Nisaa sayende bu yaşımda öğrenmiş olmuş oldum, bir de anlatımın çok güzel, krem kremaadan asla unutmam artık.gercekten guzel duruyor mu ya kendımı tum gece ıkna etmeye calıstım halı gelınce koseye abajurler aksesuarlar gelınce boyle durmaz daha ıyı durur oda bos ondan boyle dıye soylenıp surdum kendımı ıkna etmek ıcın
hayatımda kullandıgım en koyu renk boyle bır bej ben beyazlara oyle alısıgım kı
bak kuzu krem bu Eki Görüntüle 2655488
bej bu Eki Görüntüle 2655489
kremı krema, bejı sutlu kahve gıbı dusun :)
krem kırık beyazın daha tok rengıdır beyaza yakın olur ekru gıbı
bej de ıcınde kahvelık barındırıyor kremın 2 ton koyusu olur bej
mavı koltukların hakkı kremdı gıbı gelıyor bana inci rengı gıbı yanı ...
kısmet boyleymıs
ev haftaya kesin olursa herkesi boyaya bekliyorum
Mihoo çok uyuzum böyle beylik laflar edenlere ya. Gayet hoş, huzurlu duruyor evin paylaştığın kadarıyla. Hayır millet evinde ne yaşıyor da, yaşanmışlık izi kalıyor acaba? .Eki Görüntüle 2654672
Eki Görüntüle 2654673
Benim koltuklarım bunlar kızlar ama hiç dekore edemedim salonumu duvarlar falan bomboş, ben bitki bakamam zaten kendimi biliyorum o yüzden hiç o toplara girmedim :)) geçenlerde arkadaşlarla bi tablocuya gittik çok güzel resimler vardı çok heves ettim almak için ama şimdi de şu yurtdışı işi yüzünden bişey alamıyorum, olursa evi boşaltıcam çünkü dönüşte de başka ev tutarım kısmetse. Koltuk halı perde var sadece, halıyı da annem vermişti zaten :))
Bundan önceki evimde salon epey büyüktü, büyük bi antrasit L koltukla onun ikilisi bi de mor kadife berjer vardı, ama şimdiki eve sığmazdı onlar :)) bu mobilya tamamlayıcılar asıl odayı şık gösterenler ama ben de hiç beceremiyorum böyle detaylarıbi arkadaşım senin evinde yaşanmışlık yok demişti iyi tarafı temizliği çok rahat oluyor sil süpür çık tüm ev camlar da dahil yarım günde bitiyor :))
Bakıyorum bakıyorum, çok güzel ya...ay perdelerin bile ne kadar güzel uymuş bej koltuklaraa. Gitme eniştenin de üzerine daha fazla. Resmen olanda hayr var durumu buEki Görüntüle 2655384 renge bak erhanın kremden anladığı
Eki Görüntüle 2655385
Hıc uymamıs dimi ıkı renk
Günaydın hatunlar :))
Nisam malum erkeklerin çoğu bilmez renkleri ayrıntılarıyla, kahverengi olana kadar her tona krem derler :)) enişteye göre gayet kremdir o yani. fakat ben de epey beğendim nisam, sen daha açık renklere alışkın olduğun için yadırgamışsındır ama daha ağır güzel durmuş bence bu renk. iki üç hafta geçsin aradan alışacaksın gör bak. zaten senin aksesuarların genellikle açık renk onlar açar zaten odanın rengini. güle güle kullanın ben çok beğendim valla.
Nisaa sayende bu yaşımda öğrenmiş olmuş oldum, bir de anlatımın çok güzel, krem kremaadan asla unutmam artık.
Kremle bejin farkını hem öğrenmiş, hem de görselini görmüş biri olarak tekrar söylüyorum, bence beji çok daha güzel olmuş, daha soft bir geçiş var iki renk arası.
ya kızlar valla cok sagolun oyle bır gaza geldım kı nerdeyse heyt be sectıgım renk ne guzel olmus dıyecemBakıyorum bakıyorum, çok güzel ya...ay perdelerin bile ne kadar güzel uymuş bej koltuklaraa. Gitme eniştenin de üzerine daha fazla. Resmen olanda hayr var durumu bu
Telefonda bunlar vardı tam resmini de atayım unutmazsam samsonum salonun, benim de tvm yok :)) yıllardır oturup tv seyretmişliğim yoktur sinemaya da gitmem mesela sıkılıyorum. Benim de evim öğrenci evimdeki gibi değil salon yatak odası takımları misafir için ayrı oda tüm beyaz eşyalar vs var tabi işte ama gösterişli değil (şükür imkanım olsa da ne öğrenciliğimde ne evliyken ne şimdi gösterişli eşyalarım olmadı, yapı meselesi kimi sever kimi sevmez ben ikinciyim) daha minimal ya ondan yaşanmışlık yok diyor :))Mihoo çok uyuzum böyle beylik laflar edenlere ya. Gayet hoş, huzurlu duruyor evin paylaştığın kadarıyla. Hayır millet evinde ne yaşıyor da, yaşanmışlık izi kalıyor acaba? .
