bu gözle hiç bakmamıştımAhahahah:) Senin doktor da benimkinden halliceymiş.Benim gittiğim de hiç çekinmeden pat diye sokuyor lafı.Zayıflama ile ilgili dünya çapında korkunç bir sektör var.Para akışının devamlılığını ancak biraz zayıflatıp çokça kilo aldırarak sağlayabiliyorlar.
çok merak ettim adı nekesınlıkle
benım doktoru tercıh etmemın sebebı kendısı ödüllü bır prof
2 alanda uzman ıc hastalıkları ve kalp damar
ınsan vucudunu en ıyı cozen kısıler bunlar sonucta bu alanda uzmanlasmıs prof olmus
bırde antepde seker hastalarına sekerden kurtulması ıcın amelıyat ıle uygulama yapan ılk bunu buraya getıren doktor
turkıyede bu amelıyatı bır kac kısı yapıyor dusun
kaynım 38 yasında 15 yıllık seker hastasıydı ınsulın ıgne kullanıyordu organları cok kotu durumdaydı
amelıyat ettı 4 ay falan oluyor heralde
arada kontrole de gıdıyor
sekerden kurtuldu :)
bagırsakda bı nokta varmıs o bolumu alıp oraya bagırsakla uyumlu yerlesım yaptı
baya agır bır amelıyat cok uzun surdu bızı cok korkuttu
sımdı cok saglıklı normal bızım gıbı beslenıyor ılac bıle kullanmıyor kurtuldu sekerden
yanı boyle bı doktor
bana bu doktoru kayınvalıdem onerdı ben ılk dıyetısyene gıdıcektım gıtme sakın sen kendınde sekerden suphelenıyorsan once benım doktora gıt dedı de oyle bu doktoru buldum cok da arastırdım
baska sehırlerden hastalar gelıyor buna
ben hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım oda lısanslı voleybol oynuyordum beslenmen ona gore oluyor malumbu gözle hiç bakmamıştımgüven sorunu yaşıyorum şuan diyetisyenime karşı
evet oda ankarada ünlü bi doktormuş şuan adını hatırlayamadım.grubun 0 mi.benimde tam tersi.et yediğimde ağırlık çöküyor üstüme.meğer benim grubuma et gelmezmiş.bende çok severim hatta deli gibibak arkadasının dıyetısyenı daha mantıklı tek besınle yanı bahsettıgım gıda ıntoleransını goz onune alarak beslendırıyor ve kan grubuna gore beslenmeye ınanıyorum dogru
mesela benım kan grubum ıcın et ve et urunlerı agırlıklı beslenmelı dıyor
hakıkaten de et yıyınce ıyıyım ben etı azalttım bı ara hanı keyfı yıyorum hayvanı uzuluyorum dıye yıyecek bırsey olmazsa ınsanoglu hayvan yemelı dedım kendımce
hastalandım
kımı ınsanda et yıyınce hastalanır mesela
kan grubuna gore beslenmeyı dogru buluyorum
zeynel beyhançok merak ettim adı ne
aynen 0 rh - kan grubumevet oda ankarada ünlü bi doktormuş şuan adını hatırlayamadım.grubun 0 mi.benimde tam tersi.et yediğimde ağırlık çöküyor üstüme.meğer benim grubuma et gelmezmiş.bende çok severim hatta deli gibi
tersı cok pis adam amaçok merak ettim adı ne
aslında sen bu işin kimyasını çözmüşsün.ben ilk defa gittim.benim listede tahıl grubu ayrı ekmek grubu ayrı.sabah iki dilim ekmek hakkım var.tabi ben ona tam uymuyorum.daha az yiyorum.kabakta karbonhidrat olduğunu bilmiyordumben hayatımda 1 kere dıyetısyene gıttım oda lısanslı voleybol oynuyordum beslenmen ona gore oluyor malumkadın bana ekmek verıyor habıre 6 ogun yemek 4 dılım ekmek var gunluk
mutlaka ekmek yemelısın dıyor mutlaka ekmeksız karbonhıdratsız olmaz
ıyıde dedım belkı colyak hastasıyım ? belkı gluten hassasıyetım var ? karbonhıdrat bırtek ekmekde yok kı ? en ıyı en buyuk karbonhıdrat kabaktır . gunde 2 ogun kabaklı bırseyler veya gunde 1 ogun kabak yesem tamam zaten ekmekden alacagıma kabakdan alırım dedım
bız bu ısın egıtımını aldık dedı
kılo aldım
bıraktım
ben oyle profosyonel kılo aldım kıaslında sen bu işin kimyasını çözmüşsün.ben ilk defa gittim.benim listede tahıl grubu ayrı ekmek grubu ayrı.sabah iki dilim ekmek hakkım var.tabi ben ona tam uymuyorum.daha az yiyorum.kabakta karbonhidrat olduğunu bilmiyordum
