Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar rolla bende bugün aksam Gene 6 tane yaprak dolmasi yedim ve suyu 2 litte ictimbugün menüme tam olarak uymasamda çok kötü değildi yarın daha dikkatli olucam
başlıyalı iki yıl olmak üzere toplam 17 kilo verdim 83.5 tim şu an 67.4 kilodayim 66.6 kiloyu görmüşlügüm var ama son kilolar biraz zor gidiyor günlüğümün ilk sayfasına hikayemi yazdım ordanda okuya bilirsinrolla su ana kadar ne kadar kilo verdin canim
Kızlar kusura bakmayın yarın devm edicem ama ne olur çok destek istiyorum bu gidişle yoksa sonum ii olmucak[/QUOTEo
oglusum lütfen dön ve yeniden başla kendine güven ve asla pes etmeKızlar kusura bakmayın yarın devm edicem ama ne olur çok destek istiyorum bu gidişle yoksa sonum ii olmucak![]()
o ne demek öyle son hep mutlu son olucak bunun için burdayız lütfen devam :)Kızlar kusura bakmayın yarın devm edicem ama ne olur çok destek istiyorum bu gidişle yoksa sonum ii olmucak![]()
Oglusum Günaydin sana sesleniyorum basla nerden baslarsan basla bugün herzamankinden 1 dilim az yesen bile basla ilk 3 gün cok zor ama emin ol ilk günleri atlatirsan devami gelir erteleme bizlerden ne farkin var bu kadar insan yaparkene sen neden yapamayasin bak ben nekadar zor kilo veriyorum yediklerim ortada ama pes etmiyorum sende etme birbirimize yardimci olucaz yaza kadar daha cok var kendine sinir koyma 200g da gitse kar kardir lütfen bugün ne yediklerini yaz erteleme öpüldünKızlar kusura bakmayın yarın devm edicem ama ne olur çok destek istiyorum bu gidişle yoksa sonum ii olmucak![]()
Oglusum Günaydin sana sesleniyorum basla nerden baslarsan basla bugün herzamankinden 1 dilim az yesen bile basla ilk 3 gün cok zor ama emin ol ilk günleri atlatirsan devami gelir erteleme bizlerden ne farkin var bu kadar insan yaparkene sen neden yapamayasin bak ben nekadar zor kilo veriyorum yediklerim ortada ama pes etmiyorum sende etme birbirimize yardimci olucaz yaza kadar daha cok var kendine sinir koyma 200g da gitse kar kardir lütfen bugün ne yediklerini yaz erteleme öpüldün
Hosgeldin aramizaSabah 25 gr peynir
3 zeytin
1 yumurta haşlama
3 küçük domates ve 1 salatalık
Tere ve maydonoz
1 bardak ada çayı
Ara küçük çikolata
1 muz
Öğle 4 yk bulgur pilavı
1 kase tuzsuz yağsız salata
Ara 3 kremalı yulafli bisküvi
0.5 bardak sade Nescafe
ben geldimmmmm :))) yarın sıkı bir şekilde başlıyorum :) bugünde fena değildi ama hamileleik ihitmainden bu hafta spor yapamadım bugün negatifi öğrenince yarın sporuma dönmeye karar verdim.Iyi aksamlar
Sabah 3 dilim siyah ekmek 1 tatli kasigi bal 1 tatli kasigi yag 12 siyah zeytin 2 tane haslanmis yumurta kücük peynir ve cay
Öglenden sonra 2 kasik pirinc pilavi haslanmis tavuk 2 kasik yogurt
2 tane turkkahvesi ictim ve 2 litte du ictim ben her sabah uyanir uyanmaz sülu süzme kahve icerim