Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım
TEŞEKKÜR EDERİM canım bugun biraz daha iyiyimmm
senden naber
kızlar yoğun harhalde
günaydınnn kızlar
çok sağol canım, haftaya siz başlayacaksınız, kaçıncı sınıftı oğlunSarayca hadi bakalım yenı öğretim yılınız hayırlı olsun kuzucuklara başarılarrrr
hayırlı olsun güziscim, tam gün mü ana sınıfı, benim oğlum yarım gün öğleden sonra devam edecek ama bu günden başladı gitmeyeceğim diyeBenim olanda dün anaokuluna başladı hayırlısı olur İnşş tüm çocuklara
çok sağol canım, haftaya siz başlayacaksınız, kaçıncı sınıftı oğlun
hayırlı olsun güziscim, tam gün mü ana sınıfı, benim oğlum yarım gün öğleden sonra devam edecek ama bu günden başladı gitmeyeceğim diye![]()
Benim olanda dün anaokuluna başladı hayırlısı olur İnşş tüm çocuklara
Yarım gün öğleden sonra canım gidicem diyo ama bilemem tabihayırlı olsun güziscim, tam gün mü ana sınıfı, benim oğlum yarım gün öğleden sonra devam edecek ama bu günden başladı gitmeyeceğim diye![]()
Sağol canım sizde hayırlı olsunBENIM oğlan 29-08-2018 başladı okulaaaa hemde haftanın 6 günü sabah 09,00 akşam 17,00 2 ay sonra da çıkış saatleri 19,00 olacak deşmeyin yarasını benım oğlanınnnlise 3 olduu
dur kız bismillah anca alışırlar ama senı bu yıl yoğun bir tempo bekiyorrr
hayırlısı olsun canımmm
şeker orucu nasıl gidiyorrr
özel lise mi yasmin, Allah zihin açıklığı versin, istediği güzel bir hayat nasip etsinBENIM oğlan 29-08-2018 başladı okulaaaa hemde haftanın 6 günü sabah 09,00 akşam 17,00 2 ay sonra da çıkış saatleri 19,00 olacak deşmeyin yarasını benım oğlanınnnlise 3 olduu
dur kız bismillah anca alışırlar ama senı bu yıl yoğun bir tempo bekiyorrr
hayırlısı olsun canımmm
şeker orucu nasıl gidiyorrr
iyidir canım senden naber kolaylıklar diliyorumselam kızlar, nasılsınız?
ben eve gittim öğlen, kayınvalidem 1 ay sonra gelecek bu nedenle öğlenleri gidip yemek yapıyorum![]()
dün yeme isteği fazlaydı, bu gün daha iyiyim,iyidir canım senden naber kolaylıklar diliyorum
Sorma xdün yeme isteği fazlaydı, bu gün daha iyiyim,
koşuşturmaca geçiyor güzis 2 çocuklusun anlarsın beni![]()
Efser'im hoşgeldin nasilsin
İyim kuzum büyük kız üniversiteye başlayacak onun heyacanı varEfser'im hoşgeldin nasilsin![]()
Hayırlı olsun canım. Farkli sehirde mi olacak kızınİyim kuzum büyük kız üniversiteye başlayacak onun heyacanı varsen nasılsın
![]()
Farklı şehirHayırlı olsun canım. Farkli sehirde mi olacak kızınHamdolsun iyiyim. Kilo vermeye çalışıyorum her zamanki gibi
Kilo durumları nasil![]()