Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Ya ne kadar safsınız. Sizi saf bulmus, ailenin de haberi yok yol gosterenin olmaz diye kandiriyor. Ikinizi de idare ediyor besbelli ki.Cocuk etkilencekse bosanmasaymis ayni boyle ev arkadasi gibi yasasalarmis?? Ya da senle evlenmeseymis? Onun ailesi bilmiyor mu bu durumu? 5gun ayni evde kalip bisey olmamasini beklemek cok anormal istedigi kadar bosanmis olsun.. Iliskileri olmasa da bi akil çelmesi olmuştur eski eşler bunlar. Lutfen buna bi son ver.

Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik

Yalan soyluyor
Bayagi sevisiyorlardir onlar,normal evlilik hayatlari devam ediyordur. Adama bak ya bir eli yagda bir eli balda yasayip gidiyor

Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdı
Adamla konuş canım ya normale dönsün yada boşan. İnan ki büyük ihtimalle hala karısıyla her anlamda beraber bu adam . Yakın zamanda karısı üçüncüye hamile kalırsa da şaşırma. Bu evlilik seni bitirir, böyle devam edip hayatını yakma. Yılların geçmeden çocuk sahibi olmadan boşa adamı hayatına bak yeniden evlen kendi dengin biriyle. Sen yalnız yaşıyorsun hayatı, bu evlilik değil. Adam resmen hala eski karısıyla evli , çok üzüldüm sana gerçekten.

Bu durumun tam tersi olması gerekmiyo muydu ya hani hafta içi çocuklar annede kalır baba hafta sonu görür falan. Sizde tam tersi olmuş nasıl 1.5 yıl boyunca haftada 2 gün görüşülen (eşe) sabrettiniz. Bir de eski eşi ve aileniz nasıl bilmiyor bu durumu. Aileniz eşinizi araştırmadı mı hiç görünce tamam kızım evlen mi dedi direk. Hiç mantıklı değill

Sanki burdaki yorumları okuyunca cıldırmak üzereye geldiginizi anladım ben
Yani öncesinde sorun etmişsiniz ama pek fazla degil
Yanılıyor muyum
Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor

Bence birseyden haberi olmayan çocuklardan ziyade sensin!! Borç harç ile ilgili bir konu nedeniyle eşi tarafından anlaşmalı boşanmaya ikna edilmis bir kadincagizla tanışmıştım.Hersey sözüm ona formalitedendi ...Hatta kadın ise girmişti ve kayinvalidesiyle yaşayıp evin masraflarını karşılıyordu,çoluk çocuk da vardı tabi.Bir gün tesadüfen kocasının resmi nikahlı olarak başkası ile evlendiğini öğrendi.Senin durum da böyle olabilir.Evlilikleri resmi olarak bitmiş ama fiiliyatta bitmemiş olabilir

Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik

Şehri siz değiştirmişsiniz ama Adam hala orada

Adamın işi nerede

Siz çalışıyor musunuz

Kadın biliyor diyelim gerçekten boşandı ama çocuklara her haftasonu ne diyor cidden merak ettim

Sonuçta bir çok boşanmış aile tanıyorum çocuklar her iki ebeveyn ile de görüşüyor gidip kalıyor vs

Bütün ailesinin haberi var bi eski eşinden saklıyor beni bu da nereye kdr sakalnabilinir bilmiyorum

Hayir ailemin araştırmak icin imkani olmadi ben malesef almanyadan ailemden habersiz kaçtım ona

Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdı

Hangi ülkedeydin heralde sırf kadınların oldugu hic erkegin olmadigi bi ülke orasi nasi bi yerse adam mi yoktu baska. Herife de bravo valla böyle bi duruma nasi ikna etmis seni nobel ve oscar adayı göster eşini. Pardon eşin demişim. Ya kafayi mi yedin sen?

Biliyorum inandırıcı gelmiyor ama bunu gerçekten yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim tamamen yerle bir hep sabır ettim kendin bu işe bulaştın allah büyük bitecek diye. Gidecek yerimde yok ailemin yüzüne bidaha bakamam

Esinin bosandigina eminmisin. Soyledigi seyler bana yalan ve bahane geldi. Karisiyla evli ama seninle sevgili olmasin sakin.

E sen 5 gün olmamasina razisin kadin iki gune haydi haydi razi olabilir sanki şaka mi bu ya :)))

Esin eskiyi bitirmis gibi yapiyor ama biten birsey yok. Is vs bahanesiyle sana ugrayip tekrar geri gidiyor. Diger kadini orda seni burda idare ediyor baska aciklamasi olamaz cok sacma bir durum. Sevgin agir falan basmasin yani nasil icin aliyor o oradayken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…