- 17 Haziran 2011
- 5.457
- 3.162
- 373
hemde nasıl yanıyor ama sanırım son demleri 15 güne kadar o normale dönecek inşallah bizde... diyet modunda değilim hala sağlıklı beslenme modundayım ama diyet için son hazırlıklarımı tamamlıyorum. yahu yeşil çay bile içilmiyor öyle sıcakki... dukana girişmeye karar verdim tek sorunum kabızlık problemim başlarmı diye ama uzun uzun okudum yulaf kepeği yemem gerekiyormuş. yulaf kepeğimi de alırsam yavaştan dukana yolcuyum. çıkardım atağımı seyirimi biraz uzun süreler ama hemen vermek istiyorum demedim zaten formda... 7 gün atak 260 gün seyirim var :) seyirlik değil ömürlük olsun isterim ama :)))
bende kpss formuna girdim güzelim bir türlü adapte olamıyorum diye bir site buldum ordan dvd aldım. netten de izleyebiliyorsun. e-ogretim diye bir site hocaların ders anlatması güzel ilgimi çekiyor. ben kitaba odaklanamıyorum da biri anlatınca dinliyorum. hatta akşamları eşim tv izlerken bende laptopa kulaklık takıp hocayı dinliyorum. kendime 3 ay verdim konuları bitirmek için hadi bilemedin 4 ay sonra 3 ay manyak gibi soru çözmeyi düşünüyorum sonrasında yine konu çalışacağım... aman işte böyle kasmak lazım güzelim özel sektör çok saçma inşallah kapağı atarız devlete...
kesınlıkle ınsallah devlete gecerız..süpersınn valla bu sıteler ısıme yarar bende akşamları ufaktan baslıyım artık once dınleyerek sonrada soru cözümüyle
bide şu diyet olayında benımde korkulu ruyam kabızlık canım ne yaparsam yapayım benım tek kurtuluşum var
herseyı denedım ama en etkılısı dogadanın kayısılı cayı..her akşam spordan sonra 8-9 gibi içiyorum bitane ve sabaha kesın sonuc..dene derım denemedıysen..kuru kayısı yedıgımde işe yaramıyo mesela ama bunun içindekı karışımlardan heralde süper sonuc:)
esram bılıyosun raporlu benımkı oyuzden gıremıyorum pek.
kızlar yarın iş gorusmesıne gıdıyorum,ıstedıgımde bı fırma ıns. olur dua edın olurmu.
yarın bu tartı oynamazsa kendıme yemek yeme cezası verıcem .
şaka bı yanada NESLİHANCIM ee ben dıyet yapıyodum ztn ödemlerımde gıtmıstı,sımdı atak donemını yapsam kılo veremezmıyım pekı aydınlatırmısın benı dukaniçem :)
hehe dukaniçe hee valla güzel buldun canım
kraliçemm aydınlattt biziiii:)gerçi ben dukan yapmıyorum ama olsun bilgi bilgidir
sınemcımmm sabır canım sabır ve kaldır tartıyı bende kaldırdım bızım en ufak lokmamız yada wcye cıkmamamız dahı etkılıyor tartıyı
zor olsada ben kaldırdım tartıyı ctesiden ctesiye tartılıcam artıkınn