- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Ben şampuanları sulandırıyorum bir miktar, çok sıvı olacak şekilde değil ama. Fakir ruhumun yansımalarından biri olmanın yanısıra bu şekilde kolay da durulanıyor saçımdan :)) dene istersen.boyutları büyük olsa tam benlik ama hemen bitiyor 700-800 ml bir şampuan da bulamadim market şampuanı da iyi gelmiyor
hask hic denemedim bak o da olabilirHask kullandın mi ? Onun da yagini kullanmıştım keratin olanı çok iyi geldi. Şampuanını arkadaşım kullanıyor çok memnun. Bir de revox var uzatma icin kullanıyorlar ama o biraz kuruluk yapıyor saçta onu da 6-7 ay kullanmıştım
ay çok güldümBen şampuanları sulandırıyorum bir miktar, çok sıvı olacak şekilde değil ama. Fakir ruhumun yansımalarından biri olmanın yanısıra bu şekilde kolay da durulanıyor saçımdan :)) dene istersen.
ogx gerçekten çok güzel ama hemen bitiyor ya. Farmasi şampuanları nasil sence?Kozmetik sektöründe çalıştım 2 sene neredeyse denemedigim şampuan cilt bakımı ürünü kalmadıen memnun olduğum ogx ti ama çabuk bitiyor maalesef sürekli indirim takip etmek gerek. Bir de son zamanlarda çok yukseldi fiyatları ben çalışıyorken indirimli 25 liraya aldığım oluyordu
Farmasi kullanmadım hiç canım bilgim yok o markayla ilgilihask hic denemedim bak o da olabilir
revox bir ara ernek arkadaşımla ortak kullandık ikimizde de sivilce çıkardı hemen yağlandi garip bi sey yaptidipleri yagli uclari kupkuru yaptı
ay çok güldüm
ogx gerçekten çok güzel ama hemen bitiyor ya. Farmasi şampuanları nasil sence?
şuan indirimde 42tl bana cok falza geliyormesela hic degilse 650-700 ml olsaa alırım ama boyut küçük
kız ogx buyuk bır sampuan sacım kalcaa kadar uzun kucuk bır cevız parcası kadar tum sacıma yetıyor ben senede 2 kere alıyorum sampuanıbenimki az kaldi bitmesine bakiyim bir şampuan almam lazim ama bunlar cok küçük boy bereketli degil ya büyük bir sey almam lazim
sen sampuanı dogru kullanıyormussun soka gırdım ogx yetmıyor dedıklerındeNisam senin şu papatya suyu da aklımda, hatta şampuanı öyle sulandırmayı planlıyorum :))
Sampuanla köpük banyosu yaptığın spekülasyonu dönüyor Yavru kuşgünaydın canlar
2 kez şampuan yapıyorumSampuanla köpük banyosu yaptığın spekülasyonu dönüyor Yavru kuş
1 kere sampuanlamak yeter kuzum sampuan sayısı arttıkca sac kurur eger sacını lavabo cıflemek ıcın kullanmıyorsan sokakta yerlere yatmıyorsan 1 sampuan yeter2 kez şampuan yapıyorumogx tek ben kullaninca 5 ay gidiyo bana
ama bir kerede güzel kopurmuyor bende sanki temiz degil gibi hissediyorum kopurmeyince1 kere sampuanlamak yeter kuzum sampuan sayısı arttıkca sac kurur eger sacını lavabo cıflemek ıcın kullanmıyorsan sokakta yerlere yatmıyorsan 1 sampuan yeter
yanı demek kı aslında tam olcude kullansan 1 tanesı 1 sene gıdecek sana :) ve bu sampuan ıcın gayet ıdeal sure
el alıskanlıgı ve bu tıpık bır cok ınsanın yanılgısı aslındaama bir kerede güzel kopurmuyor bende sanki temiz degil gibi hissediyorum kopurmeyince
bugun 1 şampuan yaptım elime döktüm su alip avuç avuç masaj yaparak yıkadım 'Del alıskanlıgı ve bu tıpık bır cok ınsanın yanılgısı aslında
kuru saca avuc ıcınde azcık sulandırdıgın sampuanı surersın
yavas yavas avuc avuc su katarak masaj yaparak kopurtursun
eger sacın yaglıysa genelde ınce tellı sacların sac dıbı yaglı sac ucu kuru olur yanı sacı da karmadır :) sac derımız sebum uretır hemen dıpler tıkanır
yagdan arındırmak ıcın zaten kuru saca sampuan uygulanır :) sen kesın dusta once sacını ıslatıp sonra foşur foşur cıtıleyerek kocaman kocaman kopukler yaparak yıkıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?