Merhaba kizlar, nasilsiniz?

Ben iyiyim Allah' a sukur.
Dallidacim, o kadarcik kacamaktan bir sey olmaz. Bence gayet iyi bir kahvalti.. Hem zaten yuruyup yakmissindir sen onu
Gurbetcim, umarim yemedin hamur islerini

Yememissindiiiir :)) menun gayet guzel, cok iyi gidiyorsun
Melekcim, orta olcekli bir operasyon gecirdim. Biraz kist, biraz yapisiklik, bir kucuk miyom sorunu cozuldu. Yarin 2 hafta olacak artik.
Seninle bir anlasma yapalim, saglikli beslenme sistemine gecersen haftada 1 ogun istedigin herhangi bir seyi sinirsiz ye... Sabahlari acma ve pogaca ile, ogleden sonra kek ile bazi gunler de komple fast food ile sorunu cozemeyiz degil mi sekercim

aksamdan tam bugday ya da kepekli sandvic ekmegine kahvaltini hazirlasan, evde yemek olmadiginda corba-salata ya da salata- et/ balik/ yumurta/ peynir tuketsen, yemegin yaninda en fazla 2 dl. ekmek yesen doymak icin salata ve yogurt tuketsen nasil olur?
Ogrencilerine anlattigin sisteme gelirsek, %7 yag icin makul, bence seker icerigi besin icin de makul. Ancak seker icerigi yuksek besinin hic tuketilmemesi mumkunse daha iyi olur. Kullanilan besin piramidi, amerikan fda nin onayladigi piramit. Yag en az oranda iken en yuksek orana tahillar sahip... Bu sisteme gore yag %7 olabiliyor sanirim. Cunku %50 oraninda tahil, geri kalani da protein ve sebze oluyordu hatirladigim kadariyla.. Ayrica bunlari hic tuketme diyemez bu vakif, cunku bizzat yag ve ozellikle seker icerigi yuksek urunlerin ureticisi.. Bir de hayain gercekleri var, cips, cikolata, biskuvi vb. urunleri sevmeyen cocuk var mi ya da aileler bunlarin tuketimini ne kadar engelleyebilr. Topigimizde ben haric hepiniz annesiniz, gerci seninki daha kucuk ama.. Eminim senin minik bile cikolatayi kesfetmistir

Bu arada Allah rahmet etsin, Sabri Bey cok iyi adamdi. Umarim adina kurulan vakif da hayirli islere imza atar
Kizlarcim bugun ediklerimi yamayacagim. Hafif yaramazlik var, ancak inanin gun boyu yediklerim cok azdi.
Hepinize iyi geceler diliyorum. Allah rahatlik versin