Sağlıklı beslenirken;

Nisaa sayende bu yaşımda öğrenmiş olmuş oldum, bir de anlatımın çok güzel, krem kremaadan asla unutmam artık.

Kremle bejin farkını hem öğrenmiş, hem de görselini görmüş biri olarak tekrar söylüyorum, bence beji çok daha güzel olmuş, daha soft bir geçiş var iki renk arası.

Yoğun bir haftasonuydu. Geriden geliyorum kızlar.

ev haftaya kesin olursa herkesi boyaya bekliyorum

Canım, çok sevindim. Hayırlı olsun evin. Vayss Viyanaa. Bu pandemi sıkıntı, ortalık bir durulsa ben temizliğe de geliriim, sen bizi gezdir oralarda yeterki

Mihoo çok uyuzum böyle beylik laflar edenlere ya. Gayet hoş, huzurlu duruyor evin paylaştığın kadarıyla. Hayır millet evinde ne yaşıyor da, yaşanmışlık izi kalıyor acaba? .

Benim de bir arkadaşım bana ilk defa geldiğinde, evin bekar evi gibi demişti. Bende de salon takımı var, televizyon hariç tüm beyaz eşyalar var, dolaplar tam, 2 kişinin sığacağı yatak bile var. Daha ne lazım ev gibi ev olması için? Koca yok onu mu diyon?

Bu arada sen niye banlandın yaw?

Son düzenleme:
Bakıyorum bakıyorum, çok güzel ya...ay perdelerin bile ne kadar güzel uymuş bej koltuklaraa. Gitme eniştenin de üzerine daha fazla. Resmen olanda hayr var durumu bu
ya kızlar valla cok sagolun oyle bır gaza geldım kı nerdeyse heyt be sectıgım renk ne guzel olmus dıyecem

oh be gercekten ıcım rahatladı
2- gune aksesuarlarda gelırse tamamlarım odayı gercekten ıcım rahatladı sagolun valla

koltuklardan dolayı 2 gun kendısıyle konusmadım dıye merınos halının fabrıkasına gıtmıs benım ıcın krem renk ve severım dıye en çökertmesınden halı almıs

Telefonda bunlar vardı tam resmini de atayım unutmazsam samsonum salonun, benim de tvm yok :)) yıllardır oturup tv seyretmişliğim yoktur sinemaya da gitmem mesela sıkılıyorum. Benim de evim öğrenci evimdeki gibi değil salon yatak odası takımları misafir için ayrı oda tüm beyaz eşyalar vs var tabi işte ama gösterişli değil (şükür imkanım olsa da ne öğrenciliğimde ne evliyken ne şimdi gösterişli eşyalarım olmadı, yapı meselesi kimi sever kimi sevmez ben ikinciyim) daha minimal ya ondan yaşanmışlık yok diyor :))

Amaan bdvde ağız dalaşına girdim bi konunun sahibiyle, bi yerde bencillik menfaatçilik trip kapris görünce dayanamıyorum bazen diyorum aramızda katlanılmaz insanlar yaşıyor

Bugün aslında pek iyi geçirmedim kızlar, zaten sabah 04:30da uyanmıştım eve yeni girdim sayılır bu sefer kamyon çarpmış değil üç tane kamyon çarpmış gibiyim Bizim köyde bi kangal köpeğimiz var evde hepimiz çok seviyoruz araba çarpmış dün gece bana bugün söylediler ama şükür canına bişey olmadı başından çarpmış çenesi dağılmış yavrumun şükür kafa travması falan yok yürümesinde de sıkıntı yok ama ağzı dişleri çok kötü, nası acı çekiyor kuzucuğum yüzünden belli ağladım öyle görünce kardeşim veteriner zaten, o iğnesini serumunu yapmış gece, bugün de fakülteye götürdük şansımıza kardeşimin hocası bi prof vardı iyi de bir hocaymış o ameliyat etti. Bir ay kadar boynundan şırıngayla beslenecek babamla kardeşim köpekler çabuk iyileşir diyor inşallah öyle olur. İyileşsin de gerisi önemli değil, hayvanın sevgisi de farklı oluyor insan bağlanıyor gerçekten. Üzüldüm baya bugün yani, yeni yeni sakinleştim akşamdan beri.

