 mevlütüne kadar 85e ınersın gibime gelıyo

inşallah geçer oğluşumun yakışıklılığına gölge düşürdü yaw :)
Esram ağIndan bal damlıyo 85e bi düşsem gerisi kolay
Yemek konusund kendimi kısıtlamıyorum ama fırsatta olmuyo cok ,tam yiyorum uyanıyo alelacele kalkıyorum sofradan :)
Kilo görmek istemıyorum bedenımde ya :)

Canım sende bi doğur hayırlısıyla kılolar gidicek ve cok cok zayıf olucaz bakda gör
İnşallah bebeğin uyumlu olurda seni üzmez snrası kolay

ben yemeğe fırsat bulamamak gibi birşey yaşarmıyım bılmıyorum:)
emzırıp uyutup yine yerım kesın:)
öfff hayrlısıyla bı doguraydım sonra bende hızlı bi zayıflama kampına girmek istiyorum

sende mi hamilesin kedicim.hayırlı olsun canım.kız burası diyet beslenme falan değil.bebiş gurubu olmuş:))))

Merhaba ablacim, evet cok sükür bende hamileyim :) Türkiyeye gelip tedavimi olup döndüm
Saglikli beslenmeye geçeriz insallah bi su bebisleri saglikla doguralimda Allahin izniyle

ben yemeğe fırsat bulamamak gibi birşey yaşarmıyım bılmıyorum:)
emzırıp uyutup yine yerım kesın:)
öfff hayrlısıyla bı doguraydım sonra bende hızlı bi zayıflama kampına girmek istiyorum
Esra kiz dogurduktan sonra harbi hizlica kampimiza girmemiz lazim
Biz su an tasinmayi düsünüyoruz kiralik ev arayisindayiz, bi tasinalim alicam eliptigi eve :) dogumdan sonra rahatça yapabilmek için

Canim ben geldim Fransaya, 10 gün olcak nerdeyse :)
Pazartesi kalp atisi için doktor randevumuz var insallah saglicakla duyariz kalbinide
Bende bulanti adina hiç bisey yok yalniz hep böyle rahat olursam bogazi buyuk ben habire yerim yaa

canım benımde hıc bulantım olmamıstı hatta ılk 3 ay zorlu derler ben ılk 3 ay en ufacık bişey hissetmemıstım hamılelıge dair:)
hadı ınsallah pazartesi miniğinin pıtpıtlarını duy da o keyfi yaşa annesi
ama taşınma olayında yormamamn lazım kendını..
oyle sünmeler egilmeler falan..bence bebek 4 ay olana kadar falan cok girme bu işe bebegın emzigi der eskiler,yani kordunun kopma durumu olabılıyomus allah korusun..
neyse anlat bakalım eşinle karşılaşmanızı,adamında içi içine sığmamıştır:)kac kıloyla hamıle kalmış oldun bakım şimdi,bide oh be artık hamıleyım deyıp her buldugunu yersen ılk 3 ay boşu boşuına kılo almış olursun..ben ılk 3 hatta 4 ayı gayet güzel atlatırken bi yerden sonra koptum gitti 10 kılodan fazla aldım şuan..hep dikkat full dikkat çidommm:)

insallah duyarim canim yaa heyecanla bekliyorum pazartesiyi...
daha evin arayisi icindeyiz biz tasinmaya bebis 4 aylik olur zannedersem..
Bide kendimi gercekten yormayi dusunmuyorum ben simdiye kadar tasinalim diye cabaladim olmadi simdiden sonrada bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum esim herseyi ben yapicam diyor bakalim nolcak... olmadi iki annem var onlara güveniyorum hayirlisiyla..

69kilo ile basladim ama su an 70 oldum evdeyim habire yiyorum ya.. aslinda hamileyim diye degilde evdeyim diye bogazim buyudu benim herzamanki halim yani...
haftaya ise baslarsam duzene girerim Allahin izniyle insallah..
Maksimum 10 kilo izin veriyorum kendime cok almamam lazim ya
Simdiden sporun hayalini kuruyorum

Buraya geldigimde kayinvalidem aldi beni havaalanindan, aksam 5e kadar onlardaydim (kimsenin haberi yok tabi daha)
Esimi balkonda bekledim geldigini gorur gormez asagiya indim sarildik aglastik cok güzel bi andi sonra yukari cikip kamerayi yerlestirdim bi yere ve kayinvalidemle kayinpederime haberi verdik.. onlarda inanilmaz mutlu oldular bi aglasma seremoniside onlarla oldu

Ve geçtigimiz pazar kayinpederim mangal yapalim diye görümcemleri eltimleri ve bizi cagirdilar, aslinda amaç haberi vermemiz ordada bi koptuk söyledigimiz anda.. Dogal olarak herkes cok ama cok sevindi...
Rabbim insallah her isteyene nasip eder Böyle diyorum bazen dönüpte kendime inanamiyorum hamile olduguma.. Sonsuz sükürler olsun gerçekten...

Dogum ne zamana esra senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…