herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar
SEVGI ABLA GÖRÜNÜP KAYBOLDUN GENE

Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence

dallidacim, listene müdahale etmek istemem , doktorun verdigi icin ama, acaba aksam yemeginden sonraki , meyve , süt gibi olan ara ögünü acikmadigin müddetce kaldirsan daha cok kilo verebilirsin gibi geliyor bana , ama tabi dedigim gibi, doktorunla konusmalisin

Belgincim merhaba canim, tebrikler sende kilo vermeye baslamissin, cok sükür bende gecen hafta baslayabildim, böyle devam arkadasim, sagolasin, arada ugra burayada özletme kendini

dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : 2 kücük lahmacun, salata (kacamak degil kizlar, haftada 1 kez izin var )
bugün , gene karatay kahvaltisi ,
Öglen : biber dolmasi, yogurt, salata
Aksam : bir kase yogurt corbasi, yumurtali avocado salatasi
diye planladim, bakalim bir degisiklik olmassa , hoscakalin arkadaslar yarin görüsürüz artikin , bugün gene cok doluyum