günlügünüz hayirli olsun ve ugur getirsin, insallah istediginiz kiloya inersiniz, daha önce 15 kilo verebildiyseniz, eminimki simdide verebilirsiniz, hadi kolay gelsin, kurallariniz ve menünüzde cok makul basarilar dilerim. 15 kiloyuda bu sekilde beslenerekmi verdiniz, yoksa baska diyetlerde uyguladinizmi,
bende eliptik bisiklet sürmeye basladim, oturma odasina cektim, tv izlerken sikilmadan yapayim diye , gercekten cok iyi bir alet, bir hafta bile yapsam hemen toparliyor vücudu, benim tek eksigim istikrar, bir iki hafta yapip birakiyorum, dün 1 saat kadar yürüdüm, bugünde aksam evde yarim saat kadar eliptik süreyim diyorum, suyuda az iciyorum ben cogaltmam lazim
eliptik bisikleti ilk aldigimda bundan bir 10 sene önce 8 kilo vermistim, birazda yediklerime dikkat ederek, ama 1,5 ay hergün yarim saat sürmüstüm, faydasi elbette var. masallah menülerinde gercekten saglikli, eminim bu sekilde kilo verirsiniz
zaten en dogrusuda yavas kilo vermektir, dogru yoldasin, masallah iradeli gördüm seniİnşallah veririm kilolarımı acele etmeden yavaş yavaş vermek istiyorum. Her gün yarım saat bisikleti ihmal etmeyeceğim. Siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz??
zaten en dogrusuda yavas kilo vermektir, dogru yoldasin, masallah iradeli gördüm senibir kac tane diyet bende denedim ama istikrarli olamadigim icin basarili olamadim, en son karatay diyetini denemistim, ondada basarili olamadim anladimki, ben kuralli diyetlere gelemiyorum, suan iki gündür kendi kendime yapmaya calisiyorum, istahim acik su siralar biraz yavas yavas azaltip haftaya tam diyete gececegim, aynen senin gibi saglikli vermek istiyorum kilolarimi, yavas olsun kalici olsun , hemde strese girmeden olsun istiyorum. nasil olacaksa bende cok sey istiyorum galibaa saglikli beslenme günlügümüz (sevgi, dallida, gurbet, serap ) günlügünde yaziyorum ben arkadaslarimla bizde saglikli kilo vermeye calisiyoruz, dallida arkadasimiz 10 kilo kadar verdi diyetisyen esliginde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?