tamamdır o ıs bende :)nisam boyamak tan vazgeçtim ama kesim günlerinde hatirlatirsan super olur bide sac bakımı günlerinde de bugun bakim yapın falan derseniz oda süper olur
bitanesin gelsin bakimlartamamdır o ıs bende :)
Gençlik değil sadece ben hala açar dinlerim ama pantera falan daha az dinliyorum artık belli şarkıdan sonra kafa kaldırmıyordaha soft gruplara geçtim. Alter bridge var yenilerden sayılır güzel söylüyor eddie weder a benziyor hafiften sesi black bird diye şarkısı güzel tavsiye ederim.
Nickelback bir de ne kadar dinlesem sıkılmam adamın o çatallı sesi beni benden alır. Soft olarak yani eski metallere göre rock a geçiş olarak birde 3 door down güzel.
Bende buna bayılıyorum3 doors un bu sarkısını cok severım :)
bu sarkiyi ben de cok severim :)3 doors un bu sarkısını cok severım :)
Tebrikler lingenciiimKızlar zeka ve uygunluk testini geçtim çok iyi bir okula başlayacağım eylülde kabul kağıdım geldi, dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
bombastiğim bombastiksin bombastiğiz
Dont speak için cenk ve erdemin yaptığı bir cover vardı düt düy diye onu da dinleyin :))metallica da severdım ben ne dınlerdım
soyleyecegım ınanmazsın lıse zamanım benım sol kasımda pıercıng vardıkulaklarım kıkırdaklar komple kupe
sımdıkı stıletto hallerıme bakma
zombie
roxette
bu sarkıyı sevecekmısın bak bakalım
Ohaaa ben bu şarkıyı hala haftada birkaç kez dinlerim, nargiz zakirova-sharip umhanov coverı çok güzel bu şarkının
Bunun da korn coverını çok severim
Ben sanayide hala bunları dinliyorum benim için mazi sayılmaz bunlarkızlar ıcınızde neler saklıyormussunuz yaaa ınanamıyorum sıze
burdan bakınca hepımız hanım hanımcık duruyoruz meger hepımız zamanında kafa sallamısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?