bugece ben cok düsündüm ve bir karar aldim, arkadaslar, ben daha önceleride kendi kendime diyet ve spor yaparak, kilo vermistim, hatta oglumun dogumundan sonra 8 kilo vermistim. geriye dönüp baktigimda yaklasik 1,5 sene kadardir kadinlar kulübüne takiliyorum, ve 90 + kilolardayim, cok sayfalar karistiriyorum, her duydugumu uygulamaya calisiyorum, birakiyorum tekrar basliyorum, kafami cok karistiriyorum, kendi kendime diyorum , galiba kadinlar kulübü bana ters etki yapiyor, kararim, bir ay kadar tartimi ortadan kaldiriyorum, hic tartilmiyorum, bunu basarmak icin tartimi bu sabah tartilip catiya kaldirdim, ve kadinlar kulübüne hic girmemeyi düsünüyorum, herseyi denedim, birde böyle deneyecegim. tabii 1 ayin sonunda hatta dayanamazsan iki üc hafta sonra tekrar görüsmek üzere Allaha emanet olun, sizleri cok seviyorum, desteklerinizi unutamam asla , böyle yazincada tamamen veda ediyormusum gibi oldum ama yakinda tekrar burdayim dönüp kilomu ve ne yaptiklarimi paylasacagim, karataya cok alistim, kabizlik sorunumuda cözersem devam edecegim insallah, beni merak etmeyin, icimde kalmasin birde böyle deneyim, bakalim faydasi olacakmi görüsmek üzere canim arkadaslarim![]()
Çok haklısın. Başarılı sonuçlarla, güzel haberlerle görüşmek üzere Gurbetçim, sevgiler