Hoşgeldin Yaseminn, Günaydın
Çok şükür Yasemin :)hoşbulduk canm nasılsın bakalım
buraları pek sessiz kaldııı
2. tahminin doğru sınavlarla cebellesiyorumÇok şükür Yasemin :)
N nscckts doğum günü hazırlıklarıylaaypare ackerman yemekle meşgul diye düşünüyorum Belki de sınavları vardır, kızın günahını almayayım
Allah zihin açıklığı versin canım. Hepsi süper ötesi geçsin inşallah2. tahminin doğru sınavlarla cebellesiyorum
kizlar günaydin
hafta sonunuz nasil gecti.
ah kuzular basıma neler geldıÇok şükür Yasemin :)
N nscckts doğum günü hazırlıklarıylaaypare ackerman yemekle meşgul diye düşünüyorum Belki de sınavları vardır, kızın günahını almayayım
amin canım benim sağol daha ilk sınavdan hoca hepimizi bütünlemeye bıraktı , uzak şehirde okuyup bilet alanlar vardı , tüm sınıf bütünlemeye kaldı sağolsun bizimle bir güzel dalga geçti. diğer sınavlara bakıyoruz artık :/Allah zihin açıklığı versin canım. Hepsi süper ötesi geçsin inşallah
çok geçmiş olsun canım yaa.. bol bol Felak nas oku krndine salavat getirah kuzular basıma neler geldı
ctesı benım dogum gunumdu kutladık eglendık eve geldık dusa gırdım bır kaydım dustum kolum ıncınmıs sarılı yara bere ıcındeyım etım ezılmıs gıbı agrıyor ve mor bacagım kolum dırsegım cok fena tadım yok o yuzden
dunde mısafırım vardı bu halımle
tadım yok o yuzden
gunde tek ogun kahvaltılık veya corba ıle gecıstırıyorum agrıdan ıstahım yok
aaamin canım benim sağol daha ilk sınavdan hoca hepimizi bütünlemeye bıraktı , uzak şehirde okuyup bilet alanlar vardı , tüm sınıf bütünlemeye kaldı sağolsun bizimle bir güzel dalga geçti. diğer sınavlara bakıyoruz artık :/
ilk sınavdan moral bozukluğu oldu bizlere maalesef tüm hocalarımız çok iyi olmasına rağmen bir tek bu adam böyle.. her sene aynı sey. ne diyim Allah onun da karşısına çıkarsınaahay allah aksılık olmus sıkma canını canım duzelır hallolur hepsı
sagol canımçok geçmiş olsun canım yaa.. bol bol Felak nas oku krndine salavat getir
üzüldüm :/
ayy kıyamam yasagol canım
yenı yasıma harıka bır gırıs yaptım yanı anlayacagınresmen kendı kendıme pata kute dalmıs bulundum artık nasıl heyecanlandıysam
sakin sakin ılık bır dus alıp yatmaktı amacım bır gırdım dusa hayt huyt dıyeesım kostur kostur geldı ahsen korkmus anne ıyı mısın anne dıye agladı yavrum
sinirim bozuldu hem agladım hem guldum
aksılık ıste olacagı varmıs bunla kurtardım
esasında ben ne zaman cok gulsem boyle oluyor cok gulunce ılla basıma bırsey gelıyor
ya çok üzüldümah kuzular basıma neler geldı
ctesı benım dogum gunumdu kutladık eglendık eve geldık dusa gırdım bır kaydım dustum kolum ıncınmıs sarılı yara bere ıcındeyım etım ezılmıs gıbı agrıyor ve mor bacagım kolum dırsegım cok fena tadım yok o yuzden
tadım yok o yuzden
tesekkur ederım sagolasınayy kıyamam ya
çok dikkat et kendine nazara geldin kesin , bol dua oku üfle kendine evine . tekrardan çok geçmiş olsun ♥ yeni yaşın saglik mutluluk huzur getirsin sanaaa. başlangıcı pek hoş olmasa da devamı güzel olsun inşallah
Herkes birden nasıl başarısız olur ki! Gerçekten tüm öğrenciler yetersizse orada öğretinin başarısı sorgulanır zaten. Uyuz oluyorum böyle öğrenci üzerinden ego tatmini yapan sözde akedemisyenlere. Sıkma canını sen, bunda da bir hayr vardır inşallah.amin canım benim sağol daha ilk sınavdan hoca hepimizi bütünlemeye bıraktı , uzak şehirde okuyup bilet alanlar vardı , tüm sınıf bütünlemeye kaldı sağolsun bizimle bir güzel dalga geçti. diğer sınavlara bakıyoruz artık :/
sagol canım benımya çok üzüldümnazar değiyorr bence. Ben de Artemis gibi felak, nas, ayetel kürsü oku bol bol diyecektim. Hatta bi sadaka da ver ilk fırsatta.
