Sağlıklı beslenirken;

ahhaa süpermiş.'tadını biliyorsun tuvalate boşuna çıkıyorsun ' güzel tespit.adam haklı

Yook siz öyle düşünmeyin bu bir genelleme.Mutlaka kendini bilimin ışığına dayamış insanlar var arada.Ama siz gene de araştırıp soruşturmaktan geri durmayın:)
iki haftayı geçti.yarın belli olur zaten. listenin çok dışına çıkmamaya çalıştım. -3 kilo bekliyor muhtemelen ama o kadar veremedim.

Ahahahaahahahahahahawh:)ayy ofiste kahkaha attım sekreter de şaşkın şaşkın bakıyor.Şişman şişman güldüm yani:))))

Bütün sebzeler karbonhidrat canım; düşün protein, yağ değilse karbonhidrat grubuna giriyor. Ama sebzelerin çoğu kompleks karbonhidrat. Patates, pirinç, unlu mamuller ise basit karbonhidrat; yani besin değerleri az olduğu gibi, çok çabuk sindirilip, hızlıca şekerini yükseltiyor bunlar. Tok tutmazlar, anca yedikçe yiyesin gelir, 1 tabak makarna gömersin, sonra şeker krizin tutar, yana yana tatlı bişey ararsın. Çünkü hızla yükselen şeker, devreye giren insulin demek..sonra aynı hızla düşen şeker, yeniden daha fazla aç sen demek oluyor.

ay haklısın benim kafa uçtu ödem çayı iyice etkiler oldu.beynim sulandı.halbuki program yüklü.besinleri yazıyorum .kalori hesabı için grubuna göre bölüyor ve sürekli inceliyorum tek tek ne nekadar protein yağ karbonhidrat diye

Hoşgeldin Demet. Bence de gayet güzel menün.

Ay ne güzel ya, yeni gelen arkadaşlarla burası iyice şenlendi. Birbirimize bakıp süper motive olacağız inşallah. Burada şişko insan kalmayacak

hah aynen de bu ıste
mesela patates arada yıyorum ama soyle
fırında tavuk patates sogan bıber domates falan pısıryorum veya turlu yapıyorum ıcınde patates oluyor
ama ceyrek patates dusuyor tabagıma
ona arada bır nadıren yanı
pırınc asla tuketmıyorum asla
unlu mamul nedır haberım bıle yok suan unuttum

ama kabak patlıcan kerevız bu bızım evde acayıp tuketılıyor

İyi kalpli canım arkadasim benim

senin fotolara bayılayorum zaten. Kabak musakkada aklım kaldı. Bir daha yapınca tarifini de atsana Nisaa. Ama tarifleri hep ilk mesaja ekle burada olur mu? yoksa bulmak çok zor oluyor.

Geçen siyez ekmeği aldım, gerçekten gluten oranı çoook düşük. Benim ciddi intoleransım var. 1 dilim ekmek yesem, 3 gün şiş geziyorum. Ama siyez asla rahatsız etmiyor. Kahvaltıda ekmekten vazgeçemeyen arkadaşlara siyezi tavsiye ediyorum.

Eğer tiroid sıkıntınız varsa Umit Aktaş siyezi de günde 1 dilimden fazla tüketmeyin diyor, bunu da not düşelim

beni anlatmışsınız :)

bu aksam esımle dızı ızleyecegız
fıltre kahve ve cayın yanına atıstırmalık kuruyemıs koyucam
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…