Sağlıklı beslenirken;

alerjın varya huylanıyorsun ondan o kaynımda seftalı gorunce boyle oluyor kasınır dokunur bakmak ıstemez

hahah ben annemden kaptim sanirim o kullaniyor
kizmiyorum gülüyorum niye kizayim

kahveye mısafırınız gelecegı zaman sıze sekersız unsuz bır tatlı tarıfı bunu ıster baklava gıbı kesın ıster burma gıbı burun ıster yuvarlayıp top halıne getırın ne sekle sokarsanız o olur tatlı krızlerınde de yapılır mesela 2 kuru hurmaya 2 yemek kasıgı antep fıstıgı gıbı . hepsı bu :)

Mevlana'ya sormuşlar;
Gözden uzak olan gönüle de mi uzak olur?
Mevlana şöyle cevap vermiş;
Gönüle giren gözden uzak olsa ne olur.
Gönlümde olup da gözümle görmediğim tüm dostlarım gül gibidir, Yusuf'a benzer...
Kokusunu almaya bir Yakup ister...
Dostluğu Allah korur, kurda kuşa yem etmez. Dost gönülde oldu mu gözde gerekmez.
Gönlümüze taht kurmuş güzel dostlara selam olsun...
Tüm duâlarımız kabul, cumamız mübarek olsun

çok değişik bir tarif denemek lazımmmmmmm

Hello güzel hatunlar

Hafta sonu sakin geçti, çok tuhaf bir hava vardı. Rüzgarlı ama ılık ılık esiyordu İstanbul. Gluten ve şeker olmaz diyorsan dışarda yemek çok zor. Menüdeki seçenekler beni benden alıyor, ama kavurmalı omlet ile yetindim cumartesi mecbur.

Bu sabah ise güne mercimek çorbası içerek başladım. Baktım her gün her gün yumurta olmuyor, sabah sabah çorba yaptım kendime Fena da olmadı bol limonlu, soğuk kış sabahları için gideri var.

suzn kekin olmadı mı? karışım normal keklerdeki gibi akıcı değil, ama pişince yumuşacık pufidik bir kek oluyor aslında.

Ben dener yine resim atarım :)

İnternetten bakarsan teff'li çok tarif var. Başka da deneyebilirsin.

birazdan markete gitmem lazım .
101 var yakın .
yaş maya alacağım . akşama pizza yapacağım .
çok şikayetçi çocuklar . pizza istiyorlar .
öğlen için süzme mercimek çorba yaptım bıraktım .
sadece kuru soğan , mercimek , karabiber ile yaptım .
piştikten sonra zeytin yağını bol koydum . blender .

böyle.
sizde ne mamalar var acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…