Hello Suzy!hayirli cumalar günaydin
Şimdiye kadar 5olduk canim biri belli değil 2si açıklandı onlardan 91,92 aldım bugün olduğum çok zor bir dersti oda güzel geçti bakalım bugün 2 tane vardı, haftaya 4 sınavım kaldı 1i sıkıntılı :) ondan da geçersem tamamdır şimdilik güzel geçti bugüne kadar olanlarda sorun yok:)aypare ackerman canım sınavları nasıl yaptın merak ettım :)
super cok sevındım canım oh cok sukur ustunden yuk kalktı hadı bakalım bundan sonrası daha kolay hıc o 1 tanesı zor dıye dusunme sen altından kalkarsınŞimdiye kadar 5olduk canim biri belli değil 2si açıklandı onlardan 91,92 aldım bugün olduğum çok zor bir dersti oda güzel geçti bakalım bugün 2 tane vardı, haftaya 4 sınavım kaldı 1i sıkıntılı :) ondan da geçersem tamamdır şimdilik güzel geçti bugüne kadar olanlarda sorun yok:)
İnşallah canım benim sıkıntım hocadan yana yoksa rahatım:) ondan da çalışıp geçerim diye düşünüyorumsuper cok sevındım canım oh cok sukur ustunden yuk kalktı hadı bakalım bundan sonrası daha kolay hıc o 1 tanesı zor dıye dusunme sen altından kalkarsın
Nisam daha iyi şükür kuzucuk, gerçi kuzucuk diyorum da dana kadar kangal şimdi, geldiğinde yavruydu o yüzden hala gözümde kuzucuk :))) yaramazlığından besleme yaptığımız sondayı, boyunluğu ve maskeyi atmış strese girmiş çıkarmayınca, hoca da çıkarın bakalım deyince çıkardık ağızdan besleniyor şimdi.hayırlı cumalar canlar
Mihail Zoscenko canım kopegın durumu nasıl oldu merak ettım
suzn nasıl yaptın ev eşya işini merak ettım :)
cok sukur ıyı olmasına sevındım canımNisam daha iyi şükür kuzucuk, gerçi kuzucuk diyorum da dana kadar kangal şimdi, geldiğinde yavruydu o yüzden hala gözümde kuzucuk :))) yaramazlığından besleme yaptığımız sondayı, boyunluğu ve maskeyi atmış strese girmiş çıkarmayınca, hoca da çıkarın bakalım deyince çıkardık ağızdan besleniyor şimdi.
Bu arada kızlar sınavına girdiğim bursu kazanamadım hem de 3.5 puanla kaçırdımsağlık olsun tabi de üzüldüm bi yandan da, sınav iyi geçince umutlanmıştım.
Canım ya, o kadarcik puanla kaçırmak üzer ama olanda hayr vardır kesinlikle. Seni burada güzel şeyler bekliyor o zaman inşallahNisam daha iyi şükür kuzucuk, gerçi kuzucuk diyorum da dana kadar kangal şimdi, geldiğinde yavruydu o yüzden hala gözümde kuzucuk :))) yaramazlığından besleme yaptığımız sondayı, boyunluğu ve maskeyi atmış strese girmiş çıkarmayınca, hoca da çıkarın bakalım deyince çıkardık ağızdan besleniyor şimdi.
Bu arada kızlar sınavına girdiğim bursu kazanamadım hem de 3.5 puanla kaçırdımsağlık olsun tabi de üzüldüm bi yandan da, sınav iyi geçince umutlanmıştım.
