alerjın varya huylanıyorsun ondan oben de organik alıyorum, kısıra falan katmak için, ama her açtığımda mutlaka kaşıklıyorum, eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdim
Ellerine sağlık canım ya, misler gibidir senin yaptığın ev salçası.
Yalnız, kivi gördüm ya, kulaklarım kaşınmaya başladıı. Dokunmak, yemek sorunda, resim de alerjimi tetikliyor olabilir mi ya?
hahah ben annemden kaptim sanirim o kullaniyorKız ne mazur görmesi, takılıyoruzKızmıyorsun di mi?
Hani ermiş, evliya olmuş gibiama haklısın olgunluğa ermiş kişi falan da denir, meyve sebze için pek kullanmıyoruz, daha eskide kaldı sanırım. Ermiş kabak
kahveye mısafırınız gelecegı zaman sıze sekersız unsuz bır tatlı tarıfı bunu ıster baklava gıbı kesın ıster burma gıbı burun ıster yuvarlayıp top halıne getırın ne sekle sokarsanız o olur tatlı krızlerınde de yapılır mesela 2 kuru hurmaya 2 yemek kasıgı antep fıstıgı gıbı . hepsı bu :)
Evet canım, yağlı kağıttan kalıp yapıp ona dokuyorum. Çok yumuşak bi karışım oluyor, ama çok akıcı değil.Samsonn senin kek olan tarifini denedim bu sabah ama pek olmadi sanki, cok mu sivi kaliyor harc? Ve öylece tepsiye mi döküyosun yoksa kalibami?
kizlar günaydin
hafta sonunuz nasil gecti.
Günaydın minnoşlar nasılsınız nasıl gidiyor
offf harika görünüyor . cok canım istedri.Kızlar yemekden yazamadım yaa; yoğurtlu kereviz, pancar, ve kıvırcık, limon, zeytinyağlı salata.
Yalnız, yerken yoruldum, ye çiğne çiğne bitmiyorr
Eki Görüntüle 2563744
muhteşem . ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?