Sağlıklı beslenirken;

hındıstan cevızı yagı varsa ellerını onunla ovala masaj yap canım ıyı gelır :) guzel yorgunluklar bunlar

ayna gıbı yapıskanlı folyolar var ayna olmayan ve ayna takılması zor yerlere dırekt yapıstırıyorsun ayna gıbı bıldıgın yada hazır banyo dolabı var sadece lavabonun ustu ıcın 2 kapaklı ortada aynası olan dolaplara bakabılırsın hem esyanı toplar hem ayna ıhtıyacını gorur hemde ıstersen eger tasına ıhtımalın olursa cıkarıp goturebılırsın sonucta senın sende kalıyor

Günaydın güzel hatunlar! Hayırlı haftalar olsun hepimize

Zor kısmı bitmiş canım. Bundan sonrası keyifli olacak. Yeni evinde çok mutlu günler biriktir inşallah

var canim, ovaladim bakalim, iki gündür boynumdan basim agriyor yine, kaslarim tutuldu temizlikten

Günaydınnn hatunlarım benim
Günaydın fıstııık

Ya kızlar şöyle iyi bir gece kremine yatırım yapayım diyorum. Serum falan da olur. Cilt lekeleri için daha çok C vitamini öneriyorlar sanki, no? Şöyle hem lekelere iyi gelecek hem de sıkılaştırıcı bir krem/ serum tavsiyesi var mı sizlerde?

valla
Chanel´in le lift Gündüz kremini kullandim
Estée lauder´in gece kremini kullandim

Lancome visionnaire Serum
Estée lauder Idealist serumu en begendigim idi
digerlerine verdigim paraya üzüldüm
aynen senin gibi iyi bir sey kullanayim diye aldim ama aldigim yerdeki calisan kadin bile dedi her sey Genetik kremin yaptigi yüzde 2 dedi.
Clarins´in gözalti kremini kullandim begenmedim vs vs.

Günaydın güzellikler

Yasemin'den haber yok epeydir. F frenzy80 nasılsın canım? Yakışıklının sınavı nasıl geçti?

günaydın kızlarrrrrr

çok şükür iyiyim sen nasılın neler yapıyorsun

oğlanın sınavı ilk gün baya zormuş

2.ci günü güzel dedi

bakalım sonuçlar gelince görecez inş.

takipteyimm bende

Not alıyorum bunlarıı! Çok sağol canım. Biraz gezindim skinceuticals övenler çok var. Bir de insta da cilt lekeri için gojiberi maskesini falan çok övmüşler.. O yüzden işin sırrı c vitamininde mi acaba dedim.

Haklısın dışardan destek bir yere kadar. Yüz yogası before /afterları müthiş. Düzenli yapılsa şekillendirme de büyük etkisi olur bence.

günaydın kızlarrrrrr

çok şükür iyiyim sen nasılın neler yapıyorsun

oğlanın sınavı ilk gün baya zormuş

2.ci günü güzel dedi

bakalım sonuçlar gelince görecez inş.

Ben de iyiyim canım. Yaramaz bişey yok şükür. Yuvarlanıp gidiyoz.
İnşallah hakkında en hayırlı bölüm/ üniversite olsun canım. Güzel bir yol çizsin kendine delikanlı

ben Burda öyle san sebastian yemedim. duymadim da ben ispanya diye biliyorum.
ama gel buluruz yeriz. ben yapiyorum da cheesecake ha san Sebastian olmayiverir
Burada viyana kahveleri diye yerler açıldı adamlar sırf bundan parayı gömüyor. Amerikan usulu cheesecake bu aslında, eskiden TR de hiç yoktu.. gelince de Viyana diye meşhur oldu.
Hamarat hatun seni! Gördüm insta da bir fotoo, onu sen yaptın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…