cok sukur ıyı olmasına sevındım canım
amaaan sınav ıcınde canın sagolsun aynen hayırlısı boyleymıs elınden gelenı yaptıgının kanıtı 3.5 puan ile kacırman ve bırazda sans kısmet ... onemlı olan canının saglıgı
Saolun canlarımm dün üzüldüydüm şaka maka bi de kılpayı kaçırıncaCanım ya, o kadarcik puanla kaçırmak üzer ama olanda hayr vardır kesinlikle. Seni burada güzel şeyler bekliyor o zaman inşallah
Tabi dene canım ya, sonbahara ne kaldı şurada zaten. İnsanı motive eden bir hedefi olması bile güzelSaolun canlarımm dün üzüldüydüm şaka maka bi de kılpayı kaçırıncaielts puanımın süresi geçmeden tekrar deneyim diyorum, sonbaharda yine ilan olur, hayırlısı olsun inşallah
Valla buralar bile 2-3 gündür feci sıcak sizi düşünemiyorum nisam
bugun ıkı kere kendımı suya batırdım cıkardımValla buralar bile 2-3 gündür feci sıcak sizi düşünemiyorum nisam
Günaydin canim, yok daha nerde persembe anahtari Aldi kardesim benim adima, cumartesi yatak odasi ve oturma odasi boyandi, dün mutfak, tuvalet, banyo boyandi, ayni boyadan kalmamis alamadik - yetmedi. olsaydida kardesimin esi boyadi evi fazla yorulmasini istemedim. haftaya hol boyanir. ben de dün yatak odanin dis panjurlarini (benden önceki masallah hic dis panjur silmemis sanki les gibiydi kapkara olmuslar cikmadi bile cogu yeri, camasir suyu, cif, hepsiyle ovdum baya. sonra aman kendine gel oldugu Kadar dedimHello Suzy!
Geçtin mi evine? Ya da ne zaman geçiyorsun?
canim Günaydinhayırlı cumalar canlar
Mihail Zoscenko canım kopegın durumu nasıl oldu merak ettım
suzn nasıl yaptın ev eşya işini merak ettım :)
Günaydin canim, yok daha nerde persembe anahtari Aldi kardesim benim adima, cumartesi yatak odasi ve oturma odasi boyandi, dün mutfak, tuvalet, banyo boyandi, ayni boyadan kalmamis alamadik - yetmedi. olsaydida kardesimin esi boyadi evi fazla yorulmasini istemedim. haftaya hol boyanir. ben de dün yatak odanin dis panjurlarini (benden önceki masallah hic dis panjur silmemis sanki les gibiydi kapkara olmuslar cikmadi bile cogu yeri, camasir suyu, cif, hepsiyle ovdum baya. sonra aman kendine gel oldugu Kadar dedim) ve camini ayni sekilde de oturma odaninkilerini sildim, iki odanin pervazlarini ve yerleri sildim. sürekli egil kalk, kovayla baya yoruldum ellerim sisti, (ojeden falan eser kalmadi ondan bahsetmiyorum bile )
zaten viyanaya git gel 2 Saat, simdi isteyim Saat 6 da uyandim.
ayrica yorgunlukten dün 6:30 da uyanmisim, oysa 9 da cikariz yola demistik - babamla arabayi yükledik - esyalarimin bir kisma diger evden getirdigim gibi kardesimin bodrum katindaydi gittik Sabah ordan aldik kamyonet gibi arabaya yükledik iyi oldu yani hepsi gitmis oldu hemen hemen. (kiyafet, mutfak esyalarim, ütü, süpürgem vs)
cumarteside öyle yine 9da gittik, ama yine 6:30 da uyandim cünkü yegenimde ben de gelmek istiyorum teyze dedi o da erkenden cikip gelmis, heyecan yapmis - tatil falan sandi Galiba
eve iyice baktigima görede simdi esyayi alici gözüyle alirim...
gunaydınncanim Günaydin
Cuma bir mobilyaciya daha baktim, cumartesi, pazar viyandaydim ev isiyle ugrastik boya temizlik vs daha bitmedi detaylari samsonn´a yazdim okursun - Ikea´ya bakicam simdi - artik bir yerden alirim.
insallah canim bir de banyo dolaplari ayna vs olsaydi en azindan cok daha iyi olcakti, ha camasir makinesi onuda unuttum, veya mutfaga bir masa sandalye orda oturabilirdim koltuk vs alana Kadar. neyse ben ilk onlari halledeyim.gunaydınn
zor ısler bıtmısss cok sevındım artık bundan sonrası daha keyıflı
agız tadıyla otur ınsallah uğur getırsın sana allah bol bereket versın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?