• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın Kızlar:16::16: Ne güzel sohbet etmişsiniz. Sevgicim çok sevindim gelmene :16::16: Sürüden ayrılanı kurt kapar arkadaşım, sen her zaman yakın dur bize. Hem özlüyoruz :29:

Şekerler benim de hazırlanmam lazım. Eşimin yeğenine uğrayıp onu alacağım, oradan da akrabamızın bebeği oldu, duasına gideceğiz Allah kısmet ederse.

Bu sabah kahvaltıyı hafif tutmak istedim, öğleden sonra börek, çörek, pilav vardır kesin :14:
Kilo bildirimim:
Pzt. sabah: 66.2
Bu sabah: 65.4
Fark: -800 gr.
4 gün için fena değil bence. Aç kalmadım. Gece aç hissettiğimde ayran ya da süt içim.

Bugün:
Sabah:
400 ml. su

Kahvaltı:
2 mandalina
3 ceviz

Öptüm sizi şekerler :16::16:
Bebeğiniz hayırlı olsun:16:darısı başına arkadaşım:16::16:kilo da verdin:34:tebrikler:46::46:
günaydin dallidacigim afiyet olsun menün gene konusuyor masallah benim iradeli arkadasim, amca bol galibaaa:1:

bende dallidacim, esim evdeyken bende giremiyorum, yaninda otursamda bilgisayarla ilgilenince , onunla ilgilenmiyormusum gibi hissediyor, biraksana sunu diyor, ilgi bekliyor anlayacaginiz, mutfaga bile gitsem, cagiriyor gelsene ne yapiyorsun orda :1::1::1:
Amca sadece birtane var,ama amca oğuları,gelinleri var:34:çok var:34::34:
arkadaslar bugün cuma bildirim günü diye sabah tartildim, gerci benim henüz 4 gün oldu baslayali ama , leptinim iyi calismis tam 2 kilo vermisim, :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kendi kendimi alkisliyorum valla, bu kadar beklemiyordum yaklasik 1 kilo felan verdiysem iyi diyordum, ama cok sevindim 2 kilo yaaaa ama neyse fazla sevinmeyim, simariyorum sonra, aynen karataya devam arkadaslar , tabii bu ilk haftam oldugu icin son kilolarimi cabuk veririm genelde, sonra haliyle yavaslayacaktir, bir iki kilo daha verincede spora baslayacagim :42:
Supersin :46::46:bu defa sonuna kadar git ve istediğin kiloya ulaş:34::16:
bende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...

ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....

yoğurt suyu yoğurdu süzdürünce altındaki su onu şişeye koyuyorum ya içiyoruz ya ayran yaparken kulllanıyorum yada çorbalara koyuyorum kesinlikle atmıyorum....

perşemne günkü menüm

sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası

iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası

ara
1 hurma 1 mandalina

2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var
Afiyet olsun:16:kilo kaybın güzel,tebrik ederim:46::46:

Merhabalar:16::16:
Ara:1 bardak yoğurt
Akşam:1 kepçe çorba,2 dilim salam(sebze yemeğim ekşidi yiyemedim:9:),salata,1 ayran
Ara:1 bardak süt....
Yarın görüşmek üzere:16::16::16:

kizlar merhaba bi bakayim dedim ozlemisim sizi
nasilsiniz kilo vermeler baslamis toplanmissiniz yine
bir yaramazlik yok insallah hepiniz iyisiniz degilmi

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Telefon arizasindan dolayi internet baglantimiz yok. O yuzden uzun uzun yazamiyorum. Sevgicim :16:
gulfurencim link icin tsk. Ler. Gurbetcim tebrikler:))
Dallidacim tsk ederim:16: amin...
Sulisim, tebrikler.
Belgincim sen nasilsin? Kilo verebildin umarim:16:

Merhaba kizlar. Telefon arizasindan dolayi internet baglantimiz yok. O yuzden uzun uzun yazamiyorum. Sevgicim :16:
gulfurencim link icin tsk. Ler. Gurbetcim tebrikler:))
Dallidacim tsk ederim:16: amin...
Sulisim, tebrikler.
Belgincim sen nasilsin? Kilo verebildin umarim:16:

merhaba serapcım
gecen haftadan berivermeye başladım tabı once 77.8 kıloya çıktım sımdı 76 a ınmeye çalışıyorum ama o verdıgım kılo kendıme ınancımı getirdi motıvasyonum artti
sende diğer kızlarda ıyı gıdıyorsunuz maşalllah

