- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hepsi bilgi valla sayende ogrendik :) sen hsp söyle bize daha cok sey var ogrenecek :)))bızde senı sevıyoruz balım yok kız ne bılgılendırmesı yaptıgım seylerı soyluyorum sadece belkı sızlere de faydası olur dıye
sımdı pusuda gıbı en uygun sac kesım gununu beklıyorum bugun sac kesım ıcın uygun gun dese anında sacımı kesıcem sıze de soylıcemhepsi bilgi valla sayende ogrendik :) sen hsp söyle bize daha cok sey var ogrenecek :)))
hangi burcu bekliyorsun kesim içinsımdı pusuda gıbı en uygun sac kesım gununu beklıyorum bugun sac kesım ıcın uygun gun dese anında sacımı kesıcem sıze de soylıcembuyuk ıhtımal 1 haftası vardır
hangi burcu bekliyorsun kesim için
aslında kesım ıcın en uygun zaman ay aslandaykensu dokulme dursun baska bisey istemiyorum sac diplerim aciyor
peki ne kadar kesiyorsun saciniaslında kesım ıcın en uygun zaman ay aslandayken
aslanı kacırırsak koc
ben her ay aslana geldıgınde regl oldumreglken sac kestınmı resmen sacı ınceltıyor matlasıyor
bugun regl oldum dua edıyorum onumuzdekı hafta ay aslana gelsın de kesım ıcın uygun zaman desın
hem ahsenın sacını hem erhanın sacını kesıyorum kendım bır turlu tutturamadım aslanı
1-2 cm kesıyorum uclarındanpeki ne kadar kesiyorsun sacini
insallah denk gelir bu sefer canim
1-2 cm kesıyorum uclarından
maksat hava alsınbırde o gun bakım maskesı falan yapıp guzelce de yıkanıyorum maksımum fayda
ben bu sinamekyi yapmasam ne iyiydi ya o kadar pismanim ki cok güzel yorumlar vardi bide ah ah1-2 cm kesıyorum uclarından
maksat hava alsınbırde o gun bakım maskesı falan yapıp guzelce de yıkanıyorum maksımum fayda
C vitaminiyle aldıydım nisam şu voonkanınkini. Tip1 tip2 falan diyorlar satarken ama benim bildiğim o tipler kolajenin farklı dizilimleri ve vücut kendi içinde ihtiyaca göre dizilimi yapıp gerekli yerlere gönderiyor. Kolajen takviyesi olarak satılan protein tozu da aminoasit yumurta da. Ben kendimce çıkardığım sonucu diyorum tabi uzman falan değilim ki herkesin yaklaşımı farklı olur kimi alır kimi almaz. Takviyelere karşı değilim elbet faydasız da demiyorum haddim değil ama son zamanlarda biraz fazla pompalandığını ve doğal yollardan almamızın daha iyi olacağını düşünüyorum. Bi ara ooo neler neler almadım takviye olarak antioksidanlar astaxanthinlerkuzum 30 yastan sonra vucut yeterlı uretmıyor zaten o yuzden kas kaybı cılt kırısıklıgı sac tırnak zayıflaması gıbı seylerı goruyoruz yanı o aldıgımız besınlerı vucut eskı gucunde olmadıgı ıcın takvıyeye ıhtıyac duyuyor
kolojen 30 yastan sonra 30-50 yas arası 3 ayda bır doz seklınde alınır ve cesıtlerı vardır tıp 1 tıp 2 ve tıp 3 seklınde
hıdrolıje pettıd kolojen 2.5 gramlıklardan onerılır genelde eger toz veya hap olacaksa da 8 gr lık dozlara ulasmalı ve kullanılacak kolojen dusuk molekullu olmalı
ve kolojen c vıtamınıyle bırlıkte tuketılmelıdır :) bunların hepsıne uyduysan kesın yararı olmustur eklem kıkırdak rahatsılıgı noktasına gelmeden bazı seylerın onlemını almak gerekır aslında
tabı canım ıhtıyaca gore de degısır sonucta bu cok kısısel bırsey genelde hayvansal gıda tuketmeyenlere organık tavuk, zamanında bol ve civasız denız urunlerı tuketmeyenlere daha cok onerılıyorC vitaminiyle aldıydım nisam şu voonkanınkini. Tip1 tip2 falan diyorlar satarken ama benim bildiğim o tipler kolajenin farklı dizilimleri ve vücut kendi içinde ihtiyaca göre dizilimi yapıp gerekli yerlere gönderiyor. Kolajen takviyesi olarak satılan protein tozu da aminoasit yumurta da. Ben kendimce çıkardığım sonucu diyorum tabi uzman falan değilim ki herkesin yaklaşımı farklı olur kimi alır kimi almaz. Takviyelere karşı değilim elbet faydasız da demiyorum haddim değil ama son zamanlarda biraz fazla pompalandığını ve doğal yollardan almamızın daha iyi olacağını düşünüyorum. Bi ara ooo neler neler almadım takviye olarak antioksidanlar astaxanthinlersonra baktım obsesif gibi davranıyorum bıraktım çoğunu iyi beslenmek iyi uyumak yeter bana yaşlanırsam da yaşlanayım :)) Youtubeda davin lim diye bi dermatolog var onu takip ederim aklıma yatıyor dedikleri genelde.
evet ıkısı de ıyı ama hangısı cılt yapına daha uygun olur bılemıyorum ama ıkısı de guzel urunKızlar bende bu sıra sivilce çoğaldı yağlı yemiyorum da anlamadım sebebini. Şimdi la roche posay mi alsam misha tea tree kopuk mu karar veremedim. İkisinde de yorumlar iyi
Karma cilt tipim yorumlarda karma ciltler ikisinden de memnun kalmış ama kestiremedim. La roche jel gibi galiba o daha mantıklıevet ıkısı de ıyı ama hangısı cılt yapına daha uygun olur bılemıyorum ama ıkısı de guzel urun
evet keratın yazanı varya onu da sevmıstımnisa ogx biotin dışında bi cesidini denedin mi
Ben ogx coconut oil de denemiştim. Saçlarım boyadan yıprandığı zaman kullandım baya toparlamıştı o zaman iyi gelmişti. Ogx biotin güzel hacim verdi bir yılı gecik kullandım onu sac kremiyle beraber.nisa ogx biotin dışında bi cesidini denedin mi
benimki az kaldi bitmesine bakiyim bir şampuan almam lazim ama bunlar cok küçük boy bereketli degil ya büyük bir sey almam lazimevet keratın yazanı varya onu da sevmıstım
boyutları büyük olsa tam benlik ama hemen bitiyor 700-800 ml bir şampuan da bulamadim market şampuanı da iyi gelmiyorBen ogx coconut oil de denemiştim. Saçlarım boyadan yıprandığı zaman kullandım baya toparlamıştı o zaman iyi gelmişti. Ogx biotin güzel hacim verdi bir yılı gecik kullandım onu sac kremiyle beraber.
Hask kullandın mi ? Onun da yagini kullanmıştım keratin olanı çok iyi geldi. Şampuanını arkadaşım kullanıyor çok memnun. Bir de revox var uzatma icin kullanıyorlar ama o biraz kuruluk yapıyor saçta onu da 6-7 ay kullanmıştımboyutları büyük olsa tam benlik ama hemen bitiyor 700-800 ml bir şampuan da bulamadim market şampuanı da iyi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?