- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yarın son sınavıma giriyorum ve aynı şekilde bir ayda o kadarselam kızlar
iyi gidiyorsunuz herkes kısa sürede alışmış olur bir düzen oturtur,bende yarın son sınavıma girip tatilime başlamış olacağım tatilde 5 6 kilo vermeyi hedefliyorum1 ayım var biraz hayalci bir yaklaşım mı oldu bilemiyorum neyse yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
sabah çok güzel öğlende öyle :) keşke akşam yiyecegin böregi sabah yeseydin gönül isterdi ki hiç yeme ama akşam öğünlerimiz hafif olmalı suyuda biraz arttırırsan mükemmel :)Menüm
Sabah: 2 zeytin, 1 salatalık, 2 kiraz domates, yarım dlm tam b ekmeği
Öğle: 1 kase çorba, yarım dlm tb ekmeği
Ara: yarım kandil simidi
Akşam: börek4 zeytin, kk peynir , sekersi çay, 2 çatal reçel
1 lt su
Dikkat etmiş halim bu kızlar maalesef![]()
canım kahvaltın ve ekmek tüketimin bana göre fazla ama diyetisyen böyle önermiş ise diyecek sözüm yok :)sabah ki menüm
1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay
ara
1 portakal
yarım elma
öğle
iki küçük kase makarna salatası
akşam
1 alabalık
1 tabak salata
2 dilim ekmek
22.00 ara
1 porsiyon meyva
1 su bardağı süt
canım geçen yıl bende leblebiyi ara öğünlerde sık sık tüketiyordum gerçekten tok tutuyorduKızlar bugün menümü paylaşamıyorum çünkü karışık oldu pek dikkat edemedim
Zaten biliyorsunuz pazar günü benim için biraz kötü oluyor
Yarın güzel bir menüye görüşmek umuduyla
Bu arada leblebi hakkında bilgi verir misiniz kalorisi nasıl tok tuttuğu içîn mi yiyorsunuz
özlemcim benimde geçen yıldan kalma biberiye yağım var bende göbek bölgeme sürüyordum iyi hatırlattın onu vallahi bende onu süreyim sağıma solumaGeçen yıl sandaloz sakızı almıştım kullanmamistim o aklıma geldi şimdi de denemekte fayda var :-D
bu arada biberiye yağı da bizzat deneyip farki gördüğüm yöntemlerden denemek istersen şiddetle öneririm biberiye yağını incelmesini istediğin bölgeye sür streçle sar yarım saat bile yaptigin sporla 1 haftada farkı görürsün
özlemcim sabah kahvaltın zayıf onun dışında gayet iyi ama maşallah :)Şekerkız menünü begenmedim tamam fazla birşey yok ama hem öğlen hem akşam pilav yerine birinde sebze yeseydin keşke
bugünkü menü
Sabah 1 çay kasık sandaloz sakızı 1 bardak sirkeli su yarım saat sonra 1 bardak şekersiz light süt
Öğlen çorba beşamel soslu haşlanmış sebze 2 kasık pilav
Saat 3te ara 1 mandalina
Akşam çorba ve ıspanak yemeği
vallahi bir dağıldık pir dağıldıkAma burası çok cansiz böyle olmaz ki hanımlar
evet gerçekten düzensiz olmuşKızlar bugün feci yoğundum evde değildim
Menüm hiç iyi değil
Sabah:3 kk büyüklüğünde börek
Ara: 1 diyet altınbaşak
Öğle: (baya geçti saat 5 gibi) 1,5 kase çorba
Akşam: hamsi pilavı
Ara: gofret
Su içemedim tüm gün aç gezince bir türlü doyamadım maalesef![]()
özlemcim sabah kahvaltın zayıf onun dışında gayet iyi ama maşallah :)
vallahi bir dağıldık pir dağıldık
gerçekten üzülüyorum
evet gerçekten düzensiz olmuş
canım kendimize çeki düzen vermeliyiz birbirimizi teşvik etmeliyiz böyle olmamalı![]()
bu iyi bir haberkızlar dün sabah tartıldım: 60.9
bu sabah: 60.7
Vücudumda ödem mi oluyor anlayamadım, bir ara çok yemiştim 62,5 u görmüştü iki günde pıss diye söndü mü yaniHer sabah tartılıyorum çünkü kendimi ben tartılarak dengeleyebiliyorum ancak. Herkes kendini bilir o yüzden nasıl motive oluyorsanız öyle yapın bence.
kaç gündür su içemiyorum![]()
Kızlar öğlen yeni gelen komşuya gideceğiz kötü bir öğün olacak anlayacağınızUmarım çok dikkat edebilirim, mecbur bir şeyler yiyeceğim ilk gidiyorum ama dengeleyeceğim inş