Benim de bir arkadaşım bana ilk defa geldiğinde, evin bekar evi gibi demişti. Bende de salon takımı var, televizyon hariç tüm beyaz eşyalar var, dolaplar tam, 2 kişinin sığacağı yatak bile var. Daha ne olması ev gibi ev olması için? Koca yok onu mu diyon?
Bu arada sen niye banlandın yaw?
ah canım ya cok gecmıs olsun sukur ıyıymıs durumu allah esırgemıs canım benımBugün aslında pek iyi geçirmedim kızlar, zaten sabah 04:30da uyanmıştım eve yeni girdim sayılır bu sefer kamyon çarpmış değil üç tane kamyon çarpmış gibiyimBizim köyde bi kangal köpeğimiz var evde hepimiz çok seviyoruz araba çarpmış dün gece bana bugün söylediler ama şükür canına bişey olmadı başından çarpmış çenesi dağılmış yavrumun şükür kafa travması falan yok yürümesinde de sıkıntı yok ama ağzı dişleri çok kötü, nası acı çekiyor kuzucuğum yüzünden belli ağladım öyle görünce kardeşim veteriner zaten, o iğnesini serumunu yapmış gece, bugün de fakülteye götürdük şansımıza kardeşimin hocası bi prof vardı iyi de bir hocaymış o ameliyat etti. Bir ay kadar boynundan şırıngayla beslenecek babamla kardeşim köpekler çabuk iyileşir diyor inşallah öyle olur. İyileşsin de gerisi önemli değil, hayvanın sevgisi de farklı oluyor insan bağlanıyor gerçekten. Üzüldüm baya bugün yani, yeni yeni sakinleştim akşamdan beri.
kiyamam ya, cok üzüldüm. insallah Cabuk iyilesir. herkes nefes aliyor, ve o nefesinin pesinde iste.Bugün aslında pek iyi geçirmedim kızlar, zaten sabah 04:30da uyanmıştım eve yeni girdim sayılır bu sefer kamyon çarpmış değil üç tane kamyon çarpmış gibiyimBizim köyde bi kangal köpeğimiz var evde hepimiz çok seviyoruz araba çarpmış dün gece bana bugün söylediler ama şükür canına bişey olmadı başından çarpmış çenesi dağılmış yavrumun şükür kafa travması falan yok yürümesinde de sıkıntı yok ama ağzı dişleri çok kötü, nası acı çekiyor kuzucuğum yüzünden belli ağladım öyle görünce kardeşim veteriner zaten, o iğnesini serumunu yapmış gece, bugün de fakülteye götürdük şansımıza kardeşimin hocası bi prof vardı iyi de bir hocaymış o ameliyat etti. Bir ay kadar boynundan şırıngayla beslenecek babamla kardeşim köpekler çabuk iyileşir diyor inşallah öyle olur. İyileşsin de gerisi önemli değil, hayvanın sevgisi de farklı oluyor insan bağlanıyor gerçekten. Üzüldüm baya bugün yani, yeni yeni sakinleştim akşamdan beri.
aksılıge bak yakizlar az önce evin parasini yatirdim. baya tuhaf hissediyorum annemlerde mi kalsaydim cok para gidecek nasil yapicam diye.
daha mobilyalar var - almadim, biliyorsunuz baktim ama karar veremiyorum - icime sinen olmadi - Ikea kaldi.
bu hafta persembe anahtarlari vercekler, ozaman ikeayada bakarim sonra karar veririm.
dün bakcaktim cikip camasir makineye falan ama icimden gelmedi - sebebini bilmiyorum - üzerimde bir yorgunluk vardi sanki. havadanda olabilir pazar günü cok sicakti dün yagmurluydu bugün yine orta sekerli yani sersem gibi olduk.
dün eve bi geldim eski ciktigim evden geri ödeme gelmis 250 Euro neymis, kaloriferi cok yakmisim, ben onlari hic acmadim ki, her yil arti para aliyordum geriye veya stabil kaliyordu en azindan aidat bu sefer ödeme cikarmislar, 2019 un hesaplamasi oldugu icinde bana geldi tabi. bir de ona canim sIkIldi ondanda cikmak istemedim hevesim kacti. üzerine biraz daha ekleyip camasir makinemi alabiliyordum.
