- 17 Haziran 2011
- 5.463
- 3.166
- 373
valla tadıda güzeldi esram
ben karışımı tupperin yuvarlak bi saklama kabı var,mikroya girebilen ona döktüm pişincede ters çevirdim hemen çıktı
yani mikroya girebilen herşeyin içinde olur,sana kalmış yanibende bu dukandan dolayı mikroyu daha fazla kullanır oldum,iki saat fırını yakana kadar,bu daha pratik,birde özel pişirme poeşetleri çıkmış,sebze falan pişirmek için,onuda aldım ama daha denemek kısmet olmadı
aynen yaaadeli adam
kesinlikle kuzum kocanın söylediği bi başka oluyo
ayy esram zaten kocam duysa deli olur,bi sürü laf eder,neyse ben bileyim yeter zaten
yaa iltifat güzel olmazmı ama diğeride çok can sıkıcıdır,ikincisinide çok duyan birisi olarak şimdinin tadını çıkarıyorum ben
hmm benımde mıkroya giren kaplar olacaktı evde dur denıyım bende,bide uzun calışınca yanı 2-3 dk bana uzun gelıyo:)
neyse uzun calısınca sankı patlıycakmıs gibi hissediyorum,kaçıyorum mutfaktan kapıda beklıyorum bitmesını
duduklu tencereye karsıda böyleyımm,sanırım benım fobılerım var:)
ama denıycem patlamaz heralde,ınsanların uzun süre bişey pişirecegini akıl etmıslerdır:)
gecen günguya sımıt ısıtıyoz koydum sımıtı 1,5-2 dk falan heralde kömür gibi çıktı,volkana dıyom bak tam ıstedıgın kıvam gevrek:)
dedı at kafamı yar bari bu ne be:)
yap tabi edacım,tek çeşitle kalma
ben benim yaptığım tarifide vereyim
2 yumurta
3 tatlı kaşığı tatlandırıcı
2 yemek kaşığı süttozu
3 yemek kaşığı yulaf kepeği geleta karışımı
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı nescafe+1 çay kaşığı kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu
yumurta ve tatlandırıcıyı biraz çırptım sonra diğer malzemeleri koydum,6 dakika mikrodalgada yüksek ayarda pişirdim
benimkinin içi kuru oldu,eğer daha ıslak seviyosan süreyi kısa tutabilirsin sana kalmış
hmm bende nott edimm lazım olcak:)