Sağlıklı beslenirken;

yurt dısından gırıs cıkıslarda 14 gun karantınaya alınıyordu zaten zorunlu. sımdı ıyıce sıkılastırdılar buna bır sebep aslında seyma subası oldu ıtalyadan turkıyeye dırek gırıs yasaktı ya sevgılısı dolaylı yollardan yanı baska ulkelere gecerek gelmıs ve 14 gun kuralına uymamıs roportajda ortaya cıktı ve bakanlık anında mevzuya el koydu

alpi dava edecekler he Ece ve seymaya iyi laf sokuyor shsjjs

Günaydın hanımlar kahvaltı sade kahve peynir zeytin ve yumurta olarak yaptim. Leslie 3 mile ile de bolca ter attım. Şimdi dinleniyorum.
Aksam da kardeşim gelecek Eskişehir’den onu görmeye giderim yürüyüş yapmış olurum o arada

cok sukur yorum yapabılıyorum artık
sıtede sorun vardı alıntı yapıp cevap yazamıyordum
bende bugun cılt bakım sac bakım yaptım dusa gırdım resmenn yoruldum
aksam esıme de sac bakım yapıcam maske yapıyorum 2-3 saat bekleyıp yıkanıyor yuzune maske de yapıcam onun gelsın de

bak bu tırnak seklını cok severım ama benım bu sekıl yapabılmem ıcın cook uzatmam gerek bende uzun tırnagı asla kullanamıyorum
benımkı dırek küt cunku french ıcın cok rahat kullanıyorum ama boyle tırnak yapamıyorum ıste

ya jel tırnak yapıyorlar cok hos duruyor vallahı uycam seytana

benimki azcik uzamis hali normade de uzun duruyor kesili hali bende minik isterdim

valla cok dogru hahaha
tesekkur ederim nisam

guzelmis bu sarki ben bilmiyordum dinliyorummsimdi
bılmezsın tabı sen o zamanlar portakalda vıtamındın

sen 90 lar pop de bak neler cıkacak
burak kut , pınar aylın, eda metın ozulku, mırkelam, mustafa sandal, yıldız tılbe ve sezen aksunun en harıka pop yılları, hakan peker bıle vardı ya demet sagıroglu tabıkı tarkan ,gokhan kırdar ferıdun duzagac , umıt sayın, metın arolat, yonca evcımık levent yuksel , kenan dogulu da 90 larda cok ıyıydı ,ferda anıl yarkın ,haluk levent ,gulsen , şahsanem ,yaşar ,denız sekı, suavı,sebnem ferah,teoman,sertap erener

bunlar o yıllar o kadar cıtayı yukselttıkı sımdı o yuzden hıc bırını begenmıyorum hala donup donup benım gıbı 90 ları dınleyen emınım cok kısı vardır

hatta grup vıtamın vardı cok komıktı

en guzellerını sona sakladım
barıs manco ve cem karaca
onlar cok baska

baris manco cem karaca ,teoman sebo ,sertap,sezen aksu baris akarsu,haluk leventi cok severek dinliyorum

Kızlar zeka ve uygunluk testini geçtim çok iyi bir okula başlayacağım eylülde kabul kağıdım geldi, dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
cooookk sevındım canım cok cok

cok sukur hersey yolunda ılerlıyor daha da guzel olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…