- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
vay be senide böyle gördüm yaEki Görüntüle 2605149 piercingim görünüyor mu kasimda parlıyor resim net değil
hic degismemissin simdi daha da gencsin hatta. sağlıklı beslenmeye bagliyorum bunu Allahim bana da nasip et
bu resımlerde 70 kıloydum ben :)hic degismemissin simdi daha da gencsin hatta. sağlıklı beslenmeye bagliyorum bunu Allahim bana da nasip et
hic farkedemedim hele ceketli fotoda hic 70 durmuyorsun:)bu resımlerde 70 kıloydum ben :)
genclık ıste ah ah :) nasıl cabuk gecmıs zamanlarhic farkedemedim hele ceketli fotoda hic 70 durmuyorsun:)
ne guzel saclar hep upuzun ya :)genclık ıste ah ah :) nasıl cabuk gecmıs zamanlar
yalnız su bebeklık resımlerımde annemle ataturk orman cıftlıgınde bır resmım var teyzemın kucagındayımKizlar albümümü karıştırırken neler buldum
Benim.bebekligim Eki Görüntüle 2605137
Eki Görüntüle 2605146 Eki Görüntüle 2605139 Eki Görüntüle 2605141 Eki Görüntüle 2605144
33 yasımdayımm sadece 2 kez kısa kestırdımne guzel saclar hep upuzun ya :)
bence de benim annem de oyle :)yalnız su bebeklık resımlerımde annemle ataturk orman cıftlıgınde bır resmım var teyzemın kucagındayım
annem ıpek beyaz gecelık gıbı elbıse gıymıs
86 senesı
sımdı gıyse gıyemezdıo zamanların klıplerı fılmlerı kıyafetlerı nasıl ıddaalı
darısı basima be33 yasımdayımm sadece 2 kez kısa kestırdım
bırınde anaokulundaydım kısacık küt
dıgerınde de omuz hızamda aslan yelesı seklınde ustler kısacık punk altlar uzun
pıercınglı resmım varya o donemlerde
bikinilerı mınıcık ucgen ucgenmıs annemın genclık resımlerıne bakıyorum sankı baska dunyabence de benim annem de oyle :)
darısı basima be
ooo iddialibikinilerı mınıcık ucgen ucgenmıs annemın genclık resımlerıne bakıyorum sankı baska dunya
hippiler falan
uzar sacın canım hıc sıkıntı etme sadece sabır
bak regl ıken asla sac boyama ve sac kesmeooo iddiali
uzuyyor da ben kesmesem iyi olacakdaha ellemiyorum tövbe
oy canım benım sagolasınYaaa nisam ne kadar tatlisin kizz enişte ağzının tadını biliyo valla
Bana da söyle kiz, uçlar kırık hep... kesmeye kıyamıyorumbak regl ıken asla sac boyama ve sac kesme
reglken sacına ne yapsan verım alamazsın
onun dısında sac kesme gunu geldıgı zaman sana soyleyecegım bugun ıstersen 1-2 cm sen kendın kes dıye ucundan
senede 2-3 kere ucundan 1-2 cm mutlaka kes o donemlerı sana soylerım ay dongulerınde
tamamdır sac kesmek ıcın uygun gunler geldıgınde dırek buraya kesmek ısteyen bugun kessın dıye yazayımBana da söyle kiz, uçlar kırık hep... kesmeye kıyamıyorum
nisam boyamak tan vazgeçtim ama kesim günlerinde hatirlatirsan super olur bide sac bakımı günlerinde de bugun bakim yapın falan derseniz oda süper olurbak regl ıken asla sac boyama ve sac kesme
reglken sacına ne yapsan verım alamazsın
onun dısında sac kesme gunu geldıgı zaman sana soyleyecegım bugun ıstersen 1-2 cm sen kendın kes dıye ucundan
senede 2-3 kere ucundan 1-2 cm mutlaka kes o donemlerı sana soylerım ay dongulerınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?