Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdikBu Adam işe gitmiyor mu
İşi de eski eş ile aynı yerde mi
Madem öyle sizin evi de oraya taşıyın
Siz haftasonu birliktesiniz de çocuklar her haftasonu babam nerede demiyor mu
Bizimki iki gece gelmese olay olur nerede babam diye
Yalan soyluyorHepiniz cok haklısınız bende diyorum neden evlendin benimle madem böyle sorunların varsa diye bana cvp olarak eşinin psikolojik zorunlari olduğunu cocuklara zarar verebileceğini söylüyor. Aklım almiyor kızlar çok kötüyüm sinirlerime dusuncelerime kafamda kurduklarima hakim olamayip ona patliyorum sonrada suçlu ben oluyorum ona güvenmiyorum diye
Hayır bi süredir calismiyorEşiniz calışmıyor mu
Adamla konuş canım ya normale dönsün yada boşan. İnan ki büyük ihtimalle hala karısıyla her anlamda beraber bu adam . Yakın zamanda karısı üçüncüye hamile kalırsa da şaşırma. Bu evlilik seni bitirir, böyle devam edip hayatını yakma. Yılların geçmeden çocuk sahibi olmadan boşa adamı hayatına bak yeniden evlen kendi dengin biriyle. Sen yalnız yaşıyorsun hayatı, bu evlilik değil. Adam resmen hala eski karısıyla evli , çok üzüldüm sana gerçekten.Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdı
Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyorSanki burdaki yorumları okuyunca cıldırmak üzereye geldiginizi anladım ben
Yani öncesinde sorun etmişsiniz ama pek fazla degil
Yanılıyor muyum
Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
Yani günahınızı almak istemiyorum ama konunuz bana inandırıcı gelmediHayır bi süredir calismiyor
Bütün ailesinin haberi var bi eski eşinden saklıyor beni bu da nereye kdr sakalnabilinir bilmiyorumYa ne kadar safsınız. Sizi saf bulmus, ailenin de haberi yok yol gosterenin olmaz diye kandiriyor. Ikinizi de idare ediyor besbelli ki.Cocuk etkilencekse bosanmasaymis ayni boyle ev arkadasi gibi yasasalarmis?? Ya da senle evlenmeseymis? Onun ailesi bilmiyor mu bu durumu? 5gun ayni evde kalip bisey olmamasini beklemek cok anormal istedigi kadar bosanmis olsun.. Iliskileri olmasa da bi akil çelmesi olmuştur eski eşler bunlar. Lutfen buna bi son ver.
Hayir ailemin araştırmak icin imkani olmadi ben malesef almanyadan ailemden habersiz kaçtım onaBu durumun tam tersi olması gerekmiyo muydu ya hani hafta içi çocuklar annede kalır baba hafta sonu görür falan. Sizde tam tersi olmuş nasıl 1.5 yıl boyunca haftada 2 gün görüşülen (eşe) sabrettiniz. Bir de eski eşi ve aileniz nasıl bilmiyor bu durumu. Aileniz eşinizi araştırmadı mı hiç görünce tamam kızım evlen mi dedi direk. Hiç mantıklı değill
Evet ailem kesinlikle kabul etmezdi zaten yaptim bi hata yurtdışından ona kaçıp evlenerek ailem bide böyle bi sorunu kaldıramazdı
Biliyorum inandırıcı gelmiyor ama bunu gerçekten yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim tamamen yerle bir hep sabır ettim kendin bu işe bulaştın allah büyük bitecek diye. Gidecek yerimde yok ailemin yüzüne bidaha bakamamYani günahınızı almak istemiyorum ama konunuz bana inandırıcı gelmedi
Bu hayatı yasamak için cok cok cok saf olmanız laxımdı
E öyle olsaydınuz kk yı akıl edemezdiniz
Ayy bilmiyorum kafam karıştı
Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?