Sağlıklı Beslenme ve Sporla Yeniden Doğmak ;)

Elena_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
12
0
16
İzmir
Küçüklüğümden beri balık etli bir kız oldum.lise zamanımda ergenlikten dolayı kilo vermistim ama üniversiteyi kazanıp başka şehire gidince yine kilo aldım.hayatımda spora dair hiçbir aktivite yoktu.bakkala gitmeye bile üşenirdim.bir gün arkadaşımla bir mağazaya gittik ve bir tişörtü çok beğendim.denemek istedim ve xxl bedenini getirdi bayan.o zamanlar 75 kiloydum ve çok utanmıştım.bilinçli olarak kilo vermeye çalışmadım ama kilom kendini 65te sabitledi.Üniversitede okuduğumdan pek sağlıklı beslenememekten yakınıyordum.Şimdi yaza girdik ve artık kendimi tamamen değiştirme zamanı geldi..
Bir yerden başlamak lazım.Kendi vücudumu tanımam ve sağlıklı beslenerek ona iyi bakmam lazım..
Önce kendimi buna alıştırdım.İnsan içten isterse başaramayacağı şey yok.Sadece sağlıklı yiyecekler yiyerek ve sabahları yürüyüş yaparak,evde spor yaparak sadece kilo vermeyi değil daha sağlıklı bir bedene kavuşmayı istiyorum. Ve bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşları bekliyorum.Birbirimize daha iyi destek olabiliriz :)
Ama önce azimli olup olmadığınızı bilmem lazım.Vücudunuza zararlı yiyecekleri sokmamaya karar vermeniz lazım.Dayanamadım yedim tarzı cümleler bu topikte olmayacak.İrade olmazsa hedeflerimize ulaşamayız :)
Yeniden doğmaya hazırım..

kendimi okudum sanki yaaa :) bende 20 kilo verdim 1 sene içinde yeniden doğdum resmen.. şimdi elimden geldiğince bu kilomu sabit tutmaya çalışıyorum... cidden azmin elinden hiç birşey kaçmıyor bende karşı cins tarafından beğenilmeyince çok kötü hissetmiştim ve kilo vermeye karar vermiştim diyetisyen kontrolünde ve sporunda yardımıyla gerçekten mücizeler oldu.. inşallah sizde hedefinize ulaşacaksınız :)

inşallah çok teşekkürler :)

Sabah kalktığımda bir bardak su içtim ve yürüyüşe çıktım yaklaşık 7km yürüdüm (adımsayarın faydaları) :)
kahvaltımı gelince yaptım saat dokuz gibi.Bir kaşık lor peyniri,domates,biber ve bir dilim ekmek.yanında da form kiraz saplı çayımı içtim sanırım sevmeye başladım yeni yeni :)
öğlen bir kase yoğurt yedim,üzerine biraz pul biber serptim
akşam yemeğimi de saat 7de yedim.Domates çorbası ve salata.
2 litre de su tükettim tabiki :)

Sabah mis gibi izmir havasıyla sahilde yürüyüş yaptım çok iyi geldi :)
Kahvaltımı şimdi yaptım:bir haşlanmış yumurta,domates,biber,bir kaşık kadar lor ve bir dilim ekmek.
Öğlen Jillian'ı da yapıcam dün level 1'in ilk günüydü ve kalçam feci ağrıyor ama olsun tatlı ağrılar bunlar =)

jillian'ı sanırım bir hafta sonra yapmaya başlayacağım çünkü regl oldum ve ağrım feci.
Ama bu beni yıldırır mı?
Hayır!
Sabah yine 8 km yürüyeceğim hem ağrıma hem vücuduma iyi gelecek :)
Öğle yemeği olarak bir bardak makarnayı haşlayıp yoğurt ve pulbiberle yemeyi düşünüyorum.
Ağrılarım ve şişkinliğim olsa da yola devam.. :)

akşam yemeğim:bir kase çorba ve bir dilim ekmek.çok su içtiğim için çok tok hissediyorum :)

Gunaydinlar :) sabah yuruyusumu yine erken saatte yaptim kahvaltida bir dilim ekmek domates biber lor ve cay tukettim,ogleden sonra disciye gidicem galiba birsey yiyemicem

Dis agrisi ne kadar kotu bir agriymis allahim insallah cabuk atlatirim.haliyle ogle yemegi yiyemedim

Akşam yemeğinde yoğurt ve biraz kabak yemeği yedim.
Ve regl olmama rağmen tartı bana süpriz yapmadı da nihayet 62.6yı gördüm
Bana katılıp destek olmak isteyen ve benden de destek bekleyen arkadaşlarım varsa beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…