Merhaba :16:
Belgincim biraz yaramazlık yapmissin anlaşılan. Yaramazlığı fark edip hemen müdahale ederek kilo vermiştin, tebrik ederim :46::nazar:

Bugun:
Sabah:
400 ml. Su

Kahvaltı:
2 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
2 zeytin
2 tk tahin-pekmez
1 bardak süt

Ara:
Su

Aksam(saat:17):
2 yk. pırasa
3 yk. Kavurma
1 kase yoğurt
5 petibör bisküvi
2 çb. yaseminli yeşil çay

Ara:
Su, su, su :31:

Az once alış verişimi yapip geldim. Karabugday, mantar, hindi vs. Yarin esim gelecek muhtemelen ama ben yine de pazartesiyi beklemeden Karabugday- elma gunüne başlayayım diyorum. Pzt. Gunu de protein olur. Sadece 1 hafta yapsam nasil olur acaba. Ne dersin Gulfuren? Bir de ara öğünlerde salatalık vermiş. Bu mevsimde salatalık yemek hic isime gelmiyor. Zaten kendisini pek sevmem :9::9: salatalık yerine marul yaprakları yerim muhtemelen. :18:

Son düzenleme:
kizlar merhaba bi bakayim dedim ozlemisim sizi
nasilsiniz kilo vermeler baslamis toplanmissiniz yine
bir yaramazlik yok insallah hepiniz iyisiniz degilmi
Merhaba Belgin:16:bende iyiyim:34:kilo vermeye başlamışsın,tebrik ederim:46::46:
Merhaba :16:
Belgincim biraz yaramazlık yapmissin anlaşılan. Yaramazlığı fark edip hemen müdahale ederek kilo vermiştin, tebrik ederim :46::nazar:

Bugun:
Sabah:
400 ml. Su

Kahvaltı:
2 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
2 zeytin
2 tk tahin-pekmez
1 bardak süt

Ara:
Su

Aksam(saat:17):
2 yk. pırasa
3 yk. Kavurma
1 kase yoğurt
5 petibör bisküvi
2 çb. yaseminli yeşil çay

Ara:
Su, su, su :31:
Afiyet olsun canım:16::16:menün her zaman ki gibi dengeli:34:
Az once alış verişimi yapip geldim. Karabugday, mantar, hindi vs. Yarin esim gelecek muhtemelen ama ben yine de pazartesiyi beklemeden Karabugday- elma gunüne başlayayım diyorum. Pzt. Gunu de protein olur. Sadece 1 hafta yapsam nasil olur acaba. Ne dersin Gulfuren? Bir de ara öğünlerde salatalık vermiş. Bu mevsimde salatalık yemek hic isime gelmiyor. Zaten kendisini pek sevmem :9::9: salatalık yerine marul yaprakları yerim muhtemelen. :18:
Gözün aydın:34:inşallah sende Gülfuren gibi güzel sonuçlar alırsın:16:bence de salatalık yeme..ne tadı kaldı ne bir şey..ben bugün 1 kilo aldım ama yarısı çöpe gitti...

Hayırlı geceler arkadaşlar:16::16:bugün çok yoruldum...ev işleri,yemek,oğlanın sınava hazırlığı,bir de akşam üstü misafirler...yediklerimi yazayım:
Sabah:yulaflı karışım
Öğlen:1 kepçe çorbası,1 alabalık,salata,1 ayran
Ara:1 bardak nes...
Akşam:1 kepçe çorba,5 yk z.yağlı patlıcan yemeği
Ara:2 mandalina,biraz ayva,1 bardak süt...bu gece gereğinden fazla meyve yedim :(
Sevgiler:16::16::16:

Günaydın:16::16:güzel bir pazar geçirmenizi dilerim:16::16::16:
Ufak ufak kar yağıyor:34:fırtına da var :)galiba bugünden itibaren leslie ile yürüyeceğim:44:
Kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,2 parmak kadar peynir,4 zeytin,domates,yeşilik...kahvaltıdan önce aç karnına kahve içeceğim:34:

Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran..

