Sağlıklı beslenerek kilo vereceğim.. Katılmak isteyenler varsa buyursun...

Bu sabah evden çıkmadan önce 4 kuru erik ile 2 su bardağı su içtim.

İŞ yerinde kahvaltıyı biraz abarttım galiba ama olsun.. Akşam azaltarak dengelerim... Pozitif düşünmeliyim.

Kahvaltı menüm;

Şekersiz çay
Çeyrek beyaz ekmek
Kaşar ve beyaz peynir
4-5 adet yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı kadar bal
1 tatlı kaşığı kadar kaymak
1 adet sigara böreği..

Evet bal kaymak ve sigara böreğini abarttım... Ama yemesem de gözüm arkada kalacaktı. Neyse bu akşam dk fazla spor yaparım olur biter.. :):)

Canim meraba bende diyetteyim spor yapiyorum 1 saat benimde hedefim 55 dusmek 75 kiloydum en son tartim yok bozuldu yapilmada malesef ama diyete devam ediyorum 10 gunluk aradan sonra birlikte yapalim arkadas olalaim olurmu

Canim meraba bende diyetteyim spor yapiyorum 1 saat benimde hedefim 55 dusmek 75 kiloydum en son tartim yok bozuldu yapilmada malesef ama diyete devam ediyorum 10 gunluk aradan sonra birlikte yapalim arkadas olalaim olurmu

Olur tabi cnm. Ben her öğün yediklerimi yazıyorum. Çalıştığım için akşam yarım saatlik eliptik bisiklet ile spor yapıyorum. sen neler yapıyorsun. BEn pazartesi günü tartılacağım. O zmana kadar kendime detoks süresi verdim. O kilom başlangıç kilom kabul edeceğim. Sende istersen başlayalım birlikte.. Her pazartesi tartılıp bildiririz. Ne dersin?

Bu arada tanışalım ben ayşe. 2 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum. sen neler yapıyorsun?

Bu arada tanışalım ben ayşe. 2 yaşında bir oğlum var. Çalışıyorum. sen neler yapıyorsun?

Bende elif canin 1 yasinda oglum var bende sutten kesildikten sonra diyete cok giristim ama son 2 aydir hemen hemen cok kararliyim sporda yapiyorum 10 kilom gitti toplamda iste 5 bi vermistim 5 de bir verdim canim gerisi gelir ins

Önemli olan aç kalmamak.. Yani 2 öğün yiyorsan aralarda meyve öğünü ekleyebilirsin. O zaman metabolizman da yavaşlamamış olur.

Canim ben daha cok caya dusuyorum kahveyle ama meyvede yaparim esimden dolayi gec yapiyoruz kahvaltiyi kahvaltida domates salatalik peynir zeytin yiyorum kepek ekmegi iste aksamda ekmek yemeden yemek yiyoruz az biraz dahada bitsey yemiyorum cay yada meyve oluyo iste ama sporun faydasini cok gordum ben canim birdr cop poseti sariyorum dusa girmeden dustan cik.is gibi oluyorum

Bence öğünlerde çok abartılmazsa kilo verilebilir yani.. Bakalım bende faydasını görebilecek miyim sporun? İnşallah görürüm..

Bence öğünlerde çok abartılmazsa kilo verilebilir yani.. Bakalım bende faydasını görebilecek miyim sporun? İnşallah görürüm..

Tabiki miktarlar cok onemli az tutmak lazim spor yapiyorum diye yemek dogru degil evlilik yildonumumuze 10 kilo hatta 15 daha verebilsem cok guzel olur canim yaaa

merhaba hanımlar ben kübra evli ve bir çocuk annesiyim oğlum 3.5 yaşında ve halen hamilelilk kilolarını atamadım bir kısmını attım ve tekrardan aldım şimdi tekrar sizinle vermek istiyorum şuan 80 kiloyum ve 60 kiloya düşmek istiyorum
bu benim evliliğim, anneliğim ve sağlığım için çok önemli motivasyona çok ihtiyacım var çünkü ben diyette çok zorlanan malesef itahlı ve kaçamaklı bir arkadaşınızım yarından itibaren yediklerimi paylaşacağım ve yarın step-aerobik e başlıyorum yazıldım umarım işe yarar :) hepinzi öptümm

Hoşgeldin cnm aramıza.. Diyetinde başarılar..

Dün akşamki menüm;

1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata..

Gece ara öğünüm;

Yarım elma ve 1 kupa yeşil çay..

Vee tabiki akşam sporumu da yaptım yarım saat...

Kahvaltı menüm;

Domates
Beyaz ve kaşar peynir
1 haşlanmış yumurta
5-6 yeşil zeytin
1 çeyrek beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı reçel..

Şimdi de sade Türk kahvemi içiyorum..

İnşallah veririz cnm kilolarımızı..
Ins canim ins

Hosgeldin canim aramiza bende yeni katildim hepimize basarilar diliyorum burda el ele verirsek basaririz ins

Benimde sabah menum

Domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek

Simdide sporumu yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…