Sağlıklı düşünemiyor muyum?

Adamcağız torununu sevmesin mi ya hu Rahmetli dedeciğimde beni çok severdi bende onu tabi ki hep aklıma gelir fatihasını okur ruhuna bağışlarım beni ayrı severdi kız torun olunca başka olur 🤭🤭hatta beni çok sevdiği için halam dedeme küsmüş bile zamanında 😂

Tabii ki dikkatli olmak lazım da bu durum ile ilgili pedofili diyemeyiz ki...küçükken dayım da beni yatağında ama kucağında uyuturdu. Göğsünde uyurdum ama tek hatırladığım şey güven duygusu. Dedesi kızınızla oyun oynamış sadece. Ha bu arada eğer öyle bir şey olursa ki Allah korusun anlarsınız illa. Kızınızın tavırları; konuşması değişir. Sizin bu durumda yapacağınız şey kızınızı bol bol konuşturup olayları anlatmasını sağlamak. Endişelenmeden, onu ürkütmeden sorular sorun. Mesela dedesi ile oynadığı oyunu sizinle de oynasın. İçiniz rahatlar en azından. Öte yandan lütfen tedavinizi aksatmayın.

Arkadaşlar farklı dünyalarda mı yaşıyoruz acaba. Yani bu duydugumuz mide bulandırıcı haberler de hep buralardan cıkmıyor mu? Size okb tedavisinden bahsettim diye niye herkes birlik olup tedavi ol dedi mesela ee zaten devam ediyorum. Ki şuan psikologum ile bambaşka bir konudan konusuyoruz tedavide yani bunun ile alakası yok. Farzedin ki bundan bahsetmedim hiç. Öyle devam edelim yatagın içinde oynamak ne düşündürür yani dedesi değil de amcasının oğlu olsun örneğin yazdıklarınızda hala aynı mı düşünürsünüz

Benim dedem de benimle cok oynardı. Atçılık, gıdıklama oyunları. Bundan 20 25 yıl önce birde düşününki bu dönemde herkes herseye daha fazla acık.(sevgiyi göstermek manasında) Muhtemelen kız olduğu için daha cok seviyordur.

Bakın okb li olabilirsiniz çoğu insan da var ama çözümüne bakıyormusunuz?
Ne yaptınız o konunuzdan bugune kadar kendiniz için?
Dikkatli olun tabiki ama benim dedem de benle böyle oynardı sadece oyun oynardık....
Keza beynınızdeki düşündüğünüz şeyler çok uç noktalar siz yarın bir gun bu insanları alanen suçlarsınız da altı boş çıkarsa yine siz suçlu olursunuz....

bunu da geçtim bu çocuk buyuyecek ergen olacak siz böyle okb yle giderseniz kokarım kızınızı buyum ergenlık travmaları bekliyor....
Bir şey yapın buraya yazmaktan başka kendini ve çevrenizdekiler için....

ve yani tabiki ben karar veremem ama kendim de okb li olarak diyorum bunu
Başka çocuk düşünmeyin sorununuzu çözene kadar

Arkadaşlar farklı dünyalarda mı yaşıyoruz acaba. Yani bu duydugumuz mide bulandırıcı haberler de hep buralardan cıkmıyor mu? Size okb tedavisinden bahsettim diye niye herkes birlik olup tedavi ol dedi mesela ee zaten devam ediyorum. Ki şuan psikologum ile bambaşka bir konudan konusuyoruz tedavide yani bunun ile alakası yok. Farzedin ki bundan bahsetmedim hiç. Öyle devam edelim yatagın içinde oynamak ne düşündürür yani dedesi değil de amcasının oğlu olsun örneğin yazdıklarınızda hala aynı mı düşünürsünüz

Yahu tabi ki aynı şeyi düşünürüm ben. Farklı bir emare yoksa, farklı birşey yakalamadıysanız ne var bunda? Kızım amcasını gider öperek uyandırır her gün, sarılır oynarlar. Farklı birşey düşünmek gelmedi hiç aklıma o tip birşeye rastlamadım.

Siz kendi babanız için böyle düşünülse ne hissedersiniz?

Benzer bir konu acmıstım bir kaç ay önce. Burda herkes bana saçmalama dedi. Yine duymaya ihtiyacım var galiba çünkü kendime ben takıntılıyım bunda bir şey yok demek istiyorum. Bir kaç yıl ara ile okb ile uğraşıyorum bu arada. Zaman zaman farklı konularda bu okb karşıma çıkıyor. Kimi zaman sağlıkla ilgili bir konuyu aylarca düşündüğüm oluyor kimi zaman geçmiş vs. Bu sıralar ise dedesinin 2 yaşında kızıma olan davranışlarına takmış durumdayım kaç defa pedofili nasıl anlaşılır yazısı okudum internette. Dedesi diyorki bugun sabah uyandım yanına gittim yatagın içinde örtünün altında oynadık bu normal mi. Calıstıgım için onlar bakıyor dede ve babanne de yani. Paranoya yapmadıgıma emin olsam işi bile bırakırım ama emin olamıyorum. Diğer torunu (erkek) aynı yaşta ama benim kızım kadar oynamıyor onunla benimkini öpücüklere boguyor gıdıklıyor bazen yanına gitmeyince gel telefonu verecegım deyıp seviyor (bunu yapma dıyorum). Ki bu adam kendi çocuklarına bile mesafeli bu arada. Bir kaç gün önce yine sabah yanına almıs yatakta sevmiş anlatıyor yani. Bi de şöyle bir şey var geçmişte kendim (çocuklukta) çok defa cinsel taciz yaşadım kendi travmalarım mı aklıma geliyor yoksa aslında bunlar her annenin rahatsız olabileceği yanlış sevme dokunma şekilleri mi
Baska erkeklerden beklenebilir fkat dede baba amca dayı gibi kişilerde cok nadir görülen bir durumdur.muhtemeln geçmişte yasadıklarınız ve medyada sık sık haber yapılan bu konu sizi biraz paranoya yapmıs.

Yahu tabi ki aynı şeyi düşünürüm ben. Farklı bir emare yoksa, farklı birşey yakalamadıysanız ne var bunda? Kızım amcasını gider öperek uyandırır her gün, sarılır oynarlar. Farklı birşey düşünmek gelmedi hiç aklıma o tip birşeye rastlamadım.

Siz kendi babanız için böyle düşünülse ne hissedersiniz?
Düşündüm bunu. Yerine babamı koydum. Yatagın içinde battaniyenin altında babam oynamazdı dedim

KEger pedofili olsa idi kiziniz dedesine gitnek istemezdi, icine kapanirdi. Kimseyle konusmak falan istemezdi.
Duzeltme: kiziniz bu arada cok kucukmus. 2 yasindaymis simdi farkettim. Bilemeyecegim.

Ben yatagın içinde çadır yapıp oynadıgımı hatırlıyorum
Cinsel bir taciz yaşamadım dedemle de oynadım babamla da oynadım
Amcamla da oynadım

okb den bahsettim diye demişsiniz ama yazmasaydınız da anlaşılmayacak gibi değil
Aşırı oldugunuzu kabul edebilirsiniz aşırı
Baya aşırı dikkat çok önemli
Ama hayatınızı çok kötü etkiliyor

KEger pedofili olsa idi kiziniz dedesine gitnek istemezdi, icine kapanirdi. Kimseyle konusmak falan istemezdi.
Evet bunları okudum hep internetten fakat 2 yasında cocuk için de bu geceli mi yani onlar da iyi dokunusu kötü dokunusu ayırt edebilirler mi

Back
X