Sağlıklı beslenirken;

Gençlik değil sadece ben hala açar dinlerim ama pantera falan daha az dinliyorum artık belli şarkıdan sonra kafa kaldırmıyor daha soft gruplara geçtim. Alter bridge var yenilerden sayılır güzel söylüyor eddie weder a benziyor hafiften sesi black bird diye şarkısı güzel tavsiye ederim.
Nickelback bir de ne kadar dinlesem sıkılmam adamın o çatallı sesi beni benden alır. Soft olarak yani eski metallere göre rock a geçiş olarak birde 3 door down güzel.

3 doors un bu sarkısını cok severım :)

ben poplarda marc anthony abımızı cok begenırım
jlo ablamızın eskı kocası ıkızlerının babası :)

guzel sarkıları var

Dont speak için cenk ve erdemin yaptığı bir cover vardı düt düy diye onu da dinleyin :))
Soad ben de ünideyken çok dinlerdim, siyasi olarak karşıt olsak da müzikleri güzel adamların.

N nscckts bi kere de buna benzer dimash muhabbeti yaptıydık hatırlıyo musun :)) dimash dışında belle, phantom of the opera falan paylaştıydık habire yaa bu güzel müzikleri çok kişi dinlemiyor yeni nesilde o yüzden seviniyorum böyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…