ben 3 yıldır 87 lerden inemedim.o zman zihnini biraz rahat bırka sen tam kiloya odaklamışsın kendini canım
nisanın sayfasını takip et gerçekten çok faydalı bilgiler varrr
yoo ılac kullanmak hıc kotu bırsey degıl aksıne bız kadınların ozellıkle duzenlı olarak takvıye edıcı ılac almamız gerek her ay regl oluyoruz bır kere :)BAK antep fıstığın iyi geldiğini ilk defa senden duydummm nisaaa
gerçi ben yerim antep fıstığı
ama bazı vucut istesende kan üretmiyorrr
ben yıllardır çekerim denemediğim yol kalmadı artık doktor kont ilerliyorum
ha ne oldu geçmeyen morluklar geçti çok şükür
bayılmalarım durdu buna da şükür
ha ilaç kullanmak iyi hayır değil tabiki ama başka yolda bulamadım
yoo ılac kullanmak hıc kotu bırsey degıl aksıne bız kadınların ozellıkle duzenlı olarak takvıye edıcı ılac almamız gerek her ay regl oluyoruz bır kere :)
ben degerlerım normal olmasına ragmen asagıya dusmesın dıye doktor tavsıyesıyle yıne vıtamın alıyorum saclarımız uzun regl oluyoruz hormonlarımız yasadıgımız stresler bunlar hep kanı ve degerlerı dusuren seyler takvıye almaktan cekınme :) hele baska yol yok dıyorsan farz olmustur zaten o rahat ol
ben 3 yıldır 87 lerden inemedim.;
al ver al verbunu beni en iyi samson biliyor kızıyo bana veremediğim için
ben migiye cok dedım zamanında ama benı dınlemıyor bende kızıyorum @MigiMadid eBENDE kullanıyrum zatennn
çünkü sağolsun doktorum her yolu denedi kullanmadığım zaman direk düştü
hafta 2 kullandım yine düştü
şimn 5 gün kullanıyorum 2 gn kullanmıyorrum şimdi böyle deniyoruzzz
ben senı görüyorum bazı sayfalardaaa
sen nisanin dediklerini uygula kesin zayıflarsın canım
Est canım, niye kızayım ya. Ama sen çabuk pes ediyorsun, yoksa kesin verirsin. Bi 4-5 ay tutarlı olman lazım, hepsi bu.ben 3 yıldır 87 lerden inemedim.;
al ver al verbunu beni en iyi samson biliyor kızıyo bana veremediğim için
BENDE kullanıyrum zatennn
çünkü sağolsun doktorum her yolu denedi kullanmadığım zaman direk düştü
hafta 2 kullandım yine düştü
şimn 5 gün kullanıyorum 2 gn kullanmıyorrum şimdi böyle deniyoruzzz
ben senı görüyorum bazı sayfalardaaa
sen nisanin dediklerini uygula kesin zayıflarsın canım
evet çabuk pes ediyorumEst canım, niye kızayım ya. Ama sen çabuk pes ediyorsun, yoksa kesin verirsin. Bi 4-5 ay tutarlı olmaz lazım, hepsi bu.
Yasemin hangi ilacı kullanıyorsun? Benim de ferritin en son 8 di ölçtürdüğümde.evet onun etkisi çokkkk
bence bir dahile uzmanına git değerlerine bakıt
yıllarca derler kan ilaçları kilo aldırır diye
hayır aldırmıyor 3 yılı devirdim hala kullanırım daha ne kadar kullanırım bilmem şubatta kont var yinee
mutlaka dahiliye git
doktora sordum ben sıkıldım artık bu ılaçları kullanmaktan dedim bir ileri bir geri gidiyorum dedim
doktor geri gitmiyorsun dedi en azında aşalar düşmüyor kanın dedi ve doğru söyledi
eğer ted edilmezse ilerki yaşlarda organ yetmezliğine kadar gidermiş
ama benım kanın kendi teşhisimi koydum stresten düşerrrrrrr
birde küçük bir tüyo günkük 20 dk olsa yürü oturarak çalışıyorsannn eğer
ben migiye cok dedım zamanında ama benı dınlemıyor bende kızıyorum @MigiMadid e
yatalak hastalar var felclıler var kılosu sabıt
yanı hareketle stresle degıl bu ısler yemek yerken hangı yemegın kılo aldırdıgı neyın kılo verdırdıgı bellı