ah canım ya cok gecmıs olsun sukur ıyıymıs durumu allah esırgemıs canım benım
ınsan sarsılıyor hayvanların evlatdan farkı olmuyor bunu soyledıgımde yok sacmalama dıyorlar ama sahsen benım ıcın hıc farkı yok sevgı aynı sevgı zaman gecırıp alısınca emek verınce baglanıyor ınsan
resmen ıyı olacak hastanın doktor ayagına gelırmıs mısalı sanslıymıs :)

kiyamam ya, cok üzüldüm. insallah Cabuk iyilesir. herkes nefes aliyor, ve o nefesinin pesinde iste.
insallah Cabuk toparlar.
cok gecmis olsun.

kizlar az önce evin parasini yatirdim. baya tuhaf hissediyorum annemlerde mi kalsaydim cok para gidecek nasil yapicam diye.
daha mobilyalar var - almadim, biliyorsunuz baktim ama karar veremiyorum - icime sinen olmadi - Ikea kaldi.
bu hafta persembe anahtarlari vercekler, ozaman ikeayada bakarim sonra karar veririm.
dün bakcaktim cikip camasir makineye falan ama icimden gelmedi - sebebini bilmiyorum - üzerimde bir yorgunluk vardi sanki. havadanda olabilir pazar günü cok sicakti dün yagmurluydu bugün yine orta sekerli yani sersem gibi olduk.

dün eve bi geldim eski ciktigim evden geri ödeme gelmis 250 Euro neymis, kaloriferi cok yakmisim, ben onlari hic acmadim ki, her yil arti para aliyordum geriye veya stabil kaliyordu en azindan aidat bu sefer ödeme cikarmislar, 2019 un hesaplamasi oldugu icinde bana geldi tabi. bir de ona canim sIkIldi ondanda cikmak istemedim hevesim kacti. üzerine biraz daha ekleyip camasir makinemi alabiliyordum.

aksılıge bak ya
vardır bunda da bır hayır hıc modunu dusurme guzel olucak hep oyle dusun guzel olacak ugur getırecek sans getırecek bu ev :)

kizlar WhatsApp i sildim tekrar yüklüyorum cok uzun sürüyor icloud´dan her seyi yüklemesi niye öyle bilginiz var mi

Günaydın kızlar

Çok geçmiş olsun Mihocan Rabbim acil şifalar versin hayvancığa. Hayır köy yerinde nasıl bir araba sürmek bu, hayvanı görünce duramayacak kadar hızlı gidiyorsun

Sen evine bir yerleş, tek yaşamanın huzurunu tat yine, gözün 200 Euro falan görmeyecek

Nisa bence böyle maviyle daha uyumlu olmuş koltuklar bence güzel üzülme boşuna :)
canımm cok sagol
aksesuarlarda yavas yavas gelıyor bırtek salon orta sehpa ve mutfak masası kaldı eksık olan
aynı yerden ama adam bızı 2 haftadır bugun yarın dıye oyalıyor
gelmek bılmedı daha kargoya bıle verılmemıs dusun...

salonada gozum alıstı sanırım bırde hepınız guzel oldu deyınce :) gozume batmıyor artık

Onlar da gelince tam olur :)
Ben beğendim cidden güzel durmuş

Canım tekrar hayırlı olsun, hissettiklerin çok normal insan hayatında değişiklik yaparken (bu değişiklik olumlu olsa bile) içi sıkılıyor işte rutine devam etmek daha işine geliyor beynimizin :) ayrı evin muhakkak ki giderleri de ona göre olur, üstüne bir süre eşya masrafın da olacak ama yerleştikten ve yeni rutinine alıştıktan sonra hepsi bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…