- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
slm kızçelerim

bol eksili bi hafta olsun hepimiz için

ben bu haftasonu kocişimi evde bırakıp
ılgaza gittim annemlerle,kızkardeşimin yanına,2 gece kalıp pazar günü döndük,giderken ekmeğimi kekimi yanında götürdüm,nefsim çok zorlandı ama ben hiçbirine elimi sürmedim
taki dönene kadar,arabada midem bulandı,bende mecburen küçük bi avuç badem fındık yemek zorunda kaldım
ne olduysa ondan sonra oldu,eve geldim canım nasıl abur cubur tatlı türü şeyler istiyo anlatamam,ha bu arada cumartesi regl oldum,sanırım onunda etkisi var,neyse hemen kendime tatlandırıcı ile puding yaptım,2 kase ne ara bitti anlamadım,
sonra kocişle yemeğe dışarı çıktık,o lahmacun yedi,bende bi tanede benmi yesem diye çok gittim geldim
,sonra tavuk döner+salata+ayranla durumu kurtardım
evdede bu durum devam etti,maalesef 10-15 kadar antep fıstığı bide 4-5 kare çikolata götürdüm
sonrasında 1 saat yürüyüşümü yaptım ama
bende durumlar bundan ibaret canlar,dukana başladığımdan beri ilk defa böyle oldu:26:,neyseki sabah tartıda sadece 300 gr lık bi artış vardı,bu hafta proteine ağırlık vericem,tabi bol su,yeşil çay ve sporla cumaya kadar 67 leri görmek istiyorum artık

bu arada sinoşumm tamerin kasım totemi tutmadı

bol eksili bi hafta olsun hepimiz için
ben bu haftasonu kocişimi evde bırakıp
taki dönene kadar,arabada midem bulandı,bende mecburen küçük bi avuç badem fındık yemek zorunda kaldım
evdede bu durum devam etti,maalesef 10-15 kadar antep fıstığı bide 4-5 kare çikolata götürdüm
bende durumlar bundan ibaret canlar,dukana başladığımdan beri ilk defa böyle oldu:26:,neyseki sabah tartıda sadece 300 gr lık bi artış vardı,bu hafta proteine ağırlık vericem,tabi bol su,yeşil çay ve sporla cumaya kadar 67 leri görmek istiyorum artık
bu arada sinoşumm tamerin kasım totemi tutmadı