Sağlıklı beslenirken;

aypare ackerman canım sınavları nasıl yaptın merak ettım :)
Şimdiye kadar 5olduk canim biri belli değil 2si açıklandı onlardan 91,92 aldım bugün olduğum çok zor bir dersti oda güzel geçti bakalım bugün 2 tane vardı, haftaya 4 sınavım kaldı 1i sıkıntılı :) ondan da geçersem tamamdır şimdilik güzel geçti bugüne kadar olanlarda sorun yok:)

super cok sevındım canım oh cok sukur ustunden yuk kalktı hadı bakalım bundan sonrası daha kolay hıc o 1 tanesı zor dıye dusunme sen altından kalkarsın

super cok sevındım canım oh cok sukur ustunden yuk kalktı hadı bakalım bundan sonrası daha kolay hıc o 1 tanesı zor dıye dusunme sen altından kalkarsın
İnşallah canım benim sıkıntım hocadan yana yoksa rahatım:) ondan da çalışıp geçerim diye düşünüyorum

hayırlı cumalar canlar
Mihail Zoscenko canım kopegın durumu nasıl oldu merak ettım

suzn nasıl yaptın ev eşya işini merak ettım :)
Nisam daha iyi şükür kuzucuk, gerçi kuzucuk diyorum da dana kadar kangal şimdi, geldiğinde yavruydu o yüzden hala gözümde kuzucuk :))) yaramazlığından besleme yaptığımız sondayı, boyunluğu ve maskeyi atmış strese girmiş çıkarmayınca, hoca da çıkarın bakalım deyince çıkardık ağızdan besleniyor şimdi.

Bu arada kızlar sınavına girdiğim bursu kazanamadım hem de 3.5 puanla kaçırdım sağlık olsun tabi de üzüldüm bi yandan da, sınav iyi geçince umutlanmıştım.

cok sukur ıyı olmasına sevındım canım
amaaan sınav ıcınde canın sagolsun aynen hayırlısı boyleymıs elınden gelenı yaptıgının kanıtı 3.5 puan ile kacırman ve bırazda sans kısmet ... onemlı olan canının saglıgı

Canım ya, o kadarcik puanla kaçırmak üzer ama olanda hayr vardır kesinlikle. Seni burada güzel şeyler bekliyor o zaman inşallah

Canım ya, o kadarcik puanla kaçırmak üzer ama olanda hayr vardır kesinlikle. Seni burada güzel şeyler bekliyor o zaman inşallah
Saolun canlarımm dün üzüldüydüm şaka maka bi de kılpayı kaçırınca ielts puanımın süresi geçmeden tekrar deneyim diyorum, sonbaharda yine ilan olur, hayırlısı olsun inşallah

Saolun canlarımm dün üzüldüydüm şaka maka bi de kılpayı kaçırınca ielts puanımın süresi geçmeden tekrar deneyim diyorum, sonbaharda yine ilan olur, hayırlısı olsun inşallah
Tabi dene canım ya, sonbahara ne kaldı şurada zaten. İnsanı motive eden bir hedefi olması bile güzel

Valla buralar bile 2-3 gündür feci sıcak sizi düşünemiyorum nisam
bugun ıkı kere kendımı suya batırdım cıkardım dusu acıyorum buz gıbı... bır ıslatıyorum kendımı cıkıyorum işin kotu yanı basık bır sıcak var boyle yapıs yapıs dıbık dıbık oluyorsun sankı cok kirliymişsin gibi boynum sırtım hareket ettıkce yapısıyor sinirim bozuldu

Hello Suzy!

Geçtin mi evine? Ya da ne zaman geçiyorsun?
Günaydin canim, yok daha nerde persembe anahtari Aldi kardesim benim adima, cumartesi yatak odasi ve oturma odasi boyandi, dün mutfak, tuvalet, banyo boyandi, ayni boyadan kalmamis alamadik - yetmedi. olsaydida kardesimin esi boyadi evi fazla yorulmasini istemedim. haftaya hol boyanir. ben de dün yatak odanin dis panjurlarini (benden önceki masallah hic dis panjur silmemis sanki les gibiydi kapkara olmuslar cikmadi bile cogu yeri, camasir suyu, cif, hepsiyle ovdum baya. sonra aman kendine gel oldugu Kadar dedim ) ve camini ayni sekilde de oturma odaninkilerini sildim, iki odanin pervazlarini ve yerleri sildim. sürekli egil kalk, kovayla baya yoruldum ellerim sisti, (ojeden falan eser kalmadi ondan bahsetmiyorum bile )
zaten viyanaya git gel 2 Saat, simdi isteyim Saat 6 da uyandim.
ayrica yorgunlukten dün 6:30 da uyanmisim, oysa 9 da cikariz yola demistik - babamla arabayi yükledik - esyalarimin bir kisma diger evden getirdigim gibi kardesimin bodrum katindaydi gittik Sabah ordan aldik kamyonet gibi arabaya yükledik iyi oldu yani hepsi gitmis oldu hemen hemen. (kiyafet, mutfak esyalarim, ütü, süpürgem vs)

cumarteside öyle yine 9da gittik, ama yine 6:30 da uyandim cünkü yegenimde ben de gelmek istiyorum teyze dedi o da erkenden cikip gelmis, heyecan yapmis - tatil falan sandi Galiba

eve iyice baktigima görede simdi esyayi alici gözüyle alirim...

hayırlı cumalar canlar
Mihail Zoscenko canım kopegın durumu nasıl oldu merak ettım

suzn nasıl yaptın ev eşya işini merak ettım :)
canim Günaydin

Cuma bir mobilyaciya daha baktim, cumartesi, pazar viyandaydim ev isiyle ugrastik boya temizlik vs daha bitmedi detaylari samsonn´a yazdim okursun - Ikea´ya bakicam simdi - artik bir yerden alirim.

canim Günaydin

Cuma bir mobilyaciya daha baktim, cumartesi, pazar viyandaydim ev isiyle ugrastik boya temizlik vs daha bitmedi detaylari samsonn´a yazdim okursun - Ikea´ya bakicam simdi - artik bir yerden alirim.
gunaydınn
zor ısler bıtmısss cok sevındım artık bundan sonrası daha keyıflı
agız tadıyla otur ınsallah uğur getırsın sana allah bol bereket versın canım

gunaydınn
zor ısler bıtmısss cok sevındım artık bundan sonrası daha keyıflı
agız tadıyla otur ınsallah uğur getırsın sana allah bol bereket versın canım
insallah canim bir de banyo dolaplari ayna vs olsaydi en azindan cok daha iyi olcakti, ha camasir makinesi onuda unuttum, veya mutfaga bir masa sandalye orda oturabilirdim koltuk vs alana Kadar. neyse ben ilk onlari halledeyim.
ne güzel Burda beni düsünüp merak etmeniz.

elllerim sis yalniz temizlik yapmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…