hındıstan cevızı yagı varsa ellerını onunla ovala masaj yap canım ıyı gelır :) guzel yorgunluklar bunlarinsallah canim bir de banyo dolaplari ayna vs olsaydi en azindan cok daha iyi olcakti, ha camasir makinesi onuda unuttum, veya mutfaga bir masa sandalye orda oturabilirdim koltuk vs alana Kadar. neyse ben ilk onlari halledeyim.
ne güzel Burda beni düsünüp merak etmeniz.
elllerim sis yalniz temizlik yapmaktan.
Zor kısmı bitmiş canım. Bundan sonrası keyifli olacak. Yeni evinde çok mutlu günler biriktir inşallahGünaydin canim, yok daha nerde persembe anahtari Aldi kardesim benim adima, cumartesi yatak odasi ve oturma odasi boyandi, dün mutfak, tuvalet, banyo boyandi, ayni boyadan kalmamis alamadik - yetmedi. olsaydida kardesimin esi boyadi evi fazla yorulmasini istemedim. haftaya hol boyanir. ben de dün yatak odanin dis panjurlarini (benden önceki masallah hic dis panjur silmemis sanki les gibiydi kapkara olmuslar cikmadi bile cogu yeri, camasir suyu, cif, hepsiyle ovdum baya. sonra aman kendine gel oldugu Kadar dedim) ve camini ayni sekilde de oturma odaninkilerini sildim, iki odanin pervazlarini ve yerleri sildim. sürekli egil kalk, kovayla baya yoruldum ellerim sisti, (ojeden falan eser kalmadi ondan bahsetmiyorum bile )
zaten viyanaya git gel 2 Saat, simdi isteyim Saat 6 da uyandim.
ayrica yorgunlukten dün 6:30 da uyanmisim, oysa 9 da cikariz yola demistik - babamla arabayi yükledik - esyalarimin bir kisma diger evden getirdigim gibi kardesimin bodrum katindaydi gittik Sabah ordan aldik kamyonet gibi arabaya yükledik iyi oldu yani hepsi gitmis oldu hemen hemen. (kiyafet, mutfak esyalarim, ütü, süpürgem vs)
cumarteside öyle yine 9da gittik, ama yine 6:30 da uyandim cünkü yegenimde ben de gelmek istiyorum teyze dedi o da erkenden cikip gelmis, heyecan yapmis - tatil falan sandi Galiba
eve iyice baktigima görede simdi esyayi alici gözüyle alirim...
insallah canimGünaydın güzel hatunlar! Hayırlı haftalar olsun hepimize
Zor kısmı bitmiş canım. Bundan sonrası keyifli olacak. Yeni evinde çok mutlu günler biriktir inşallah
var canim, ovaladim bakalim, iki gündür boynumdan basim agriyor yine, kaslarim tutuldu temizliktenhındıstan cevızı yagı varsa ellerını onunla ovala masaj yap canım ıyı gelır :) guzel yorgunluklar bunlar
ayna gıbı yapıskanlı folyolar var ayna olmayan ve ayna takılması zor yerlere dırekt yapıstırıyorsun ayna gıbı bıldıgın yada hazır banyo dolabı var sadece lavabonun ustu ıcın 2 kapaklı ortada aynası olan dolaplara bakabılırsın hem esyanı toplar hem ayna ıhtıyacını gorur hemde ıstersen eger tasına ıhtımalın olursa cıkarıp goturebılırsın sonucta senın sende kalıyor
Canım allah kolaylık versin sonucu güzel olacak yorulsan davar canim, ovaladim bakalim, iki gündür boynumdan basim agriyor yine, kaslarim tutuldu temizlikten
Günaydın fıstıııkGünaydınnn hatunlarım benim
tesekkür ederim canim, epey yorucu canimCanım allah kolaylık versin sonucu güzel olacak yorulsan da ❤
Şu San Sebastian cheescakeleri gerçekten Viyana mı özgü?tesekkür ederim canim, epey yorucu canim
bekliyorum hepinizi buraya gezmeye
vallaGünaydın fıstııık
Ya kızlar şöyle iyi bir gece kremine yatırım yapayım diyorum. Serum falan da olur. Cilt lekeleri için daha çok C vitamini öneriyorlar sanki, no? Şöyle hem lekelere iyi gelecek hem de sıkılaştırıcı bir krem/ serum tavsiyesi var mı sizlerde?
ben Burda öyle san sebastian yemedim. duymadim da ben ispanya diye biliyorum.Şu San Sebastian cheescakeleri gerçekten Viyana mı özgü?
Günaydın fıstııık
Ya kızlar şöyle iyi bir gece kremine yatırım yapayım diyorum. Serum falan da olur. Cilt lekeleri için daha çok C vitamini öneriyorlar sanki, no? Şöyle hem lekelere iyi gelecek hem de sıkılaştırıcı bir krem/ serum tavsiyesi var mı sizlerde?
Not alıyorum bunlarıı! Çok sağol canım. Biraz gezindim skinceuticals övenler çok var. Bir de insta da cilt lekeri için gojiberi maskesini falan çok övmüşler.. O yüzden işin sırrı c vitamininde mi acaba dedim.valla
Chanel´in le lift Gündüz kremini kullandim
Estée lauder´in gece kremini kullandim
Lancome visionnaire Serum
Estée lauder Idealist serumu en begendigim idi
digerlerine verdigim paraya üzüldüm
aynen senin gibi iyi bir sey kullanayim diye aldim ama aldigim yerdeki calisan kadin bile dedi her sey Genetik kremin yaptigi yüzde 2 dedi.
Clarins´in gözalti kremini kullandim begenmedim vs vs.
günaydın kızlarrrrrr
çok şükür iyiyim sen nasılın neler yapıyorsun
oğlanın sınavı ilk gün baya zormuş
2.ci günü güzel dedi
bakalım sonuçlar gelince görecez inş.
Burada viyana kahveleri diye yerler açıldı adamlar sırf bundan parayı gömüyor. Amerikan usulu cheesecake bu aslında, eskiden TR de hiç yoktu.. gelince de Viyana diye meşhur oldu.ben Burda öyle san sebastian yemedim. duymadim da ben ispanya diye biliyorum.
ama gel buluruz yeriz. ben yapiyorum da cheesecake ha san Sebastian olmayiverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?