Benim dolapda var. Alıp da tükemediğim şeyler #167aslında kolajen de cok fayda saglar kızlar kolojen destegıde alsak ıyı olurdu
aa bızım burda saglık ocagı cok ıyıBizim gittiğimiz aile hekiminin bahçeye bakan penceresi var, ordan seslenip ilaç yazdırmayı düşünüyorum:/// ne günlere kaldık:/
Zaten gelen giden yok Sağlık ocaklarına, hep dışardalar görüyorum.
Sen de penceresi alçakta değilse taş falan at bakıversinler bi samsonn
Nisam ben bir dönem kullandım kolajen desteği ama şu an için gereksiz görüyorum. kolajen dediğimiz aminoasit zaten, vücut içinde kolajen haline getiriliyor, yeterli yumurta ve et yiyen zaten aminoasiti almış oluyor ayrıca desteğe gerek yok bence. kozmetik merakım nedeniyle kullanmıştım pek faydasını görmedim açıkçası. ama eklem kıkırdak rahatsızlığım olsaydı doktor tavsiyesiyle alırdım, bir rahatsızlığımız yoksa bu yaşlarımızın erken olduğunu düşünüyorum.aslında kolajen de cok fayda saglar kızlar kolojen destegıde alsak ıyı olurdu
Ahahaha:))) kolunu kuvvet samsonnum, fırlat gitsinÇok şekersin Fitsy yaa
Ben bakşa bir ilde kayıtlıyım, aldırmadım. Şöyle 150 km falan atmam lazım o taşıBir kere test için gittim, ücreti neyse vereyim dedim, yapmadı yine de sağlıkocağı.
kız var madem nıye ıcmıyorsun ya alemsınBenim dolapda var. Alıp da tükemediğim şeyler #167şimdi bir işe yaracaksa içeyim bari
ya kanal tedavisi tutmadı normalde en fazla üçüncü seansta kanal yapılır ya ben beşincide gittiğimde hala iltihaplıydı, zaten kanal yenilemede başarı şansı daha düşükmüş. ayrıca diş bir de iki yerinden kırıldı falan. mecburen çektirdim, mayısta implant yaptıracaktım ama şu durumda ne olur bilemiyorum tabi.ohh miss! dolmuştur inşallah sülfür depoların
amaaaan hani kaplama olmayacak mıydı o diş? Niye gitti yaw?
saolasın nobaharim allahım cümlemizi korusunAllah esirgesin mihailsen de çok dikkat et
Tembellikten, susamasam su içmicem ben.kız var madem nıye ıcmıyorsun ya alemsın
yine yeni yeniden olunca onun adı kaçamak olmuyorkaçamak yaptıktan sonra ertesi gun nasıl beslenmeliydik
sıkıntılı bir yerde değil di mi sonuçta? Hiç bişey olmaz implant için Ağustosu bile beklesen.ya kanal tedavisi tutmadı normalde en fazla üçüncü seansta kanal yapılır ya ben beşincide gittiğimde hala iltihaplıydı, zaten kanal yenilemede başarı şansı daha düşükmüş. ayrıca diş bir de iki yerinden kırıldı falan. mecburen çektirdim, mayısta implant yaptıracaktım ama şu durumda ne olur bilemiyorum tabi.
ama humusyine yeni yeniden olunca onun adı kaçamak olmuyor
Hiç beceremiyorum yaa. Kardeşim rica eder, açıklar her işini halleder. Ben bir kere olmaz mı diyorum, sonra totomu dönüp kös kös gidiyorum hepAhahaha:))) kolunu kuvvet samsonnum, fırlat gitsin
Nerde kalıyorsun, adresi söyle misafirim de..öyle de bakıyorlar..benim ikametgah da Almanya’da.
aa o kaçamak değil yaa.. ben stok yaptım dolabıpda 9 paket varama humus
kuzum 30 yastan sonra vucut yeterlı uretmıyor zaten o yuzden kas kaybı cılt kırısıklıgı sac tırnak zayıflaması gıbı seylerı goruyoruz yanı o aldıgımız besınlerı vucut eskı gucunde olmadıgı ıcın takvıyeye ıhtıyac duyuyorNisam ben bir dönem kullandım kolajen desteği ama şu an için gereksiz görüyorum. kolajen dediğimiz aminoasit zaten, vücut içinde kolajen haline getiriliyor, yeterli yumurta ve et yiyen zaten aminoasiti almış oluyor ayrıca desteğe gerek yok bence. kozmetik merakım nedeniyle kullanmıştım pek faydasını görmedim açıkçası. ama eklem kıkırdak rahatsızlığım olsaydı doktor tavsiyesiyle alırdım, bir rahatsızlığımız yoksa bu yaşlarımızın erken olduğunu düşünüyorum.
biraz fazla kaçtıaa o kaçamak değil yaa.. ben stok yaptım dolabıpda 9 paket var
Şifa olsuuun, nohut misss
kaçamak yaptıktan sonra ertesi gun nasıl beslenmeliydik
tmmdir ss aldım
sabah uyanır uyanmaz ılk ıs lımonlu su ıcıyorsun
haslanmıs 2 yumurta bol maydanoz tuketıyorsun
aksamda ızgara et ve bol yesıllık et yanında ayran tuketıyorsun en az 2 lıtre su ıcıyorsun
baska bırsey yeme yarın boyle beslen kılo bıle verebılırsın
bızde senı sevıyoruz balım yok kız ne bılgılendırmesı yaptıgım seylerı soyluyorum sadece belkı sızlere de faydası olur dıyekizlar bu topigi nasil seviyorum ya :) nisa iyiki varrrr hepimizle tek tek ilgileniriyor bilgilendiriyor biziii
iyiki varsin nisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?