Sonra görüşürüz:16::16::16:

herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar :1:
SEVGI ABLA GÖRÜNÜP KAYBOLDUN GENE :19:
Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence :nazar::nazar::nazar:

dallidacim, listene müdahale etmek istemem , doktorun verdigi icin ama, acaba aksam yemeginden sonraki , meyve , süt gibi olan ara ögünü acikmadigin müddetce kaldirsan daha cok kilo verebilirsin gibi geliyor bana , ama tabi dedigim gibi, doktorunla konusmalisin :34:
Belgincim merhaba canim, tebrikler sende kilo vermeye baslamissin, cok sükür bende gecen hafta baslayabildim, böyle devam arkadasim, sagolasin, arada ugra burayada özletme kendini :16::16::16:

dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : 2 kücük lahmacun, salata (kacamak degil kizlar, haftada 1 kez izin var )

bugün , gene karatay kahvaltisi ,
Öglen : biber dolmasi, yogurt, salata
Aksam : bir kase yogurt corbasi, yumurtali avocado salatasi

diye planladim, bakalim bir degisiklik olmassa , hoscakalin arkadaslar yarin görüsürüz artikin , bugün gene cok doluyum :3::3:

Günaydın Arkadaşlarım,hepinize hayırlı cumalar;
Dalida'cığım akşam bilgisayarda bir problem vardı ,bir türlü bağlantı kuramadım kusura bakma.Gurbet ben senin adına çok sevindim,azimle devam canım.
Hamsikolonisi benim tansiyon ve kalple ilğili problemlerden dolayı karbonatlı suya devam edemedim.Aslında alkali beslenmeye geçmemgerekiyor.Geçen hafta ph düzeyim 5 çıkttı,tehlikeli bir sınırdayım.
Arkadaşlar tahmin edeceğiniz gibi kilo aldım.

Hoş geldin Sevgi abla..:16::16::16::16: Zaten alıp alıp veriyoruz..Sen yine verirsin ..

arkadaslar bugün cuma bildirim günü diye sabah tartildim, gerci benim henüz 4 gün oldu baslayali ama , leptinim iyi calismis tam 2 kilo vermisim, :46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kendi kendimi alkisliyorum valla, bu kadar beklemiyordum yaklasik 1 kilo felan verdiysem iyi diyordum, ama cok sevindim 2 kilo yaaaa ama neyse fazla sevinmeyim, simariyorum sonra, aynen karataya devam arkadaslar , tabii bu ilk haftam oldugu icin son kilolarimi cabuk veririm genelde, sonra haliyle yavaslayacaktir, bir iki kilo daha verincede spora baslayacagim :42:

Bravooo çok iyi yine hızlı başladın gurbetçiçeği.:nazar::nazar:Haftaya güzel sonuç alırsın inşallah.:16:
bende kilomu yazayım geçmi oldu bilemiyorum ama 52.8...

ben evde olduğum günler sadece oğlum uyuyunca girebiliyorum foruma telden girebiliyorum ama cevap yazamıyorum bir türlü o yüzden pc yi açmak zorunda kalıyorum.....

yoğurt suyu yoğurdu süzdürünce altındaki su onu şişeye koyuyorum ya içiyoruz ya ayran yaparken kulllanıyorum yada çorbalara koyuyorum kesinlikle atmıyorum....

perşemne günkü menüm

sahurda
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu pancarlı yarma salatası

iftarda
1 kase çorba
2 adet kabak dolması
hoşaf ve gene yoğurtlu pancarlı yarma salatası

ara
1 hurma 1 mandalina

2 litre su spor yok ama dışarda 1 saat gezinme var

Bende inşallah 52 li rakamları göreceğim..Sende maşallah çok hareketlisin..:46::46:

merhaba serapcım
gecen haftadan berivermeye başladım tabı once 77.8 kıloya çıktım sımdı 76 a ınmeye çalışıyorum ama o verdıgım kılo kendıme ınancımı getirdi motıvasyonum artti
sende diğer kızlarda ıyı gıdıyorsunuz maşalllah

Bersemi hoş geldin..:16:İnsan kilo verdikçe daha vermek istiyor..:52: Gülben ergen çöp gibi oldu bence çok zayıflıkta yakışmıyor..İnşallah topiğimiz kilolarımızı verdikten sonra sohbet yerimiz olur inşallah.

Kolay gelsin alışveriş tamam..:46::46: Bir hafta yap bir gün ara ver tekrar bir hafta yap bence..Çünkü normal beslenmeye geçince verilen kilo geri geliyor..Ben iki gün hatta bugün üçüncü gün bıraktım..Cuma kahvaltıya misafirim vardı.Öğleden sonra misafirliğe gittim..Akşam da arkadaşımda kaldım..O yüzden listeyi bıraktım..Dünde dışarı çıktık..Bugün de yemekli misafirim var..Yarın karabuğday detoksu ile başlayıp kaldığımız yerden devam edeceğiz..Cuma hiç bilgisayara bakamadım 54.3 kg dan 55.3 e çıktım..Ama her şeyden az az yedim..Abartsam daha fazla alırdım..Bu da normal hiç ekmek yemiyorken ekmek yedim.Aşure ,çikolata yedim.Yürüyüşleride eşimle bir saate çıkaracağız..Biz bu diyeti çok sevdik..

