- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Teşekkür ederim canım. Instan ne takipleselim :))gecmıs olsunn canım
olmaz mı tum sosyal medyalarım var :)
valla benım hıc spor yap demeye yuzum yokNapiyosunuz kızlar?
Benim spor yalan olacak gene gazlayın beni lütfeeennn
Cuma başladım, cumartesi 13000 adim yürüdüm.pazar bos, pazartesi yine spora gittim.. dün 9000 adim yurudum. Ama sanki yetmiyor... bugun yine spora gitcem ama çok üşeniyorum... döv beni Nisa
Bu bile yeterli bibiyi kiskandim gidecem sporavalla benım hıc spor yap demeye yuzum yok
ama bugun bibi story paylasmıstı yıne spordaydı haldur huldur spor yapıyor valla masallah
onu gorunce kendımden utanıyorum
keske spor yaparken en azından spor aletlerının falan resmını cekıp paylassan bızde gaza gelsekBu bile yeterli bibiyi kiskandim gidecem spora
Birazdan paylaşırım yoldayimkeske spor yaparken en azından spor aletlerının falan resmını cekıp paylassan bızde gaza gelsek
hos su dunyada benı harekete gecıren tek sey atom bombası falan olur heralde :)
Ne kadar güzelSize anlık yürüyüş fotosu atayım kızlar şu gökyüzünün güzelliğine bakınEki Görüntüle 2582398
Saolasın canım şimdi girdim eve :)Ne kadar güzelkeyifli yürüyüşler canım
Wuhuu işte bu go girlSimdi başladım bisikletleEki Görüntüle 2582406
Devami yoldaWuhuu işte bu go girl
Afiyet olsunnn benim icin de yeeeFotolara bayıldım, bu da Samsonn 'dan live bildirim. Ben başka ne paylasirim kiEki Görüntüle 2582440
Nispeten masum ama bunlar. İçinde sadece 1 yumurta, hindistancevizi unu ve fındık unu ile tarçın varAfiyet olsunnn benim icin de yeee
Ohhh hindistancevizi dedin beni delip gectinNispeten masum ama bunlar. İçinde sadece 1 yumurta, hindistancevizi unu ve fındık unu ile tarçın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?