gunaydıngünaydı n kızlaarrrrrr
gunaydın
Good morning Ladieeeees
Bol limonlu ıhmarun yaninda kurubiye yedim şimdi. Yumurta beyazı ile fındık ununa biraz da bal katarak yaptım, çok leziz oldular.
Günaydin kizlar
sayfalar yazilmis yine bana bildirim gelmiyor
Afiyet, şifa olsun. Çok ideal bir menü olmuş.bende yarım avakoda- az çökelek-2 ceviz-6adet zeytinnnn -yeşilbiber 1 adet şükür
Günaydin kizlar
sayfalar yazilmis yine bana bildirim gelmiyor
aynen öyle benim deAfiyet, şifa olsun. Çok ideal bir menü olmuş.
Günaydın Suzy. Bana da sadece beğeni veya alıntılı cevaplarda bildirim geliyor. O da bazen atlıyor.
kendı actıgım konuda yazılan yorum olmasına ragmen bana da gelmıyor halbukı bıldırım ayarım bangır bangır acıkaynen öyle benim de
dun konuyu okuyordu alt kısımda gordum ısmını buraya gelmıyorsa ya cok yogundur ya kacamak vardır dıye dusundumaypare ackerman ye ne oldu yaa? İnşallah iyidir.
Sevindim, iyiyse sorun yok. Gelirse biz burdayızdun konuyu okuyordu alt kısımda gordum ısmını buraya gelmıyorsa ya cok yogundur ya kacamak vardır dıye dusundum
aypare gunah mı ısledın kız :)
artık hiç dikkatim çekmiyor ayni konular çikiyor maalesef.Sevindim, iyiyse sorun yok. Gelirse biz burdayızBDV son zamanlar çok entrikalı
bılmıyorum ya baya cıtır cıtır cubuk tarcını yıyor musun :) nasıl yıyorsun yahu onuselamlar Hergün çubuk tarçin yemek zararli mi?
su ile beraber:)bılmıyorum ya baya cıtır cıtır cubuk tarcını yıyor musun :) nasıl yıyorsun yahu onu
hergun cayını ıcmek zararlı degılse yemekte zararlı olmaz bencesu ile beraber:)
şekeri dengeliyorum.:)
Yiyor musun hakkaten, yoksa suya sadece aroması mı geçiyor? Yenmez ya, bildiğin odun kabuğuusu ile beraber:)
şekeri dengeliyorum.:)
selamlar Hergün çubuk tarçin yemek zararli mi?
bılmıyorum ya baya cıtır cıtır cubuk tarcını yıyor musun :) nasıl yıyorsun yahu onu
çok tatlı biraz acimsi olsada su ile perçinleşiyorum:)Yiyor musun hakkaten, yoksa suya sadece aroması mı geçiyor? Yenmez ya, bildiğin odun kabuğuu
ben yiyorum üzerine su içiyorum:)selam
çubuk tarcın sulara konuyor bidiğim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?