Salata ve listedeki menülerdeki malzemelerden evdeki sebze ve meyveye göre hareket ediyorum..Bazılarını birebir yapamıyorum..Bence marul daha iyi bir seçim..Haydi Serapcım kolay gelsin..İlk liste karabuğdayla başlamıyor..Meyve detoksu ile başlıyor..Yine de sen bilirsin..Ben yanlışlıkla karabuğday ile başlamıştım ama 1 kg yakın veriliyor..

herkese mutlu pazarlar diliyorum, haftasonlari cok yogun oluyorum, ama yaramazlik yapmiyorum, bu sabah esimde söyledi, sen bu diyet isini baya ciddiye aldin bu sefer dedi, e mecburum artik degilmi kizlar :1:
Serapcim, zannedersem gülfurenin diyetini uygulamaya gececeksin, basarilar, sen bir dene sonuc alabilirsen bende duraklama dönemlerinde uygulayabilirim, masallah gülfureni mutlu etti bu diyet, bence bunda kocasininda eslik etmesinin cok büyük etkisi vardi, ama olsun degdi bence :nazar::nazar::nazar:

dallidacim, listene müdahale etmek istemem , doktorun verdigi icin ama, acaba aksam yemeginden sonraki , meyve , süt gibi olan ara ögünü acikmadigin müddetce kaldirsan daha cok kilo verebilirsin gibi geliyor bana , ama tabi dedigim gibi, doktorunla konusmalisin :34:
Belgincim merhaba canim, tebrikler sende kilo vermeye baslamissin, cok sükür bende gecen hafta baslayabildim, böyle devam arkadasim, sagolasin, arada ugra burayada özletme kendini :16::16::16:

Bu sefer hepimiz istediğimiz kiloya gelip koruruz inşallah..Ben çok mutlu oldum beş sene sonra görmediğim kiloyu gördüm..Darısı başınıza..

Gulfurencim, iki ayri liste var. Senin yaptigin eylul de ki gazete yazisindan, benim buldugum da mayis yazisindan. Vintage duygular o 10 gunluk listeyi vermisti. O yuzden karabugday elma dedim. Seftali filan da yok vs. vs. Happymood da diger liste de var alt kisimda... Bir baksana. Bugun baslamadim, pzt baslamak isime daha cok geldi..

Gulfurencim, iki ayri liste var. Senin yaptigin eylul de ki gazete yazisindan, benim buldugum da mayis yazisindan. Vintage duygular o 10 gunlŞeftaeyi vermisti. O yuzden karabugday elma dedim. Seftali filan da yok vs. vs. Happymood da diger liste de var alt kisimda... Bir baksana. Bugun baslamadim, pzt baslamak isime daha cok geldi..

Happymooddaki liste ile başladık biz.Yine sen bilirsin.İstersen karabuğday ile başla happymoddaki cok duzenli ilk listeden devam edersin.Meyveleri sebzeleri bazen değistirebilirsin..Şeftali yerine yesil elma kullanabilirsin.Üc gün aradan sonra yarın bizde karabugday ile başlıyoruz.Sabah tartılırsan cuma farkı görmüs oluruz.Bende cuma günü bildirim yapacağım.

dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : 2 kücük lahmacun, salata (kacamak degil kizlar, haftada 1 kez izin var )

bugün , gene karatay kahvaltisi ,
Öglen : biber dolmasi, yogurt, salata
Aksam : bir kase yogurt corbasi, yumurtali avocado salatasi

diye planladim, bakalim bir degisiklik olmassa , hoscakalin arkadaslar yarin görüsürüz artikin , bugün gene cok doluyum :3::3:

:16::16::16:Bence de bu sefer bırakma:34:bak ne güzel sonuçlar alıyorsun:46::46:
Akşamları sadece hafta da 2-3 kez meyve yemeye iznim var :37:zaten bu listeler şimdilik kilo verdirmeye yönelik listeler değil,maksat kan şekerini düşürmeye :) biraz kilo verebildiysem o da piyango oldu:34:çarşamba kontrolüm var ama bu defa çok umutlu değilim...bir haftadır kabızlıkla boğuşuyorum...cumartesiden beri akşamları sinameki içiyorum....

