Küçüklüğümden beri balık etli bir kız oldum.lise zamanımda ergenlikten dolayı kilo vermistim ama üniversiteyi kazanıp başka şehire gidince yine kilo aldım.hayatımda spora dair hiçbir aktivite yoktu.bakkala gitmeye bile üşenirdim.bir gün arkadaşımla bir mağazaya gittik ve bir tişörtü çok beğendim.denemek istedim ve xxl bedenini getirdi bayan.o zamanlar 75 kiloydum ve çok utanmıştım.bilinçli olarak kilo vermeye çalışmadım ama kilom kendini 65te sabitledi.Üniversitede okuduğumdan pek sağlıklı beslenememekten yakınıyordum.Şimdi yaza girdik ve artık kendimi tamamen değiştirme zamanı geldi..
Bir yerden başlamak lazım.Kendi vücudumu tanımam ve sağlıklı beslenerek ona iyi bakmam lazım..
Önce kendimi buna alıştırdım.İnsan içten isterse başaramayacağı şey yok.Sadece sağlıklı yiyecekler yiyerek ve sabahları yürüyüş yaparak,evde spor yaparak sadece kilo vermeyi değil daha sağlıklı bir bedene kavuşmayı istiyorum. Ve bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşları bekliyorum.Birbirimize daha iyi destek olabiliriz :)
Ama önce azimli olup olmadığınızı bilmem lazım.Vücudunuza zararlı yiyecekleri sokmamaya karar vermeniz lazım.Dayanamadım yedim tarzı cümleler bu topikte olmayacak.İrade olmazsa hedeflerimize ulaşamayız :)
Yeniden doğmaya hazırım..
Bir yerden başlamak lazım.Kendi vücudumu tanımam ve sağlıklı beslenerek ona iyi bakmam lazım..
Önce kendimi buna alıştırdım.İnsan içten isterse başaramayacağı şey yok.Sadece sağlıklı yiyecekler yiyerek ve sabahları yürüyüş yaparak,evde spor yaparak sadece kilo vermeyi değil daha sağlıklı bir bedene kavuşmayı istiyorum. Ve bu yolda benimle yürümek isteyen arkadaşları bekliyorum.Birbirimize daha iyi destek olabiliriz :)
Ama önce azimli olup olmadığınızı bilmem lazım.Vücudunuza zararlı yiyecekleri sokmamaya karar vermeniz lazım.Dayanamadım yedim tarzı cümleler bu topikte olmayacak.İrade olmazsa hedeflerimize ulaşamayız :)
Yeniden doğmaya hazırım..