bu arada topiği bulamadım ben nerden girecez
eda süpersin vallahi kaç gündür hiç giresim gelmiyodu ellerine sağlık bizim takım ne oldu kapandımı şimdi
günaydınnn hatularrrr
nasıl gidiyor ramazan??
ramazan menulerınız ne alemde,varmı yeyemk yedıgınızde bi vicdan azabı:)
günaydın kızlar,
dün misafirim vardı. oruç değildim bolca çalıştım terledim. yemeklerim pastam falanım filanım hepsi süperdi hepsini yedirdim. bugün niyetliyim inşallah birşey olmazsa akşama abartmayayım diye pastaları çörekleri topladım. personelime getirdim kahvaltıda afiyetle yediler eh birazı da öğleden sonra çaylarına kaldı. sonuç olarak ben yemedim ya ama kekten sahurda 1 dilim yedim dayanamadım :)
günaydın kızçeler
edacım yeni topiğin hayırlı olsun
takımada yazdım,burayada yazayım bu hafta herkesi izinli yazıcam,yinede kg bildiren olursa listeye o şekilde eklerim
bu arada bende daha yeni işe geldim,bir haftadır diş ağrısından öldüm resmen,ne uyku ne bişey,nihayet dün kanal tedavisi yapıldı biraz olsun rahatladım,biraz da ağrı kesici sayesinde
üstelik aynı anda hem regl hemde nezle oldum,boğazlarım falan çok kötüydü,berbat bi hafta geçirdim anlayacağınız
tabi ne diyet ne oruç hiçbiri yoktu
dün pişman olacağım ne yedim yazmaya başlıyım...
sabah: 2 dilim ekmek + 1 kk peynir + 1tk marmelat
ara: 1 mini yeşil elma
öğle: tavuk sote + yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı
ara2: 1 dilim ekmek + 1 kutu yağsız süt
akşam: 1 tabak ekşili ufak köfte 2 küp et + bol salata + avuç içi kadar ramazan pidesi (ekmeğin geri kalanı gözümde tütüyor:))
ara: 1 yk meyveli dondurma + 1 adet peçetede sıkılmış tulumba tatlısı
eh misafirin varlığına da güvenip iyice abartmışım bana sofraya göre az yedim gibi geliyordu da baya da yemişim
dün pişman olacağım ne yedim yazmaya başlıyım...
sabah: 2 dilim ekmek + 1 kk peynir + 1tk marmelat
öğle: tavuk sote + yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı
ara2: 1 dilim ekmek + 1 kutu yağsız süt
akşam: 1 tabak ekşili ufak köfte 2 küp et + bol salata + avuç içi kadar ramazan pidesi (ekmeğin geri kalanı gözümde tütüyor:))
ara: 1 yk meyveli dondurma + 1 adet peçetede sıkılmış tulumba tatlısı
eh misafirin varlığına da güvenip iyice abartmışım bana sofraya göre az yedim gibi geliyordu da baya da yemişim
Selamlarr kızlarr hayırlı cumalar hayırlı günlerr
ohh ohh ne güzel herkesler gelmiş buraya süper olmuş yaa
esraa naber canımm nezaamn döndün tatilden karşılaşamadık senle
ramazan nasıl geçsin çok şükür Rabbim veriyo sabrını
ben kaçamak pek yapmıyom ya güzel beslendiğimi düşünüyorum hatta çok yiyemiorum bile tıkanıyorum
yanlız genede kilo almaktan korkuyorum çünkü sürekli yiyip yatıyorum yiyip yatıyorum halsizlik hat safada
oruçluyken inanın akşam yemekten sonra olduğum kadar halsiz deilim yemeği yedim mi pilim bitiyo öle aman amanda bişey yediğim yok yani
dün iftara yakın lokma döküyolarmış nasıl canım istedi aldım hemen iftarı yaptım inanırmısınız 1 tane yiyemedim tıkanıyorum hemen bide çok su içemiyorum galiba ya orucumu ilk açarken çok içiyorum 3-4 bardak sonra bide sahurda içiyorum
günaydın tatlımm
ohh çok iyi yapmışınn evde durunca azda olsa yeniliyor gerçekten1 dilim iyi gene ya bişiycik olmaz
günaydın kızçeler
edacım yeni topiğin hayırlı olsun
takımada yazdım,burayada yazayım bu hafta herkesi izinli yazıcam,yinede kg bildiren olursa listeye o şekilde eklerim
bu arada bende daha yeni işe geldim,bir haftadır diş ağrısından öldüm resmen,ne uyku ne bişey,nihayet dün kanal tedavisi yapıldı biraz olsun rahatladım,biraz da ağrı kesici sayesinde
üstelik aynı anda hem regl hemde nezle oldum,boğazlarım falan çok kötüydü,berbat bi hafta geçirdim anlayacağınız
tabi ne diyet ne oruç hiçbiri yoktu
evet ya evde durmasında bir kriz filan gelir neme lazım evde birşey olmasın :)) bana bugün kilo vermişsin filan dediler yemiyorum ama sanırım vücut su kaybediyor ondan... bende acaip su içiyorum oda yemeyi kesiyor zaten antalya bir ayrı yanıyor. dün 7.15 de eve girdim 8.20 de ezan eşim oruçtu. 1 saatte nasıl yemek hazırladıysam yanımda havluyla yemek hazırladım. minikte misaifirimiz vardı ona patates kızarttım püffff o terden kokudan sonra 1 tane bile yemedim. ekşili ufak köftemide suda haşladım sadece herkesin tabağına tereyağında erittim döktüm bu sayede ben yağsız yedimayrıca nohutunu fazla yedim köftesinden çok ekmek yerine geçmesin diye
bende iftardan sonra halsiz düşmüyorum su verilmiş çiçek misali direk yükseliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?