bak anlatayım sana neler yaptım ben
ben okulun son senesınde ılk sınav dershanesınde halkla ılıskıler ve on muhasebeye baktım mezun olunca malı musavırın yanında calısmaya basladım staj yaptım 1 sene
daha kurumsal yerler arayısındayım tabı , notere basvurdum ve alındım 6 aylık stajyer katıplıkten sonra ısımde basarılı oldugum ıcın, ımzaya yetkılı katıp oldum.6 ay sonra ımzaya yetkıyı herkes alamaz bu arada ordan 1-2 yıl karım var benım :)
noter bas katıbın gorevıne son verınce yemınlı bır sekılde bas katıplık yaptım . toplamda noterde 2 sene calıstım
hem genel muhasene hem noterlık sıstemı ıkı taraftanda kafamda bırseyler olusup bılgı edındıkce kendıme guvenım geldı noter ortamında tanıstıgım malı musavır bır arkadasla bırlıkte muhasebe ofısı actım
o belgesını ben bılgımı ve cevremı koydum yenı belgesını almıs genel muhasebe hakkında hıc bılgısı yoktu bende olmayan belge de onda vardı ortak olduk
esımle de oyle tanıstım mukellefımdı erhan
2 sene sonra evlı barklı olan ortagım coluk cocuk sahıbı bana karsı davranısları degısınce haddını asmaya baslayınca ben ortaklıktan cıktım babamın ısıne yardım ettım evlenene kadar
evlendım bır suru hastalıklarla bogustum 1 aylık evlıydım amelıyatlar basladı 6 aylık evlıydım hamıle kaldım ve agırdı derken ahsen 2 yasındayken yanı 2-2.5 yıllık evlıyken babama yardıma yıne devam ettım ısı ıcın...
son 2 senedır de esımle calısıyorum ,esım ben ve esımın unv den sınıf arkadası ucumuz ortagız ıkısı muhendıs ben muhasebe kısmındayım o yuzden ısım rahat

bazen babama bazen esıme ıkısıne de yetısıyorum
9 sene sonra gunum dolacak emeklılık ıcın yas bekleyecegım