onun sweet dreams coveri dinledin mi :)marilyn mansonu gorunce ohaaa dedımsupersın ya seeeeenn
simdi goruncr aklima geldi apocalyptica da efsaneeeekızlar ıcınızde neler saklıyormussunuz yaaa ınanamıyorum sıze
burdan bakınca hepımız hanım hanımcık duruyoruz meger hepımız zamanında kafa sallamısız
begendim bu sarkiyi :)ayperi bak 90 lar sonuydu sanırım yabancı poplardan bır sarkı
ya o kadar cok sarkı var kı fılm dızı sarkıda en zengın yıllaronun sweet dreams coveri dinledin mi :)
simdi goruncr aklima geldi apocalyptica da efsaneeee
not strong enough , i dont care ve end of me favori uclum
begendim bu sarkiyi :)
o zamanlarin dizisi x files vardi bide dimi :)ya o kadar cok sarkı var kı fılm dızı sarkıda en zengın yıllar
bırını ararken dıgerıne denk gelıyorum ya bu da vardı suda vardı dıyorum ıcınden cıkılmıyor
bunu görünce aklima bide wine up geldi
ben bilmiyordum simdi öğrendim bakim bi nettenMarylin Manson Sweet Dreams yorumu acayip sahaneydi yaaa...
Yaaa marylin manson deyince aklıma 30 senelik aşkım Johnny Depp geldi Marylinin en yakın arkadaşlarından olur kendisi ve Alice Cooperla Hollywood Wampires diye grubu var bilir misiniz
neyseki benim askim tom hardyJohnny Depp için dünyaları yakarım aramızda ondan hoşlanan varsa icinde tutsun yolarimmmEki Görüntüle 2605131
cok tatli bal yanakmissin yaaKizlar albümümü karıştırırken neler buldum
Benim.bebekligim Eki Görüntüle 2605137
Eki Görüntüle 2605146 Eki Görüntüle 2605139 Eki Görüntüle 2605141 Eki Görüntüle 2605144
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?