Evet gerçekten onlar evli ben onun metresi gibi hissediyorum kendimi çok kötü bi durumdayım çıldırmak üzereyimEşiniz 5 gün oraya gidiyor da eski eşinin oldugu ilde mi çalışıyor hala yani?? Yoksa haftaici gidemezdi sanirim. Sizinki su an için sağlıklı Bir evlilik değil üzgünüm.. sizin le evli olduğunu bilmesi, adamın 6 gün sizinle kalması, çocukları için bir gün gündüz onların yanına gitmesi lazımdı sağlıklı olan bu .. eşinizle konuşun bir an önce eski eşiyle aklı selim konuşsun bu şekilde anlasssin..hayır mevcut durumda onlar evli siz sevgili gibisiniz..madem boşandılar o düzeni kurabilirler ..
Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdıAğzım açık okudum , dizilere konu olacak cinsten bir olay . Yani adam resmen evliliğine boşanmamış gibi devam ediyor yani üzgünüm ama sen bu evlilikte ikinci kadın gibisin. Ailenden böyle birşeyi nasıl saklarsın ? Kabul etmezler diye düşündün çünkü sen de zaten yanlış bir evlilik olduğunu biliyorsun.
Bence boşan adamdan çünkü hala eski eşle ilişkisi var bence, çünkü kadına söylememesi çok anormal. Böyle bir evlilik şekli olmaz. Senin de normal bir evlilik yapmaya mutlu olmaya hakkın var. Ailesini bu kadar düşünen diplerinden ayrılmayan adam karısından boşanmayacaktı o zaman. Bu sabredilecek birsey değil, restini çekip ya evine dön yada orada kal demen lazım. Haftasonu görsün çocuklarını.
Sanki burdaki yorumları okuyunca cıldırmak üzereye geldiginizi anladım benEvet gerçekten onlar evli ben onun metresi gibi hissediyorum kendimi çok kötü bi durumdayım çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?