Amin insallah öyle olur ... ters giden her sey iyi olur insallahaksılıge bak ya
vardır bunda da bır hayır hıc modunu dusurme guzel olucak hep oyle dusun guzel olacak ugur getırecek sans getırecek bu ev :)
hıc bılemıyorum canım belkı cok dosya mesaj falan yukluyse ondan olabılırkizlar WhatsApp i sildim tekrar yüklüyorum cok uzun sürüyor icloud´dan her seyi yüklemesi niye öyle bilginiz var mi
Bugün aslında pek iyi geçirmedim kızlar, zaten sabah 04:30da uyanmıştım eve yeni girdim sayılır bu sefer kamyon çarpmış değil üç tane kamyon çarpmış gibiyimBizim köyde bi kangal köpeğimiz var evde hepimiz çok seviyoruz araba çarpmış dün gece bana bugün söylediler ama şükür canına bişey olmadı başından çarpmış çenesi dağılmış yavrumun şükür kafa travması falan yok yürümesinde de sıkıntı yok ama ağzı dişleri çok kötü, nası acı çekiyor kuzucuğum yüzünden belli ağladım öyle görünce kardeşim veteriner zaten, o iğnesini serumunu yapmış gece, bugün de fakülteye götürdük şansımıza kardeşimin hocası bi prof vardı iyi de bir hocaymış o ameliyat etti. Bir ay kadar boynundan şırıngayla beslenecek babamla kardeşim köpekler çabuk iyileşir diyor inşallah öyle olur. İyileşsin de gerisi önemli değil, hayvanın sevgisi de farklı oluyor insan bağlanıyor gerçekten. Üzüldüm baya bugün yani, yeni yeni sakinleştim akşamdan beri.
Sen evine bir yerleş, tek yaşamanın huzurunu tat yine, gözün 200 Euro falan görmeyecekkizlar az önce evin parasini yatirdim. baya tuhaf hissediyorum annemlerde mi kalsaydim cok para gidecek nasil yapicam diye.
daha mobilyalar var - almadim, biliyorsunuz baktim ama karar veremiyorum - icime sinen olmadi - Ikea kaldi.
bu hafta persembe anahtarlari vercekler, ozaman ikeayada bakarim sonra karar veririm.
dün bakcaktim cikip camasir makineye falan ama icimden gelmedi - sebebini bilmiyorum - üzerimde bir yorgunluk vardi sanki. havadanda olabilir pazar günü cok sicakti dün yagmurluydu bugün yine orta sekerli yani sersem gibi olduk.
dün eve bi geldim eski ciktigim evden geri ödeme gelmis 250 Euro neymis, kaloriferi cok yakmisim, ben onlari hic acmadim ki, her yil arti para aliyordum geriye veya stabil kaliyordu en azindan aidat bu sefer ödeme cikarmislar, 2019 un hesaplamasi oldugu icinde bana geldi tabi. bir de ona canim sIkIldi ondanda cikmak istemedim hevesim kacti. üzerine biraz daha ekleyip camasir makinemi alabiliyordum.
Nisa bence böyle maviyle daha uyumlu olmuş koltuklar bence güzel üzülme boşuna :)
Onlar da gelince tam olur :)canımm cok sagol
aksesuarlarda yavas yavas gelıyor bırtek salon orta sehpa ve mutfak masası kaldı eksık olan
aynı yerden ama adam bızı 2 haftadır bugun yarın dıye oyalıyor
gelmek bılmedı daha kargoya bıle verılmemıs dusun...
salonada gozum alıstı sanırım bırde hepınız guzel oldu deyınce :) gozume batmıyor artık
Saolasın samsonum, bizim köy epey hareketli bir şehirlerarası yolun üzerinde maalesef çok araba geçiyorÇok geçmiş olsun MihocanRabbim acil şifalar versin hayvancığa. Hayır köy yerinde nasıl bir araba sürmek bu, hayvanı görünce duramayacak kadar hızlı gidiyorsun
Canım tekrar hayırlı olsun, hissettiklerin çok normal insan hayatında değişiklik yaparken (bu değişiklik olumlu olsa bile) içi sıkılıyor işte rutine devam etmek daha işine geliyor beynimizin :) ayrı evin muhakkak ki giderleri de ona göre olur, üstüne bir süre eşya masrafın da olacak ama yerleştikten ve yeni rutinine alıştıktan sonra hepsi bitecek.kizlar az önce evin parasini yatirdim. baya tuhaf hissediyorum annemlerde mi kalsaydim cok para gidecek nasil yapicam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?