Sağlıklı beslenirken;

yoo ılac kullanmak hıc kotu bırsey degıl aksıne bız kadınların ozellıkle duzenlı olarak takvıye edıcı ılac almamız gerek her ay regl oluyoruz bır kere :)
ben degerlerım normal olmasına ragmen asagıya dusmesın dıye doktor tavsıyesıyle yıne vıtamın alıyorum saclarımız uzun regl oluyoruz hormonlarımız yasadıgımız stresler bunlar hep kanı ve degerlerı dusuren seyler takvıye almaktan cekınme :) hele baska yol yok dıyorsan farz olmustur zaten o rahat ol

BENDE kullanıyrum zatennn
çünkü sağolsun doktorum her yolu denedi kullanmadığım zaman direk düştü
hafta 2 kullandım yine düştü
şimn 5 gün kullanıyorum 2 gn kullanmıyorrum şimdi böyle deniyoruzzz

ben 3 yıldır 87 lerden inemedim.;
al ver al ver bunu beni en iyi samson biliyor kızıyo bana veremediğim için

ben senı görüyorum bazı sayfalardaaa

sen nisanin dediklerini uygula kesin zayıflarsın canım

ben migiye cok dedım zamanında ama benı dınlemıyor bende kızıyorum @MigiMadid e
yatalak hastalar var felclıler var kılosu sabıt
yanı hareketle stresle degıl bu ısler yemek yerken hangı yemegın kılo aldırdıgı neyın kılo verdırdıgı bellı
3 senedır bır asagı bır yukarı olup 87 lerden asagı dusemıyorsa tek sebebı yanlıs beslenmek baska hıcbırsey degıl
hangı hastalık olursa olsun zorda olsa verır ama ıllakı verır yeryuzunde asla kılo veremedıgın kılo vermene komple engel hıc bır hastalık yok yanı
kacamak yapıyorsun migi :) yanlıs beslenıyorsun 3 gun dıkkat edıyorsan 4 gun kacıyor :)
mesela hergun bır portakal yıyorum dedın hey masallah dıye gecırdım ıcımden kılo vermek ısteyen bırı hergun meyve yememelı kan sekerı mevzusu var meyve acıktırır. herkesı acıktırır . oyuzden dıyetısyenlere gıtmeyın dıyorum
dıyetısyenler hergun meyve ve ekmek yemen gerek karbonhıdrat ve sekere de vucudun ıhtıyacı var der ezbere konusuyorlar. hazır cıktıyı alıp verıyorlar. meyve verdıgı ınsan aclıgıyla bas edemıyor zaten, meyve kanda hızlı bır sekılde sekere donustugunden hızlı ınıs cıkıs yaptıgından acıktırıyor bu kısıye meyve verılır mı hıc verılmez tek seker meyvede tek karbonhıdrat ekmekte yok, pırasa da bıle seker var sebzeden aldıgın seker yetıyor kabaktan havuctan aldıgın karbonhıdrat yetıyor
ama ınsanlar nıyeyse ısrarla bır lıste gormek ıstedıklerı ıcın dıyetısyenlerde bunu yapıyor . yemeyeceksınız o bogaz tutulacak vazgecemedıgınız gıdalar yerıne koyma metoduyla sınırlandırılacak

baska yolu yok

Est canım, niye kızayım ya. Ama sen çabuk pes ediyorsun, yoksa kesin verirsin. Bi 4-5 ay tutarlı olmaz lazım, hepsi bu.
evet çabuk pes ediyorum

Yasemin hangi ilacı kullanıyorsun? Benim de ferritin en son 8 di ölçtürdüğümde.

Al işte, yine bu. Başla ilaç bilmiyorlar. Bende de en son açılmamış 5 kutu var. İçinde titanyum dioksit var bunun, fayda mı gelecek bundan yaa.

BEN 3 YILDIR BUNU KULLANIRIM

GEÇMİŞTE 6 AYDA BİR DE DAMARDAN ALIRDIMM

SONRA KIZDIM DOKTORLARA 2 YIL KADAR GİTMEDİM ACILDE GÖZÜMÜ AÇINCAA GERİ BAŞLADIM TED
AMA BU SEFER DEVLETE GİTTİM ÖNCE DAHİLEYE DAHİLİYE YÜKSELMEYİNCE HEMETOLOJIYE SEVK ETTİ

ben içtim bundan bana feci dokundu..
haftalık liste yapmakla buldum
haftada bi gün balık tavuk et...
geri kalanisebze yemegi..
bugün patlıcan türlü yemegi yapacagim patlıcan tavuk :)

NEYİNE DOKUNDU
DOKTORLA GÖRÜŞMEDİN Mİ
BENCE MEVSİMİ OLAN SEBZELERİ TÜKET EĞER KIŞTAN DIFRIZDE VARSA BİLEMEM TABİ

Titanyum dioksiti görünce benim içim almadı. İçmem daha, zaten bir faydasını da görmedim. En son gittiğim doktor maltofer yazdı, onu kullanıyorum şimdi. O da bitince venatura demir + c vitaminine başlayacağım

MALTOFER BANA HİÇ FAYDA ETMEDİİİİİ

VENATURAYI KULLANMADIM

GİDİNCE SÖLEYEM DEĞİTİRSİN BARİ DOKTOR

NASIL VENATURA DAHAH MI İYİ BİRAZDA ARAŞTIRAM BAKEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…