Sağlıklı beslenirken;

aa bızım burda saglık ocagı cok ıyı
cogu zaman hastaneye bıle gıtmıyordum cogu seyı saglık ocagında cozuyorduk bız hep
hoş kolay kolay hasta olmuyoruz da oldugumuzda da ılk aıle hekımımıze gıdıyoruz yetersız gelecegını dusundugum cıddı sorun olursa hastanede doktorumuz var ona gıdıyoruz

burda saglık ocakları bayaaa baya ıs yapıyor

aslında kolajen de cok fayda saglar kızlar kolojen destegıde alsak ıyı olurdu
Nisam ben bir dönem kullandım kolajen desteği ama şu an için gereksiz görüyorum. kolajen dediğimiz aminoasit zaten, vücut içinde kolajen haline getiriliyor, yeterli yumurta ve et yiyen zaten aminoasiti almış oluyor ayrıca desteğe gerek yok bence. kozmetik merakım nedeniyle kullanmıştım pek faydasını görmedim açıkçası. ama eklem kıkırdak rahatsızlığım olsaydı doktor tavsiyesiyle alırdım, bir rahatsızlığımız yoksa bu yaşlarımızın erken olduğunu düşünüyorum.

Ahahaha:))) kolunu kuvvet samsonnum, fırlat gitsin
Nerde kalıyorsun, adresi söyle misafirim de..öyle de bakıyorlar..benim ikametgah da Almanya’da.

ohh miss! dolmuştur inşallah sülfür depoların

amaaaan hani kaplama olmayacak mıydı o diş? Niye gitti yaw?
ya kanal tedavisi tutmadı normalde en fazla üçüncü seansta kanal yapılır ya ben beşincide gittiğimde hala iltihaplıydı, zaten kanal yenilemede başarı şansı daha düşükmüş. ayrıca diş bir de iki yerinden kırıldı falan. mecburen çektirdim, mayısta implant yaptıracaktım ama şu durumda ne olur bilemiyorum tabi.

sıkıntılı bir yerde değil di mi sonuçta? Hiç bişey olmaz implant için Ağustosu bile beklesen.

Ahahaha:))) kolunu kuvvet samsonnum, fırlat gitsin
Nerde kalıyorsun, adresi söyle misafirim de..öyle de bakıyorlar..benim ikametgah da Almanya’da.
Hiç beceremiyorum yaa. Kardeşim rica eder, açıklar her işini halleder. Ben bir kere olmaz mı diyorum, sonra totomu dönüp kös kös gidiyorum hep

kuzum 30 yastan sonra vucut yeterlı uretmıyor zaten o yuzden kas kaybı cılt kırısıklıgı sac tırnak zayıflaması gıbı seylerı goruyoruz yanı o aldıgımız besınlerı vucut eskı gucunde olmadıgı ıcın takvıyeye ıhtıyac duyuyor

kolojen 30 yastan sonra 30-50 yas arası 3 ayda bır doz seklınde alınır ve cesıtlerı vardır tıp 1 tıp 2 ve tıp 3 seklınde
hıdrolıje pettıd kolojen 2.5 gramlıklardan onerılır genelde eger toz veya hap olacaksa da 8 gr lık dozlara ulasmalı ve kullanılacak kolojen dusuk molekullu olmalı

ve kolojen c vıtamınıyle bırlıkte tuketılmelıdır :) bunların hepsıne uyduysan kesın yararı olmustur eklem kıkırdak rahatsılıgı noktasına gelmeden bazı seylerın onlemını almak gerekır aslında

aa o kaçamak değil yaa.. ben stok yaptım dolabıpda 9 paket var

Şifa olsuuun, nohut misss
biraz fazla kaçtı teşekkürler samsonumm
nisamin dediklerine gore 24 saatim var
ertesi gun 2 yumurta lor yagli kahve peynir yerim
aksama da tavuk salata bol ayran
aralarda yesilcay
kilosu yerleşmeden göndeririz bunu :)

kaçamak yaptıktan sonra ertesi gun nasıl beslenmeliydik

sabah uyanır uyanmaz ılk ıs lımonlu su ıcıyorsun
haslanmıs 2 yumurta bol maydanoz tuketıyorsun
aksamda ızgara et ve bol yesıllık et yanında ayran tuketıyorsun en az 2 lıtre su ıcıyorsun
baska bırsey yeme yarın boyle beslen kılo bıle verebılırsın

tmmdir ss aldım

kizlar bu topigi nasil seviyorum ya :) nisa iyiki varrrr hepimizle tek tek ilgileniriyor bilgilendiriyor biziii
iyiki varsin nisa
bızde senı sevıyoruz balım yok kız ne bılgılendırmesı yaptıgım seylerı soyluyorum sadece belkı sızlere de faydası olur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…