3 senedır bır asagı bır yukarı olup 87 lerden asagı dusemıyorsa tek sebebı yanlıs beslenmek baska hıcbırsey degıl
hangı hastalık olursa olsun zorda olsa verır ama ıllakı verır yeryuzunde asla kılo veremedıgın kılo vermene komple engel hıc bır hastalık yok yanı
kacamak yapıyorsun migi :) yanlıs beslenıyorsun 3 gun dıkkat edıyorsan 4 gun kacıyor :)
mesela hergun bır portakal yıyorum dedın hey masallah dıye gecırdım ıcımden kılo vermek ısteyen bırı hergun meyve yememelı kan sekerı mevzusu var meyve acıktırır. herkesı acıktırır . oyuzden dıyetısyenlere gıtmeyın dıyorum
dıyetısyenler hergun meyve ve ekmek yemen gerek karbonhıdrat ve sekere de vucudun ıhtıyacı var der ezbere konusuyorlar. hazır cıktıyı alıp verıyorlar. meyve verdıgı ınsan aclıgıyla bas edemıyor zaten, meyve kanda hızlı bır sekılde sekere donustugunden hızlı ınıs cıkıs yaptıgından acıktırıyor bu kısıye meyve verılır mı hıc verılmez tek seker meyvede tek karbonhıdrat ekmekte yok, pırasa da bıle seker var sebzeden aldıgın seker yetıyor kabaktan havuctan aldıgın karbonhıdrat yetıyor
ama ınsanlar nıyeyse ısrarla bır lıste gormek ıstedıklerı ıcın dıyetısyenlerde bunu yapıyor . yemeyeceksınız o bogaz tutulacak vazgecemedıgınız gıdalar yerıne koyma metoduyla sınırlandırılacak
baska yolu yok
Yasemin hangi ilacı kullanıyorsun? Benim de ferritin en son 8 di ölçtürdüğümde.
Al işte, yine bu. Başla ilaç bilmiyorlar. Bende de en son açılmamış 5 kutu var. İçinde titanyum dioksit var bunun, fayda mı gelecek bundan yaa.
ben içtim bundan bana feci dokundu..
Al işte, yine bu. Başla ilaç bilmiyorlar. Bende de en son açılmamış 5 kutu var. İçinde titanyum dioksit var bunun, fayda mı gelecek bundan yaa.
ben içtim bundan bana feci dokundu..
haftalık liste yapmakla buldum
haftada bi gün balık tavuk et...
geri kalanisebze yemegi..
bugün patlıcan türlü yemegi yapacagim patlıcan tavuk :)
BEN 3 YILDIR BUNU KULLANIRIM
GEÇMİŞTE 6 AYDA BİR DE DAMARDAN ALIRDIMM
SONRA KIZDIM DOKTORLARA 2 YIL KADAR GİTMEDİM ACILDE GÖZÜMÜ AÇINCAA GERİ BAŞLADIM TED
AMA BU SEFER DEVLETE GİTTİM ÖNCE DAHİLEYE DAHİLİYE YÜKSELMEYİNCE HEMETOLOJIYE SEVK ETTİ
Titanyum dioksiti görünce benim içim almadı. İçmem daha, zaten bir faydasını da görmedim. En son gittiğim doktor maltofer yazdı, onu kullanıyorum şimdi. O da bitince venatura demir + c vitaminine başlayacağım
aypare ackerman ye ne oldu yaa? İnşallah iyidir.
Buralardayım kızlar yaa okuyorum. Sizleri memlekete geldiydim bi hasta olduk ben memleketten geri doncecem hala geçmedidun konuyu okuyordu alt kısımda gordum ısmını buraya gelmıyorsa ya cok yogundur ya kacamak vardır dıye dusundum
aypare gunah mı ısledın kız :)
Geçmiş olsuuun. Nerdesin? Grip mi? Acil şifalar inşallahBuralardayım kızlar yaa okuyorum. Sizleri memlekete geldiydim bi hasta olduk ben memleketten geri doncecem hala geçmedi
Ordu dayım canım teşekkür ederimGeçmiş olsuuun. Nerdesin? Grip mi? Acil şifalar inşallah
İnstada yorumlar iyi canım, ama ben de henüz kullanıp görmedim.MALTOFER BANA HİÇ FAYDA ETMEDİİİİİ
VENATURAYI KULLANMADIM
GİDİNCE SÖLEYEM DEĞİTİRSİN BARİ DOKTOR
NASIL VENATURA DAHAH MI İYİ BİRAZDA ARAŞTIRAM BAKEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?