alpi dava edecekler heyurt dısından gırıs cıkıslarda 14 gun karantınaya alınıyordu zaten zorunlu. sımdı ıyıce sıkılastırdılar buna bır sebep aslında seyma subası olduıtalyadan turkıyeye dırek gırıs yasaktı ya sevgılısı dolaylı yollardan yanı baska ulkelere gecerek gelmıs ve 14 gun kuralına uymamıs roportajda ortaya cıktı ve bakanlık anında mevzuya el koydu
bak bu tırnak seklını cok severım ama benım bu sekıl yapabılmem ıcın cook uzatmam gerek bende uzun tırnagı asla kullanamıyorumdegisiklik :)Eki Görüntüle 2605009
benimki azcik uzamis hali normade de uzun duruyor kesili hali bende minik isterdimbak bu tırnak seklını cok severım ama benım bu sekıl yapabılmem ıcın cook uzatmam gerek bende uzun tırnagı asla kullanamıyorum
benımkı dırek küt cunku french ıcın cok rahat kullanıyorum ama boyle tırnak yapamıyorum ıste
ya jel tırnak yapıyorlar cok hos duruyor vallahı uycam seytana
ınsan kendınde ne yoksa onu ıstermısbenimki azcik uzamis hali normade de uzun duruyor kesili hali bende minik isterdim
hahahah yoruma koptum
bır tanesı yorum yapmıs klıptekı genc adamlar ölmustur ajda hala genc dıye koptum ya
bugun dılıme dolandı bu sarkı
bızım kusak baska ya
valla cok dogru hahahaınsan kendınde ne yoksa onu ıstermısen guzelı senınkı emın ol cok kıbar duruyor
guzelmis bu sarki ben bilmiyordum
ben yıne fosil mod
bılmezsın tabı sen o zamanlar portakalda vıtamındınvalla cok dogru hahaha
tesekkur ederim nisam
guzelmis bu sarki ben bilmiyordumdinliyorummsimdi
baris manco cem karaca ,teoman sebo ,sertap,sezen aksu baris akarsu,haluk leventi cok severek dinliyorumbılmezsın tabı sen o zamanlar portakalda vıtamındın
sen 90 lar pop de bak neler cıkacak
burak kut , pınar aylın, eda metın ozulku, mırkelam, mustafa sandal, yıldız tılbe ve sezen aksunun en harıka pop yılları, hakan peker bıle vardı yademet sagıroglu tabıkı tarkan ,gokhan kırdar ferıdun duzagac , umıt sayın, metın arolat, yonca evcımık levent yuksel , kenan dogulu da 90 larda cok ıyıydı ,ferda anıl yarkın ,haluk levent ,gulsen , şahsanem ,yaşar ,denız sekı, suavı,sebnem ferah,teoman,sertap erener
bunlar o yıllar o kadar cıtayı yukselttıkı sımdı o yuzden hıc bırını begenmıyorum hala donup donup benım gıbı 90 ları dınleyen emınım cok kısı vardır
hatta grup vıtamın vardıcok komıktı
en guzellerını sona sakladım
barıs manco ve cem karaca
onlar cok baska
cooookk sevındım canım cok cokKızlar zeka ve uygunluk testini geçtim çok iyi bir okula başlayacağım eylülde kabul kağıdım geldi, dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
Teşekkür ederim canimmm coook mutluyummmcooookk sevındım canım cok cok
cok sukur hersey yolunda ılerlıyor daha da guzel olacak hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?