evet banada çok mantıklı gelmişti.direk uyuyor mesela bana da bende A grubuyumaynen 0 rh - kan grubum
bende tahıllı bırsey yıyeyım allahım bır esneme tutar bır agırlık coker goz kapaklarım duser enerjım cekılır perısan olurum
pırınc bugday falan hıc gelmez bana gercekden hasta olurum yatar uyurum hep
profların geneli öyle sanırım benimde kadın doğumcu öyle çok pis azarlardı.hiç unutmam bir gün telden aradım geliyorum acil dedim.aciliyeti yok gelme gelecek hafta randevu al gel demişti.bende dinlemedim basıp gitmiştik .eşimle iyi bi fırça yemiştik.tersı cok pis adam ama
mesela her ay kontrole gıdıyorsun kılo vermedın veya ekmek patates falan yıyorsun azarlıyor senı
dıyorkı paran cok heralde hem yıyorsun hem bana dunyanın parasını verıp gelıyorsun yıceksen ye barı ye ye şiş buraya nıye gelıyorsun kararını ver oyle gel dıyor
benım senın parana ıhtıyacım yok boyle gelceksen dıyor
ondan demekki her yoğurtlu kabak yediğimde kuş gibi oluyorumben oyle profosyonel kılo aldım kınasıl kılo alınır cok ıyı anladım
bunca zaman yaptıgın ne var bır dusun
yaptıklarını yapmayacaksın ve kılo vereceksın
normalde ne yapardın nasıl yerdın
sımdı tam tersını yapacaksın hepsı bukadar basıt aslında
kabak en saglıklı gunluk alman gereken karbonhıdratı vucutda olumlu sekılde saglayan en lıflı en guzel besın
yakında ıcımden kabak agacı cıkacak
demitra hoşgeldin geyik sayfamız iyice sesizleşmişti.bayadır görüşemedik nasılsınselamlar;
ilk sayfayı okudum harikasınız tebrik ediyorum öncelikle
bende buna benzer bir diyet uyguluyorum 1 ayda 79,8 den 73,20 ye düştüm fakat benim tek sorunum
3 öğün beslenmek çünkü hem çalışıyorum hemde çok erken uyanıyorum sabah 7 de yiyorum 5 saat öğün olması gerekiyor diye biliyorum
örnek menüm şu şekilde
uyanınca
1 bardak ılık su
sabah
1 muz bazen 1 yumurta oluyor
peynir zeytin domates+fındık veya ceviz şekersiz çay yada sade kahve
öğlen
çorba
tavuk veya sebze+yoğurt ayran
akşam
sebze yemeği +salata
aralarda şekersiz türk kahvesi ve bol bol su
birde akşamları ne kadar vaktim olursa 10 dk 15 dk 20 dk eliptik
oda oğlum uyuduğu zamanlarda
demitra hoşgeldin geyik sayfamız iyice sesizleşmişti.bayadır görüşemedik nasılsın
gercekden proflar oyleprofların geneli öyle sanırım benimde kadın doğumcu öyle çok pis azarlardı.hiç unutmam bir gün telden aradım geliyorum acil dedim.aciliyeti yok gelme gelecek hafta randevu al gel demişti.bende dinlemedim basıp gitmiştik .eşimle iyi bi fırça yemiştik.niyeyse ses edemedikte
supersın aksamı ara gıbı tutmussun aksamı cok hafıf tuttugundan hıc cekınme bence gayet normal gayet saglıklıselamlar;
ilk sayfayı okudum harikasınız tebrik ediyorum öncelikle
bende buna benzer bir diyet uyguluyorum 1 ayda 79,8 den 73,20 ye düştüm fakat benim tek sorunum
3 öğün beslenmek çünkü hem çalışıyorum hemde çok erken uyanıyorum sabah 7 de yiyorum 5 saat öğün olması gerekiyor diye biliyorum
örnek menüm şu şekilde
uyanınca
1 bardak ılık su
sabah
1 muz bazen 1 yumurta oluyor
peynir zeytin domates+fındık veya ceviz şekersiz çay yada sade kahve
öğlen
çorba
tavuk veya sebze+yoğurt ayran
akşam
sebze yemeği +salata
aralarda şekersiz türk kahvesi ve bol bol su
birde akşamları ne kadar vaktim olursa 10 dk 15 dk 20 dk eliptik
oda oğlum uyuduğu zamanlarda
supersın aksamı ara gıbı tutmussun aksamı cok hafıf tuttugundan hıc cekınme bence gayet normal gayet saglıklı
bende de aynen devam.diyetle boğuşuyorum.hoş buldum:) evet orası baya sessiz çalışıyorum aynı herşey
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?