- Konu Sahibi lou salome
-
Eline telefon vermesi radyasyonla iç içe anlamına gelmiyor. Her yer radyasyon. Sen çocuğunu wifi olmayan odada yaptırırsın alt kat komşunun wifisi o odadır.
Kaçış yok.
Arkadasiniz çok terbiyesizmiş birde akıl verecek kadar....
Kadın zehir yedirdi sanki.
Valla benim çocuğum her şey yiyor.
Organik de yapıyorum, bizim yediklerimizden isterse onu da yiyor.
O zaman kimsenin evine gidip ortamı bozmasın.
Bu benim yaptığım değil. Eşim 8de geliyor, hafta içi ne ara yürüyeceğiz ailecek? Oğluma serbest saatler zaten 13-16 arası oluyorSizin yaptiginizda bana doğru gelmiyor. Biz yasak olmadığı her firsatta yuruyuşe, ormana vs gittik. Hatta akşam eşim işten gelince bile yuruyoruz bazen.
Ailemle biz de gorusemiyoruz farkli sehirlerdeyiz ve annem, babam çalişiyorlar. Eger ailem yakinimda olsaydi ormana yuruyuse giderdik gunduz.
Gezmeye veya tatile gitmedim ama pandemini başindan beri kendimi eve tıkmadım tamamen yuruyuş bari yapiyoruz. O kadar eve tikilmakta insani hasta eder, beni eder yani.
Bu benim yaptığım değil. Eşim 8de geliyor, hafta içi ne ara yürüyeceğiz ailecek? Oğluma serbest saatler zaten 13-16 arası oluyorHafta sonu zaten yasak nerede yürüyeceğiz ailecek?
Bizim ailecek evde olabildiğimz hafta sonumuz var, onda da yasak var zaten. Tenha bir yerde yüryüşe çıkmak da imkansız merkezi bir yerdeyiz. Arabaya atlayıp da bağa bahçeye gidemeyeceğimize göre... Evdeyiz bir çok insan gibi.Açık hava almak zararlı değil ki kalabalığa girmek ev oturması yasak. Ben bahçemiz olmasına rağmen her fırsatta tenha yerlere cikariyorum çocukları onada karışmasınlar bir zahmet evde otur otur kafayı yer insan. Evde hareketsizlikte birsuru hastalığa davetiye çıkarıyor tek hastalık ya da ölüm Corona değil ki.
Vaktim olmuyor değilHa anladim. Vaktiniz olmuyor, ben de hastaliktan dolayi tercih etmiyorsunuz diye dusunmustum.
Bizim ailecek evde olabildiğimz hafta sonumuz var, onda da yasak var zaten. Tenha bir yerde yüryüşe çıkmak da imkansız merkezi bir yerdeyiz. Arabaya atlayıp da bağa bahçeye gidemeyeceğimize göre... Evdeyiz bir çok insan gibi.
Böyle bir tanıdığım var ama yemeklerini hep getirir ve bu kadar abartmaz. Hatta küçükken hic unlu gidalar veya hamur işi yedirmezdi şimdi cocuk 6 yasinda ve ne zaman nasil bilmiyorum ekmegin tadina bakti ve cocuk bayiliyor simdi ekmek ve hamur işineBaşbaşa henüz karşılaşmadık. Kardeşi ile başbaşa olunca söyledim. Onunla başbaşa olunca da söylerim elbette. Ev sahibi olmadığım evde sofrada söylemek uygun gelmedi.
Başkaları da böyle ortoreksiklerle karşılaşıyor mu, nasıl davranıyor diye açtım konuyu.
Bir sürü dert yazılıyor buraya. Size uygun olmayanları okumazsınız.durduk yere saldırmak terbiyesizlik bence de
ilaçtan kasıt tarım ilaçları. Mahsule zarar veren bir ton şey var, yani ilaçtan kastı hormon değil. Zaten sebze meyvelerdeki tek sorun hormon değil. Birinci sorun tohumların değişmiş olması, ikinci sorun iklim değişikliği nedeniyle oluşan sorunlar, üçüncü sorun ise doğal yöntemlere dirençli böcekler vs. Başka sorunlar da var tabii ama ilaç dediğimiz şey ziraat odaları eliyle satılan tarım ilaçları. Mahsulü korumak ve rekolteyi artırmak adına yapılan genel uygulamalar, halama has değil. İlaçsız dedikleri ürünler çok az çıkar, diğerleri gibi büyük veya sulu olmaz. Kurtlu olabilir vs satışa uygun değil normalde.Halanız neden sattığı ürünleri ilaçlıyor.
yine benim aldığım organik yumurtaları beğenmiyor, bir gün sordum "ayy ben de aldım, daha kırmadan kötüydü, attım" dedi
Bozuk diye atmış sallamış, içi sallanıyor diye atmışŞurada içim acıdı yemin ediyorum. İnsanın bu kadar şımarması da çok kötü be. Basit bir yumurtaya bile ulaşamayan insanlar varken aldım attım nedir yani. Allah kimseye yokluk göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?