- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi pogacaayak
-
veee beni tupperware almaktan kurtaran cam yağlıklar
zeytinyağlık ve fındıkyağlığımızeşimle çoook severek aldık.
arkasından da ihtiyacımız olmamasına rağmen, soluk rengine rağmen şekline bayıldığımız yeni aroma lambamız
Eki Görüntüle 647221 Eki Görüntüle 647222 Eki Görüntüle 647220
veee beni tupperware almaktan kurtaran cam yağlıklar
zeytinyağlık ve fındıkyağlığımızeşimle çoook severek aldık.
arkasından da ihtiyacımız olmamasına rağmen, soluk rengine rağmen şekline bayıldığımız yeni aroma lambamız
Eki Görüntüle 647221 Eki Görüntüle 647222 Eki Görüntüle 647220
Arkadaşlar, çeyizlerinizin takipçisiyim. Hepimiz görsellik ön planlı seçimler yapıyoruz, güzel olsun istiyoruz her şey... bazen ıskalıyoruz ama bazı şeyleri, sağlığımızı mesela... Bu konu başlığında araştırdıkça bir çeyizde olması gereken en önemli şeyleri paylaşmaya çalışacağım. ama bunları paylaşırken önceliğim sağlık olacak, sağlıklı ürünler...
bu arada benim çeyizine başlamamış biriyim :)
başlıyorum listemdekilere:
1- Tuz lambası (En az üç tane): Çankırı veya Himalaya tuz lambası. ilki tercih edilmelidir. Odadaki radyasyonu ve tozları bünyesine toplayıp, havayı temizleyen çok önemli ve dekoratif bir nesne...
2- Teflon: Bir çeyizde bence asla ve asla teflon olmamalı, bir evde... İnşallah evimde hiç olmayacak. Sağlığımız kızartmalardan daha değersiz değil.
3- Cam damacanalar: Dün yine farkettim ki kesinlikle olmalı. Erkan Topuz isimli bir onkoloji profesörünü dinledim ve sulardaki tehlikelerin tekrar ve tekrar farkına vardım. Bebeklerimizin sağlığı önemli, bizimkiler de...Cam bir damacana veya büyük bir testi bir evde mutlaka olmalı. Kullandığımız damacanaların ömrü 60-70 kullanımlıkken, bunun iki üç katı defa kullanıyor firmalar. Erkan Topuz'un dediği ve yine okuduğum bir kitabın yazarı olan Prof. Ahmet Aydın'ın dediği.
4- Taş Devri Kitabı :)
kızlar çeyizine en az iki tane büyük dikdörtgen saksı almayı unutmayın olur muevimizde ilerde evdeki kimyasalları süzen ve havayı temizleyen bitkiler yetiştirmeye ne dersiniz? ben işleme koyduğumda sizlerle paylaşacağım inşallah, sizleri de haberdar etmek istedim
İngiliz Sarmaşığı (Hedera Helix)
NASA Hava Temizleme Seviyesi: 7.8
.
canım masif kayın ağacından yapılıyormuş, bilmiyorum şişer mi? ben alacağım, bildiririm yorumlarımı bir iki kullanınca. ama sanmıyorum ya. tahta kaşıklarım falan hiç şişmedi ki, uzun zaman sonra mı oluyor şişme?
resimdekilerden biri açılabilir, biri normal
Eki Görüntüle 627444 Eki Görüntüle 627445
evet canım, elma rendesi diye geçiyor ama üzerinde meyve rendesi yazıyordu. yumuşak meyveleri ezmek için kullanılabilir, bebeklere ve pastalara
bu arada her an tahta kaşıklık alabilirim
ekliyoruz listemize:- cam elma rendesi
- tahta kaşıklık
pvcli hayata sonben de evlendikten sonra çeyiz diziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?