Sağlıklı beslenerek kilo vereceğim.. Katılmak isteyenler varsa buyursun...

aysekzly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
379
0
46
İstanbul
Slm arkadaşlar,

Yaklaşık 15 kilo vermiş ve bunun 3 - 4 kilosunu geri almış olarak tekrar diyete başlamak istiyorum. Şimdi kendime ilk hedef olarak 70 kiloya düşene kadar kaçamak yapmamayı koyuyorum. Allah yardımcım olsun inşş...

Diyetimin kurallarını belirlemek istiyorum,

* Günde 3 lt su içeceğim.
* Sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyeceğim.
* Ara öğünlerde kuru meyvelerden yada bir porsiyon meyve yiyeceğim.
* Günde 2 büyük fincan Türk kahvesi içebilirim.
* Günde 2 kupa yeşil çay içeceğim.
* Her akşam yarım saat eliptik bisiklet ile spor yapacağım.

Bana katılmak isteyenler varsa buyursun gelsin.. Her öğün yediklerimi paylaşacağım..

Bu sabah kalktığımda 1 kuru kayısı ve 2 kuru erik ile beraber büyük bir bardak su içtim. İş yerine geldiğim zaman kahvaltımda yediklerim ise şunlar;

* Bol peynir ( Kaşar ve Beyaz )
* çeyrek beyaz ekmek ( iş yerimde kepek olmadığı için beyaz ekmek yiyorum. )
* 5-6 adet yeşil zeytin
* domates
* Çay..

Ara öğün olarak ;

Büyük fincanda sade Türk kahvemi içtim.. Ohh çok güzel gidiyo vallaa çalışırken sade kahve..

Öğle yemeğinde yediklerim;

1 porsiyon etli pırasa yemeği
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 kase yoğurt..

Şimdi 2 kuru incir yedim ve 1 kupa şekersiz çay içiyorum..

günlügünüz hayirli olsun ve ugur getirsin, insallah istediginiz kiloya inersiniz, daha önce 15 kilo verebildiyseniz, eminimki simdide verebilirsiniz, hadi kolay gelsin, kurallariniz ve menünüzde cok makul basarilar dilerim. 15 kiloyuda bu sekilde beslenerekmi verdiniz, yoksa baska diyetlerde uyguladinizmi,

Değişik diyetler uygulayarak verdim açıkçası. İnşallah bu şekilde kalan kilolarım da gidecek...

Dün akşam 2 tabak zeytinyağlı pırasa yedim.

Dün 3 lt suyumu içtim.
30 dk. eliptik bisiklet ile spor yaptım. Akşam acıktığımda ise elma yedim.

Bu sabah evden çıkmadan önce 2 sb su içtim. 1 kuru kayısı ve 1 kuru erik yedim.

Birazdan kahvaltıya ineceğim.

Kahvaltı menüm;

Çeyrek beyaz ekmek
5-6 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
kaşar peynir ve beyaz peynir
Şekersiz çay

bende eliptik bisiklet sürmeye basladim, oturma odasina cektim, tv izlerken sikilmadan yapayim diye , gercekten cok iyi bir alet, bir hafta bile yapsam hemen toparliyor vücudu, benim tek eksigim istikrar, bir iki hafta yapip birakiyorum, dün 1 saat kadar yürüdüm, bugünde aksam evde yarim saat kadar eliptik süreyim diyorum, suyuda az iciyorum ben cogaltmam lazim

Bende aynen öyle yaptım valla. Tv karşısında yapınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan.. Eliptik bisikletin faydasını gördün mü hiç? Günde ne kadar yapıyorsun? Suyu 3 lt içiyorum bende..

Öğle yemeğinde;

1 kase çorba
1 parça tavuk ızgara
1 kase yoğurt
Yeşil salata
1 parça haşlanmış karnabahar yedim.

eliptik bisikleti ilk aldigimda bundan bir 10 sene önce 8 kilo vermistim, birazda yediklerime dikkat ederek, ama 1,5 ay hergün yarim saat sürmüstüm, faydasi elbette var. masallah menülerinde gercekten saglikli, eminim bu sekilde kilo verirsiniz

İnşallah veririm kilolarımı acele etmeden yavaş yavaş vermek istiyorum. Her gün yarım saat bisikleti ihmal etmeyeceğim. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz??

İnşallah veririm kilolarımı acele etmeden yavaş yavaş vermek istiyorum. Her gün yarım saat bisikleti ihmal etmeyeceğim. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz??
zaten en dogrusuda yavas kilo vermektir, dogru yoldasin, masallah iradeli gördüm seni bir kac tane diyet bende denedim ama istikrarli olamadigim icin basarili olamadim, en son karatay diyetini denemistim, ondada basarili olamadim anladimki, ben kuralli diyetlere gelemiyorum, suan iki gündür kendi kendime yapmaya calisiyorum, istahim acik su siralar biraz yavas yavas azaltip haftaya tam diyete gececegim, aynen senin gibi saglikli vermek istiyorum kilolarimi, yavas olsun kalici olsun , hemde strese girmeden olsun istiyorum. nasil olacaksa bende cok sey istiyorum galibaa saglikli beslenme günlügümüz (sevgi, dallida, gurbet, serap ) günlügünde yaziyorum ben arkadaslarimla bizde saglikli kilo vermeye calisiyoruz, dallida arkadasimiz 10 kilo kadar verdi diyetisyen esliginde

Bende karatay ile verdim kilolarımın bi kısmını ama gerçekten bayıyor bi süre sonra diyet yapmak.. Şimdi yavaş yavaş vermek istiyorum. Tabi sporla beraber..

Dün akşamki menüm;

1 adet tavuk baget fırında ve yağsız pişirdim.

1 tabak pırasa

1 kase yoğurt..

Gece araöğünü olarak yarım elma yedim.

Yarım saat eliptikle sporumu da tamamladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…