Sağlıklı beslenme/düzen takıntısı.

yok canım 25 yaşındayım küçük değilim :)

Bende öyle yapıyorum adım yemez/içmeze çıktı bu yüzden.Evde eşim de uyumlu bana o yüzden evd hiç sıkıntım yok dışarıda sorun oluyor..

Çok çok haklısınız. yakın arkadaşlarıma giderken olar bu huyumu bildiği için bana ayrı hazırlarlar ya da malzeme hazır olur ben gidince yaparız. Ama yakın olmayanlar kırılabiliyor.

Sağlıklı beslenme ve hayat sürmeyi, TV beslenmecileri " :) " yüzünden bir zamanlar takıntı haline getirmiştim ama sonra benim gibi olan bir hocamın kanserden öldüğünü duyunca, bu kadar abartmanın gereksiz olduğunu fark ettim.
Şu an antioksidan bakımından zengin gıdalar tüketmeye çalışıyorum, misafirlikte de güvenebildiğim şeyleri yiyorum, aksi halde tadımlık yiyorum ve evime sertifikalı ürünler sokmaya dikkat ediyorum.

Öbür konuda fotoğraflarına baktım. Boşver canım takıntılı ol ya. Fiziğin 10 numara olmuş. Aynı boydayız. Ben 70lerdeyim. Çok pis gaza geldim. Ben de takıntılı olcam

Bizim komşu yemez kimsenin evinde pek bir şey.
Geldiğinde bir şey ikram etmesen olmaz.
İkram ettiğinde de onu yemem bunu yemem siniri bozuluyor insanın.
Çayla gönderesimiz geliyor.
Allah'tan çay içiyor.

Böylelerinin hep arkasından konuşuyorlar, "ahanda o kadar dikkat ediyordu, dünyaya kazık çakılsaydı o çakardı" diye

Sağlıklı yaşayın tabi de, siz abartmışsınız olayı. Bir süre sonra herkes ne kadar sevimsiz bir hal içinde olduğunuzu çekiştirmeye başlar, çevrenizde dost kalmaz.

Ben her şeyin stresle olduğunu düşünüyorum.

Bu dakikliğin ve aşırı düzenin işe yaradığını hiç sanmıyorum.

Dengeli beslenmek elbette önemli ama şu saatte şunu, bu saatte bunu yemeliyim deyip bir de stres yükleniyorsak inanmıyorum ben buna.

İnsanların sizi anlaması zor
Hayatın tadını, güzelliklerini de kaçırıyorsunuz.
Böyle korundukça savundukça kendinizi takıntının bayağ büyük boyutuna gelmişsiniz demektir.
herzaman böyle dinç,sağlıklı olmucaksınız.
Elbet hepimizin birgün muhtaç olacağı zaman dilimleri gelicek
İnsanların yaptığından yememek ne kadar doğru bilemiyorum
İnşaallah bir nebzede olsa aşarsınız diyim

Bende de önceden başkasının yaptığı bir şeyi yiyememe takıntısı vardı ama son 3 aydır hayat tarzımı tamamen değiştirdim. Tiroidimde 1 tane nodül olduğunu öğrendiğimden beri çağ atladım kendi çapımda.
Hatta tecrübelerimi ve günlük düzenimi paylaştığım bir topik açtım. Sağlıklı beslenme üzerine güzel düşünceler paylaşıyoruz. Katılmak istersen bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asimato-nodul-hakkinda-her-sey.899292/page-16

ben de son 2 aydır kıtlıktan çıkmış gibi yiyenlere karşı garip bir duygu oluştu.kimseye karışmak istemiyorum ama sanki bir ay yemek görmemiş gibi hızlı ve çok yiyenleri görünce iştahım iyice gidiyor.bir de illa tabağımdakini bitirmem lazım düşüncesi oluşturulursa yemiyorum.millet de yanlış anlıyor sevmediğimi, düşünüyor. sürekli ne yesem diyenlere karşı da böyle anlayamıyorum.ama sanırım altında zayıflamak ya da zayıf kalmak düşüncesi olabilir.ama bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum.çünkü artık neden yemediğim sorusundan bıktım.sordukça onlar daha da yemiyorum.

Aynı durum işte. Görüntüme aşırı düşkünüm en ufak gıda değeri olmayan şeyi vücuduma almak istemiyorum. ( börek poğça ekmek fast food rafine şeker bulunan her şey bunları vücuda alınca çöp alıyormuşum gibi geliyor) Ama her yerde bu olmuyor insanlara laf anlatmak zor. Çok yiyenler benim de gözüme çok batıyor.

sayfayı inceleyeceğim mutlaka teşekkürler.

Arada es vermek gerek kesinlikle. Korumak diyerek özetlemişsiniz durumu kendimizi her zaman her şeyden koruyamayabilriz.

Öbür konuda fotoğraflarına baktım. Boşver canım takıntılı ol ya. Fiziğin 10 numara olmuş. Aynı boydayız. Ben 70lerdeyim. Çok pis gaza geldim. Ben de takıntılı olcam
Teşekkür ederim. Ama sen fiziğe bakıp yine de benim gibi olma sıkıntılar yaşatıyor.

işte o benim. kitliktan cikmis gibi yerim. hele bir yere gideyim. ev sahibinden de cekinmiyorsam tabak tabak yerim. birde arkadasim var oda benim gibi. keyifli keyifli sohbet ede ede yeriz. sizi gorunce istahimiz açılıyor derler

bende evime gelip catali ite ite zorla burnunu kivira kivira yiyenlere sinir olurum. sanki zehir var icinde. emek verip hazirlamisim ne ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…