Hani nerde ellerin samsonumBileydim böyle olacağını bi krem sürerdim bari
Bu arada bizim burda pazartesiden itibaren 5 hafta okullar corona yuzunden tedbir amaclı kapatıldı...
Benim ergen kızla 5 hafta kriz geçirecem evde
Çok zor çok, çıldırtıyor beni bu ara..OFFF 5 HAFTAAAA
bir ergende bende var
Çok zor çok, çıldırtıyor beni bu ara..
Ne kadar güzel ya bembeyaz pamuk gibi
Benim ki 11 yaşında daha yeni girdi ergenlige ama çok hızlı girdi...KAÇ yaşında sizin kızınız
benım 18 yaşına girecek temmuzda
dört gözle bekler
18 yaşına girince ne olacaksa bende çok merak ediyorummm
bakımlı eller . vayyy . co güzelmiş lingenn.
of 5 hafta mı. vaka sayısı ne kadar sizin orda. kaç kişi yakalandı hastalığaBu arada bizim burda pazartesiden itibaren 5 hafta okullar corona yuzunden tedbir amaclı kapatıldı...
Benim ergen kızla 5 hafta kriz geçirecem evde
Benim ki 11 yaşında daha yeni girdi ergenlige ama çok hızlı girdi...
çok güzell ellerin var. birinci sensin bence.
bakımlı eller . vayyy . co güzelmiş lingenn.
kaç yaşındasın .
Estf demirlekem ben birinciliği ve sonunculuğu sevmem zaten, hayatta her zaman ortadan ortadan gitmek iyidir :))çok güzell ellerin var. birinci sensin bence.
Kızz epey kaldı, sonra sildim. Kuruluktan çatlamış benim. Dur ekliyom, ama yine silerim.Hani nerde ellerin samsonum
vayyy . süpermiş . nenen harika kadınmış . Allah rahmet eylesin .Estf demirlekem ben birinciliği ve sonunculuğu sevmem zaten, hayatta her zaman ortadan ortadan gitmek iyidir :))
Şaka bi yana nenem rahmetli (tüm çocukluğum yanında geçti nur içinde yatsın), ufak çocukken ellerimi ve kirpiklerimi çok severdi nedense, ikisine de vazelin sürerdi hep :)) zamanında iyi bakmış demek ki, ben de sermayeden yiyorum hala
gördüm şimdi.Kızz epey kaldı, sonra sildim. Kuruluktan çatlamış benim. Dur ekliyom, ama yine silerim.Malum peşimdeler ya, ya da mazallah bi yüzük takalım diye ısrar eden falan olur
@demirleke
Eki Görüntüle 2604487
O peşimizdeki federaller ancak biz istersek takabilirler samsonum o yüzüğü :)))Kızz epey kaldı, sonra sildim. Kuruluktan çatlamış benim. Dur ekliyom, ama yine silerim.Malum peşimdeler ya, ya da mazallah bi yüzük takalım diye ısrar eden falan olur
@demirleke
yok yaa, masaya koymadım, tombik durmasın diyegördüm şimdi.
güzel ellerin var . benim eller kemikli. sizinkiler çok düzgün . şekli harika .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?