Selam kizlar nasilsiniz? Bende dukan yapsam mı ki kıskandı sizi yaaaaa:26:
selam elif nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın dikkat et çok kilo alma doğumun zor olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam elif nasıl gidiyo hamilelik kaç kilo aldın dikkat et çok kilo alma doğumun zor olur
slm kızlar gunaydın
neslim ozaman bende bıldırım yapım :)
baslangıc kilom pazartesi 87.7
suankı cuma kg 85.0
giden 2.7
haftaya nasıl olur merak edıyorum
hepınıızı cok öptum hayırlı cumalar
elifimmmmhoşgeldin güzel annecikk
nasılsın,nasıl gidiyor hamişlik,ayy takvimine nasıl özendim anlatamam,sanada çok yakışmış,Rabbim kuzucuğunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım
valla tatlım hamileler içinde dukan var ama sen yinede doktor kontrolünde yap diyetini![]()
Canimmmmm Rabbim sana da ve diger arkadaslara da nasip etsin
Mide bulantilarim başladı çok zormuş yaaa ama hem istifra ediyorum hem gülüyorum tuhaf bişey korkma kilo alacağım diye başla sende tedaviye en kısa zamanda![]()
yaw keşke bende tartılaydım sabah,ctesi sabahları not edıcem dıye cuma bıldırımlerını unuttum:)
sınem süper sonuç
neslım senınde sonuç süper +100 acaba azmı su içtinki,sonucta kaşar bile olsa peynır dukanda yokmu??
yada duraklamayamı girdinn acep belkıde wc..
sana serdar ortaçtan kafamda deli sorular şarkısını armagan edıyorum
hahahahahaha ay koptumm:)
günaydınnnn kızlarrrrr elifcimm bırak dukanı mukanı yaaa tadını cıkar hamılelıgın zaten bence beyınde diyetteyim mantıgı olmayınca ınsan daha az yiyor..
dengelı beslen bence girme dukana mukana:)
ben dün akşam koşu bandına cıktımmm ay bugün 30 dk yapim dedım 30a geldım amaann terledık bukadar bari 45te bırakayım dedım,45 bitti şımarma esra kalmış şurda 15 dakıka yürü be dedımmm..diye diye 60dk yürüyüşümü tamamladım yıne:)
Canimmmmm Rabbim sana da ve diger arkadaslara da nasip etsin
Mide bulantilarim başladı çok zormuş yaaa ama hem istifra ediyorum hem gülüyorum tuhaf bişey korkma kilo alacağım diye başla sende tedaviye en kısa zamanda![]()
kilo bildirmekmi ay rezalet ama bildireyim:26::26::26:
:18:
pazartesi:79kg
cuma:76 kg![]()
tam 9 kilo aldım rezalet o kadar emeğim boşa gitti ama çok şükür 3 kilosu gitti dahada gidecek.nerdeyse 80 olcaktım neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki maçlara bakıcazha bu arada bana kızın bağarın çanta fırlatın
her cezaya razıyım
günaydın esram
keşke tartılaydın canım sende haftaya farkı görürdük,neyse yarınki kilonu not al sende
valla kuzum suyumu 2,5 - 3 litre içmişimdir,1 litrede nar şerbeti içtim,çay kahve onları saymıyom bile,yani yeterince sıvı tükettim,peynir dukanda var ama yağsız,benimki normal kaşardı,gerçi çokta takmıyorum 100 gr nedirkiyarına telafi ederim ben
bu arada spor için kocaman alkışbizde dün akşam havuz hamam sefası yaptık,çok güzeldi yaa,havuzda baya bi efor sarfettik,çıkıncada doğru hamama,kese falan hamır gibi oldukk
amin elifcimm
ben biraz diyete odaklanıp 1-2 ay bu konuyu unutmak istiyorum canım,ondan sonrada zaten ankaraya iyi bir kadın doğumcuya gidip muayne olucam,burdakilere güvenim kalmadı artık
özlemmm vallahi şok oldum,beni bile geçmişin canım yaa
senki 69 ları görmüş hatunsun,neyseki 3 kg cuğu uçup gitmiş,çabuk gelen çabuk gidiyo zaten,aman haa bi daha hiç çıkma oralara hatta çıkmayalımm
sorma bu aralar adet düzensizliğim var onunda etkisi varmı bilmiyorum ama çok kilo aldım artık seninle aynı kilodayız.69 lardan bu kiloya gelmeyi nasıl başardım bende anlamadım.bir daha bi kiloları görmeyiz inşallah o kadar emeği çöpe atıyorum resmen ,neyse geçmişte kaldı herşey 3 kilo gitti daha da gidecek inşallah.çok hızlı kilo alıyorum malesef ama bi okadarda yavaş veriyorum
buda yeni çizelgem epeydir yapmıyordum yapayımda kilom gözümün önünde dursun.haftya cuma hedef 74 inşallah
evet evet unuttuk gitti o günleridün dünde kaldı bugün yeni şeyler söylemek gerek
maalesef bende çok hızlı kilo alanlardanım özlemcim,vücudum hiç inkar etmez maşallah,aslında kaçamaksız bi devam etsem güzelde kg veriyorum ama çoğu kez irademe yenik düşüyorum
neyse artık bu dukan beni biraz disipline sokar
bende yeniledim çizelgemi,yanlız senin boy uzun galiba bki benden daha düşük ne güzel
benimde hedefim 75 li rakamlar,74 zor gibi![]()
ah bu kaçamaklar yokmu onlar olmazsa hiç kilo almayız.boyum 1.68.gerekirse aç kalacam ama inşallah 74 ü görücem inşallah.takıma tekrar dönene kadar artılar gitmeli.herkes nasıl kilo verdiğini anlatıyor paylaşım alanında ben nasıl kilo aldığımı anlatacam galiba
bi selam veriyim..herkese hayırlı cumalar..veee...güzel geçen bir haftasonu diliyorum kızlar...
Rengim Design: Hoşgeldin YAĞIZ Bebek ♥
Mahperi Aksesuar » Lohusa Taçları
BEBEK ODASI ve Bebek odas takmlar k tasarmlar en sade haliyle burada!
bebek tasarmlar,bebek ekeri, mevlt ekeri, nikah ekeri, hastane k, kapi ss, evlilik, gelinlik, bebek odas kap ss, sevgililer gn, bebek, hediyelik eya,bebek kap ss, anne, doum, kna gecesi, hand made,meleineli ile dua modeli, el yapm, bebek odas kap ss,
http://www.bebekulpdekor.com/k-avIzeler-69.html
kızlar bu sıtelere dadandım bayıldım ya ,bı an once bebek yapmak ıstıyorum benn.