Benim de bugün evlilik yıldönümüm.Akşam dışarda olacam ama balık ızgaradan şaşmayıp tatlıyı da es geçersem günü kurtarırım diyorum:)bu aksam esımle dızı ızleyecegız
fıltre kahve ve cayın yanına atıstırmalık kuruyemıs koyucam
:)
ahh ne güzel, maşallah. Nice mutlu yıllara inşallahBenim de bugün evlilik yıldönümüm.Akşam dışarda olacam ama balık ızgaradan şaşmayıp tatlıyı da es geçersem günü kurtarırım diyorum:)
Çok teşekkür ederim.ahh ne güzel, maşallah. Nice mutlu yıllara inşallah
ufak tefek cınayetlerHangi dizi Nisa? Keyifli bir akşam olsun :)
muzu sabah yesen sankı daha mı ıyıydı acaba ozellıkle aksam ustu tercıh etmenın sebebı varmı 2 meyve bırden :) hemde aksamBen de gün içinde yediklerimi şuraya not düşeyim. Yazınca daha çok özen gösteriyorum.
Sabah 8 de Bir bardak limonlu su, 1 taze ceviz.
10 gibi Karabuğday ekmeği ve keçi kaşar yanında çay.
12.30 Karabuğday kekim.
16.30 1 muz, 1 mandalina.
Akşam aç hissedersem kolay bişeyler hazırlar foto atarım
vaaaayyy :)Benim de bugün evlilik yıldönümüm.Akşam dışarda olacam ama balık ızgaradan şaşmayıp tatlıyı da es geçersem günü kurtarırım diyorum:)
Sabah bir türlü yatakdan kalkamadım, kendime yemek hazırlayamadım. Çıkınıma ne bulduysam koydummuzu sabah yesen sankı daha mı ıyıydı acaba ozellıkle aksam ustu tercıh etmenın sebebı varmı 2 meyve bırden :) hemde aksam
afıyet olsun :) :) bugun cok az yemıssın zaten bırsey olmazSabah bir türlü yatakdan kalkamadım, kendime yemek hazırlayamadım. Çıkınıma ne bulduysam koydum
Aminnnn cümlemize inşallahvaaaayyy :)
masallah sıze hepbırlıkte saglıkla sıhhatle yasayın huzur evınızden eksık olmasınkac yıl oluyor evlılıgınız
Keşke ben de böyle hissedebilsem birkaç gündür yine tatlıya dadandım ne güzel baya azaltmıştım, dün cheesecake yapmıştım iki gündür ince de olsa yedim. Dün muz, kuru kayısı, hurma yedim, bugün de mesai bitimine doğru arkadaş gofret getirdi 3 dilim yedim, hadi kek falan kendim yaptım içine ne koyduğumu biliyorum desem bile o gofret benim gözümde tamamen çöp neden yedim nedenay canın ıstemıyor yemeye yemege
bende oyle dıyordum heveslıydım merak edıyordum tadını kı sımdıde yapıp yıyebılırsın hıc sakıncası yok kendını kısıtlama
ama yemeyınce gozunun onunde dursada canın cekmıyor
evıme hergun mısafır gelır her hafta pasta borek yapıyorum lafını bıle etmıyorum dıkkat ettıysen tadına bıle bakmak aklıma gelmıyorha tezgahı cıflemısım ha pastaya krema surmusum aynı gozumde
kac yasında evlendınız :) kac senelık bırlıktelıkAminnnn cümlemize inşallahBen geç evlendim 6 sene oldu:)
ah ah :) paşalar gıbı oturup baklava ye kunefe ye maras dondurması ye ıkı ısırık gofret falan hem kesmez senı hemde bak boyle pısmanlıklarKeşke ben de böyle hissedebilsem birkaç gündür yine tatlıya dadandım ne güzel baya azaltmıştım, dün cheesecake yapmıştım iki gündür ince de olsa yedim. Dün muz, kuru kayısı, hurma yedim, bugün de mesai bitimine doğru arkadaş gofret getirdi 3 dilim yedim, hadi kek falan kendim yaptım içine ne koyduğumu biliyorum desem bile o gofret benim gözümde tamamen çöp neden yedim nedensence kaç gün sürer bu şeker yüklemesini temizlemem nisa
bak hemen dengelenecek bır guzel menu ıle geldın karsımıza cok guzel afıyet olsunDün ve bugünün menüleri aynı:
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10-15 yeşil zeytin
2 dilim eski kaşar
Çiğ fındık-ceviz
Dün kefir içtim ama bugün içmedim
Öğlen 13:30
150 gr kadar poşette tavuk-salata
Bir de bugün işten gelince bizimkilerden kalan cacığı yedim bir kase yoktur. Bu menüyle normalde çok rahat hissedebilecekken yediğim tatlılar yüzünden gece tok uyuyorum (normalde çok değil ama hafif aç uyurum ve çok iyi hissettirir).
afıyet olsun canım benım yarasın oh :)Dumanı tüten sebze yemeğim Eki Görüntüle 2200309
allah ıyılıgını versın gec evlendım deyınce bende baya gec evlendın sandım 34 yas bence normal bı yas :)Biz üniversiteden beri tanışıyoruz.Ama 10 yıldır beraberiz 34 yaşında iki tane düğün yaptım da evlendim bu kadar geç evleniyorum bari vurayım görgüsüzlüğün dibine dedim.Ayy görümcelerim falan kart geline bak hele neler yaptırdı dediler ahahahaahaahaha:))
Bence sen tam zamanında evlenmişsin Nisacım.Allah huzurunu daim etsin inşallah.Çok da yakışıyorsunuz.Geç evlenmek çok güzel bence ama işte çocuk olayı sıkıntı oluyor.Ben 27 ysşında kanatlarım var sanıyordum öyle sarsaktım yani:)Öyle ev falan çekip çeviremezdim.Aklım fikrim şu ülkeye gitsem bu konseri kaçırmasamdı:)allah ıyılıgını versın gec evlendım deyınce bende baya gec evlendın sandım 34 yas bence normal bı yas :)
ınsan zaten oku ıse gır kendını toparla duzen oturt dıyene kadar 30 yasıyor e tanıs kararını ver sev dıyene kadar bı kac sene gecıyor ıyı yapmıssın koca kacmıyor nasılsa :) nasılsa evlenecektın erken evlenmenın anlamı yok bana gore
ben 27 yasımda evlendım babam hep 30 yasını doldur acelen ne dedıevet bekleseymısım de olurmus yanı 27 yasında bıle yeterlı olgunluk olusmayabılıyor ınsanda
amin canım benım hepımız ınsallah...Bence sen tam zamanında evlenmişsin Nisacım.Allah huzurunu daim etsin inşallah.Çok da yakışıyorsunuz.Geç evlenmek çok güzel bence ama işte çocuk olayı sıkıntı oluyor.Ben 27 ysşında kanatlarım var sanıyordum öyle sarsaktım yani:)Öyle ev falan çekip çeviremezdim.Aklım fikrim şu ülkeye gitsem bu konseri kaçırmasamdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?