Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

Ya şu diyet kafasını o yüzden sevmiyom işte ya ne yesek sanki fazlaymış gibi geliyo.oysa fazla değil gerçekten .ama beynimiz şişman hakkat ya faydalı olanı yesek bile şişmanlicaz psikolojisiyle yaşıyoz🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Di mi kız onayla beni:KK70:

Aynen o stresten yememişsin ekmeğide lokmayla almışsın :)
4 kaşık kıyma 1 dane biber napar olum 100 kilo kadına

Kız pastaneye selam vermeye gidiyom pat diye önğme bi peçete koyuyolar açıyom bakıyom tatlı var içinde:KK70: çok zordu bugün efom büyük sınav verdim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yok simit yok hele bu saatte👀
Haftada bir falan yeriz o da kahvaltıda ,akşam değil😍
Valla süpersin 😍 aslanım 💪
Dolma yaptım mesela oğlan tek öğün yedi daha olmaz diğer öğüne tavık haşla.
Sebzesi var her sebzeyi yemez onun yediğini yap.
Kızlarda sürekli sebze olmuyo bi pilav makarna yap fırına patates at haydaaa oğlanın canı çektimi diyet dara düştümü imdi bonus yirtulur :confused:

Eşimde akşam demesin mi bi revani olsa yerdim diye
Beynim eror verdi dur :confused: :confused:
Ya şu diyet kafasını o yüzden sevmiyom işte ya ne yesek sanki fazlaymış gibi geliyo.oysa fazla değil gerçekten .ama beynimiz şişman hakkat ya faydalı olanı yesek bile şişmanlicaz psikolojisiyle yaşıyoz🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Di mi kız onayla beni:KK70:
Mesela ben sabah çok yediğimi düşündüm, bir krep ya altı üstü :tokat:
Düğüne kadar vermem lazım işte
Al bir düğünzede daha :KK70:

Herkesi gazada getirdim yarı yolda da bırakamam iki gün bi dara girdim çıkmak zorundayım napim.
Allah sağlık versin kurtulalım yükümüzden.
Senin şu zıkkım düzene girsin benim ağrılarım hafiflesin inşallah.
Valla tek derdim o benim de, vücut isyan ediyo artık belim hormonlarım altüst tünelin ucunda poh var böyle giderse:D

Valla süpersin 😍 aslanım 💪

Beynim eror verdi dur :confused: :confused:

Mesela ben sabah çok yediğimi düşündüm, bir krep ya altı üstü :tokat:

Al bir düğünzede daha :KK70:
Aslanım di mi🤩
Krep çok güzel tutuyo ama ya uzun süre tok geziyom ben onu yiyince.iki krep yapıyom bi de ben, bi de içi dolu dolu ohh.6 saat gık demiyo midem:D

Sabah krep yapim ben en iyisi canımı çektirtti karı :KK45:
Ben biberli omlet yapıcam :KK53:
Sabah adama da yolluk verdim, iş yerinde ikram etmiş, krebime bile bayılmışlar, yemek yapmayı bilmiyorlar zaar :KK70::KK70:
Nazar değecek sana ne göndersen çok güzel diyorlar dedi kocam :confused::confused:

Back
X