Sağlıklı beslenirken;

Pizza olmadığı kesin

Nohutlu peynirli poğaça yedim ben sabah, işten çıkmadan da ton balıklı kıvırcık salatası yaparım 4-5 gibi

Pizza olmadığı kesin

Nohutlu peynirli poğaça yedim ben sabah, işten çıkmadan da ton balıklı kıvırcık salatası yaparım 4-5 gibi
iş yerinde yapabiliyorsun demi. ne güzel .
aslında benim de yeni birimimde sıkıntı yok ama eve gidince yemek daha mantıklı gibi. akşam yemeğini işte mi yiyip çıkıyorsun somsooncuğum .

iş yerinde yapabiliyorsun demi. ne güzel .
aslında benim de yeni birimimde sıkıntı yok ama eve gidince yemek daha mantıklı gibi. akşam yemeğini işte mi yiyip çıkıyorsun somsooncuğum .
canım evden getirdiğim şeyi sadece burada karıştırıyorum. Sabah uyumayıp marul yıkasaydım fena olmazdı mesela anca poğaçalık zamanım oldu.

Evet normalde işte yediğimle kalıyor, ama hafta sonları şaşıyor, bir de acayip kestaneye dadandım bu sıralar

of kestaneyi kim sevmez ama çok yeme sen yine . kalori olarak yüksek diye aklımda kalmış . yemeğin üstüne yersen . kat kat fazla kalori almana neden olabilir.

ellerine saglik, kakao mu koydun sen?

Kakaoo koyduğum da oluyor ama genelde koymuyorum, kurutuyor sanki. Karbonat yazamadım mı acaba, o kabartıyor aslında
annem, hamile kardesim ve yegenim hasta atesli ve öksürüyorlar onlardaydim yemek falan yaptim.
Çok geçmiş olsun hepsine canım, dikkat et sen de kapma. Bol bol c vitamini al, hatta sabah akşam tablet al bence.

Arada elma sirkesiyle gargara yap, doğal sirke bulursan suya katıp iç. Sen Noel tatilindesin aslında di mi? İnşallah dinlenmeye, eğlenmeye de fırsatın olur.

tesekkür ederim canim
o kek kakaolu hali ama degil mi?
evet dün bugün yarin noel tatilindeyim ama düsün evde olmama ragmen zamanim olmadi.
annemlere gidiyorum iste yemek yapiyorum evi toparliyorum.

tesekkür ederim canim
o kek kakaolu hali ama degil mi?
evet dün bugün yarin noel tatilindeyim ama düsün evde olmama ragmen zamanim olmadi.
annemlere gidiyorum iste yemek yapiyorum evi toparliyorum.
görüntü olarak hiç farkı olmuyor. Keçiboynuzu unu var ya, o da aynı kakao gibi koyu, belki daha da bile koyu yapıyor :)

İnşallah tez zamanda ayaklanır herkes canım.

nereden alıyorsun bu nohut pogaçasını.
ayvalık ta nohut ekmeği satılır . çok da severim ama nohut pogaçasını duymadım . aynı maya ile yapılıyor galiba
Canım kendim yapıyorum, 7 kaşık nohut unu 2 kaşık teff onu ( belki teffsiz de olur) , bir parça tereyağ , 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ve karbonat. En son içine ezdiğim peyniri de katıyorum, ortasına değil de hamurun karışımına. 4-5 tane enfes poğaça oluyor valla. Pastane ürünlerini aratmıyor bence.

Bu topiğin ilk sayfalarına bak, Nisa'nın orjinal tarifi de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…