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın.
Keşke misafiri de erteleseydin durumu anlatıp. Evle de uğraşma, dinlen, inşallah bi kaç güne ağrılarından eser kalmaz
Çok geçmiş olsun tekrar canım. En büyük görüp göreceğin bu kaza bu olsun, yeni yaşın hep güzellikler getirsin sana ve ailene inşallah.sagol canım benım
ya mısafır habersız oldu hatta soyle oldu gece gec vakıtde aradı sabah erkenden ordayım dıye ıs ıcın bende ertelemedım ısı aksamasın strese gırmesın dıye fırından yemek yaptırdım esım yardımcı oldu hallettık bır sekılde :) sey kotu ya sacımı bıle toplayamamak kaldıramıyorum hıc bırkac gune gecer ama ılk gune gore suanda da cook ıyıyım hanı sey gıbıyım suan hamlamıs olursun hareket ederken heryerın agrır ya et ezılmıs oyle agrım var o benı zorluyor kas gevsetıcı agrı kesıcıler verdıler gecer ıkı gune :)
boyle bır hoca yuzunden dayım okulu bırakmıstıHerkes birden nasıl başarısız olur ki! Gerçekten tüm öğrenciler yetersizse orada öğretinin başarısı sorgulanır zaten. Uyuz oluyorum böyle öğrenci üzerinden ego tatmini yapan sözde akedemisyenlere. Sıkma canını sen, bunda da bir hayr vardır inşallah.
Çok geçmiş olsun tekrar canım. En büyük görüp göreceğin bu kaza bu olsun, yeni yaşın hep güzellikler getirsin sana ve ailene inşallah.
Ne güzel bir hikaye olmuş ya. Şer gördüğümüz de belki bir hayr vardırın çok güzel örneklerinden. Ben de çok severim taşlarıııboyle bır hoca yuzunden dayım okulu bırakmıstı
cok meshur bır unvde okuyordu dayım ınsaat muhendıslıgı ordan bır kadın hoca taktı buna gecırmedı onur ogrencısı cok yuksek notları ama kadın taktı dayım dedı kı mezun olamayacagım bunun yuzunden bu okula gelmek ıstemıyorum artık dedı okulu bıraktı 3. sınıftayken yenıden sınava gırdı ankara unv de yenıden muhendıslık okulu bu sefer jeolojıyı sectı sımdı bır ılde mta baskanı kıtabı falan var degerlı taslar ustune uzman ulkedekı degerlı madenlerı bulan cıkaran adam oldu :) o kendısıne takan hoca sayesındetakmasaydı normal ınsaat muhendısı olacaktı belkıde
herkesın bır sınavı var hayatda olumsuz kotu sandıgımız seyler ıyı kapılar da acabılır artemis oyuzden uzulmesın evet haksızlık hatta suc ama bazen şer sandıklarımız hayrımıza bıle olabılıyor
Ben de en fazla İstanbul yapacağım gibi gözüküyor. Çok abartılıyor bu yeni yıl olayı, biletler, oteller hep uçmuş
yenı yıla planın var mı ben evde tombala ıle gecırmek ıstıyorum benı bana bırakırlarsa
oy kiyamam nisa cok gecmis olsunah kuzular basıma neler geldı
tadım yok o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?