Sağlıklı beslenme, kilo verme ve sonrasında koruma günlüğüm--hedef 55 kg

G guziss35 ve Sarayca Sarayca tebrik ederim sizi

zten şeker hayatımızdan çktı daha enerjik oluyoruz

dün ben spora gidecek halim yoktu(nezleyim) ama yinede kendimi zorlayarak gittim iyikide gitmişiimmm

Geçmiş olsun yasminim, buna rağmen spor yapman iyi olmuş, bende senin sayende başlayacağım, çocuklar 10 gibi yatıyorlar geri kalan zamanımda kendimle ilgilenmek iyi gelecek bana

günaydın canlarım

günaydın canım, bu cuma kilo bildirip başlayalım artık ne dersin

TEŞEKKÜR EDERİM canım bugun biraz daha iyiyimmm

senden naber

kızlar yoğun harhalde

canım sorma haftasonu çocukları almaya gittik okula başladılar. 1-2 güne yoğunluğum geçer herhalde

günaydınnn kızlar

günaydın canım, nasılsın nasıl gidiyor şeker orucu

çok sağol canım, haftaya siz başlayacaksınız, kaçıncı sınıftı oğlun

BENIM oğlan 29-08-2018 başladı okulaaaa hemde haftanın 6 günü sabah 09,00 akşam 17,00 2 ay sonra da çıkış saatleri 19,00 olacak deşmeyin yarasını benım oğlanınnn :KK70::KK70::KK70::KK70: lise 3 olduu

hayırlı olsun güziscim, tam gün mü ana sınıfı, benim oğlum yarım gün öğleden sonra devam edecek ama bu günden başladı gitmeyeceğim diye :-)

dur kız bismillah anca alışırlar ama senı bu yıl yoğun bir tempo bekiyorrr

Benim olanda dün anaokuluna başladı hayırlısı olur İnşş tüm çocuklara

hayırlısı olsun canımmm

şeker orucu nasıl gidiyorrr

BENIM oğlan 29-08-2018 başladı okulaaaa hemde haftanın 6 günü sabah 09,00 akşam 17,00 2 ay sonra da çıkış saatleri 19,00 olacak deşmeyin yarasını benım oğlanınnn :KK70::KK70::KK70::KK70: lise 3 olduu

hayırlısı olsun canımmm

Sağol canım sizde hayırlı olsun :KK60:

hayırlısı olsun canımmm

özel lise mi yasmin, Allah zihin açıklığı versin, istediği güzel bir hayat nasip etsin:KK200:

bu sene tempo yoğun olacak tahmin ediyorum, sağlık olsun

selam kızlar, nasılsınız?

ben eve gittim öğlen, kayınvalidem 1 ay sonra gelecek bu nedenle öğlenleri gidip yemek yapıyorum:dondurma:

Back
X