Yumurtalı avokado salatası nasıl yapıyorsun? afiyet olsun:16::16:

Evet,Sevgi abla en kısa zamanda bize katılır inşallah:29::29:

Dün yediklerim:
Ara:1 bardak sütlü nes...
Akşam:1 kepçe çorba,6 yk sebze yemeği,salata,1 ayran
Ara: 1 bardak süt...

Günaydınlar:16::16:hayırlı haftalar olsun:16::16:
Birazdan kahvaltımı edeceğim:
1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,2 parmak kadar peynir,salatalık..

Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran

Bugün sütümü almak için amca gelinine gideceğim...akşam görüşürüz:16::16:
Sevgiler:16::16:

(bir aksilik çıkmazsa saat 9:30 da yürüyüşe çıkacağım...bir de bu şekilde denemek istiyorum...bakkalım...)

Dün yediklerim:
Ara:1 bardak sütlü nes...
Akşam:1 kepçe çorba,6 yk sebze yemeği,salata,1 ayran
Ara: 1 bardak süt...
afiyet olsun canim, :16::16::16:
:16::16::16:Bence de bu sefer bırakma:34:bak ne güzel sonuçlar alıyorsun:46::46:
Akşamları sadece hafta da 2-3 kez meyve yemeye iznim var :37:zaten bu listeler şimdilik kilo verdirmeye yönelik listeler değil,maksat kan şekerini düşürmeye :) biraz kilo verebildiysem o da piyango oldu:34:çarşamba kontrolüm var ama bu defa çok umutlu değilim...bir haftadır kabızlıkla boğuşuyorum...cumartesiden beri akşamları sinameki içiyorum....

Yumurtalı avokado salatası nasıl yapıyorsun? afiyet olsun:16::16:

Evet,Sevgi abla en kısa zamanda bize katılır inşallah:29::29:
anladim canim, insallah simdilik iyi gidiyorum, bozmazsak iyidir , dün camide sohbet vardi, sonrasindada lahmacun yapiliyordu, baklava felan ne ararsan yani, birseyler bahane edip resmen kactim ortamdan :1::1::1:
YUMURTALI AVOCADO SALATASI
iki tane yumurtayi hasladim, ve dogradim, avocadonunda icini cikarip ezdim, yumurtayla karistirdim, bir kücük kirmizi sogani dogradim,maydonoz dogradim, bir kactane cevizi elimle ufaladim, bol limon , zeytinyagi, tuz , cekilmis karabiber,ve nar eksisiyle karistirdim, cok nefis oldu, hem doyurucu hemde avocado cok faydali, saglikli yaglar varmis icinde , tavsiye ederim, bir dene

Günaydınlar:16::16:hayırlı haftalar olsun:16::16:
Birazdan kahvaltımı edeceğim:
1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,2 parmak kadar peynir,salatalık..

Öğlen:1 kepçe çorba,1 alabalık,salata,1 ayran

Bugün sütümü almak için amca gelinine gideceğim...akşam görüşürüz:16::16:
Sevgiler:16::16:

(bir aksilik çıkmazsa saat 9:30 da yürüyüşe çıkacağım...bir de bu şekilde denemek istiyorum...bakkalım...)
tamam canim güle güle git ve gel , bu arada ben gecen pazartesi baslamistim, cuma 93 cikmistim 2 kilo vermistim, bu sabahta tartildim, 200 gram daha gitmis , haftasonuda kilo verebil isim, toplamda 1 haftada 2,200 gram vermis oldum iyi oldu, zaten bu 90 in üzerindeki kilolar benim degil, onlari sevmiyorum, 89 a düsünce rahatliyorum biraz :1::1:
Arkadaslar bugün benimde evde cok isim var, dip, köse temizlik yapilacak, halilarimi, makinayla yikayacagim, yarin cok kalabalik misafirlerim var evde tupper party var bende. o yüzden heryer piril piril olmali , iki gün yogun olacagim gene o yüzden oruca niyetlenmedim, yarin sabah geelecek misafirler, ögleden sonra kizimla dis doktoruna gidecegiz, aksamda manti bükmeye arkadasima gidecegim, iki gün giremezsem merak etmeyin, firsat bulbilirsem girerim , öpüyorum hepinizi:54:

Back
X