İyi depiklerim benO peşimizdeki federaller ancak biz istersek takabilirler samsonum o yüzüğü :)))
Çok kibar ellerin var samsonum yaa, mesela hiç tokat attın mı birine bence atmamışsındır gerçi ben de hiç atmadım deli miyiz niye atalım demi
yok aclıktan degıl canın makarna ıstemıs demek kıNisa ben dün dayanamadim gunlerin açlığından mı bilmem yarim tabak kadar sade haşlanmış makarna yedim sosunu yemedim... o yuzden akşam sadece iki küçücük parca tavuk eti attım agzima... kızmazsın umarim:)
kızzzz masaya koyunca tombul mu cıkıyor benım her turlu tombul baktım soyleyok yaa, masaya koymadım, tombik durmasın diyeona rağmen kocumaan
aypare de ellerının resmını paylasmıstı onunkı de cok guzel
Nası da kendine yaşlı der bibi abart daha abartBenim ellerime uzun ince diyenler utansınbide nasıl kuru kuru duruyor yaşli eller
cok dolu canim bos yer yok ya gidemicem gibi gözüküyor
teşekkür ederim nisamyok aclıktan degıl canın makarna ıstemıs demek kı
ac olan yarım tabak makarnayla doymaz cunku :)afıyet olsun ne dıyelım herkes kacamak yapıyorben harıc
kızzzz masaya koyunca tombul mu cıkıyor benım her turlu tombul baktım soyleyan cevırdım kıbar el goruntusu yaptım yıne tombul
aypare de ellerının resmını paylasmıstı onunkı de cok guzel
Bir iki güne hafifler biraz canım, az önce otogarın oradan geçtim ana baba günü gibiydicok dolu canim bos yer yok ya gidemicem gibi gözüküyor
bakicam tkrardan insallah bir iki hafta daha uzarBir iki güne hafifler biraz canım, az önce otogarın oradan geçtim ana baba günü gibiydi
41 yaşındayım canım, yaşlandık artikbakımlı eller . vayyy . co güzelmiş lingenn.
kaç yaşındasın .
Almanya genelinde 500 oldu, bizim köyde 2 tane...of 5 hafta mı. vaka sayısı ne kadar sizin orda. kaç kişi yakalandı hastalığa
5 hafta kızla . Allah kolaylık versin
Bende bugün cocukla 3 km yürüdüm evde de leslie 3 mile yapmıştım sabahtan 6,5 km falan etti toplamdaBugünlük böyle hiç mutlu değilim kocama gel sahile inelim dolaşalım az dedim istemedi8 bin adım olmuş evde 2bin daha yaparım heralde
o kadar cok tırnak parmak el dedık kı sende haklısınmanikür seti alicam kendimee
ojeler cok birikti su tırnak etlerini ittirmek icin bişey lazımdıo kadar cok tırnak parmak el dedık kı sende haklısın
Tırnak etlerini ittirebilirsin ama kesmemeni tavsiye ederim. Genelde manikür setlerinde kesici olarak var. Plastik yada ahşap tırnak eti iticiler var. Onlar daha iyi. Kestin mi alışıyor çünkü sürekli kesmek gerekiyor ondan sonraojeler cok birikti su tırnak etlerini ittirmek icin bişey lazımdıo zaman daha güzel duruyor ve rahatt sürülüyor
aynen ben de ona ozellikle dikkat ediyorum ittirenli bisey aldimTırnak etlerini ittirebilirsin ama kesmemeni tavsiye ederim. Genelde manikür setlerinde kesici olarak var. Plastik yada ahşap tırnak eti iticiler var. Onlar daha iyi. Kestin mi alışıyor çünkü sürekli kesmek gerekiyor ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?