Ayni şeyleri bende düşünüyorum bunu kendisinede söylerim hep. Öyle bisey olsa ben neden seninle evlenim diyor. Bunlar 3 yıldır bi evde arkadaş gibi yaşıyorlarmış ben onun yalancısıyımsizin resmi nikahınız var mı?
adam çocukları görmeye gidip 5 gün eski eşinin evinde kalıyor çocuklara boşandıklarını söylememişlerse aynı yatakta da yatıyorlar yani.. adam hem o kadını hem sizi ayakta uyutuyor. psikolojik sorun falan hikaye.
Ona da hafta sonu iş için gidiyorum demediği ne malum. Sonuçta 2 gün ayrı kalmak daha tolere edilebilir birşeyBende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
Evlilik yalanlar üzerine kurulursa sorunlar kaçınılmaz olur elbette. Birincisi siz ailenizden çocukları saklamamalıydınız. Ikincisi eşiniz boşanmışsa mahkemenin karar verdiği günlerde pek ala çocuklarını görebilir. Kadının göstermeme gibi bir durumu olamaz. Diyelim ki kadının psikolojik sorunlari var ve çocuklarına zarar verebilir. Bunu mahkemede kullanarak çocukların velayetini alabilir. Üçüncüsü çocuklar pedagog yardımıyla yeni düzene alıştırılabilirdi. Eninde sonunda öğrenecekler ama kandırıldıklarını anlayınca asıl sorun o zaman ortaya çıkacak. Son olarak eşinizin eski eşiyle aynı evde kalması hiç mantıklı değil. Bence bu adam sizi de eski eşi de çocukları da sizin ailenizi de kandırıyor. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Lütfen gözünüzü açıp gerçekleri ortaya çıkarmaya bakın.Hepiniz cok haklısınız bende diyorum neden evlendin benimle madem böyle sorunların varsa diye bana cvp olarak eşinin psikolojik zorunlari olduğunu cocuklara zarar verebileceğini söylüyor. Aklım almiyor kızlar çok kötüyüm sinirlerime dusuncelerime kafamda kurduklarima hakim olamayip ona patliyorum sonrada suçlu ben oluyorum ona güvenmiyorum diye
Bende bilmiyorum kendime inanamiyorum sırf onun icin işimi ailemiterk ettim beni kendine nasıl aşık ettiyse gözüm hic birsey görmediHangi ülkedeydin heralde sırf kadınların oldugu hic erkegin olmadigi bi ülke orasi nasi bi yerse adam mi yoktu baska. Herife de bravo valla böyle bi duruma nasi ikna etmis seni nobel ve oscar adayı göster eşini. Pardon eşin demişim. Ya kafayi mi yedin sen?
Ayni şeyleri bende düşünüyorum bunu kendisinede söylerim hep. Öyle bisey olsa ben neden seninle evlenim diyor. Bunlar 3 yıldır bi evde arkadaş gibi yaşıyorlarmış ben onun yalancısıyım
çok büyük bir oyun var burda haberin olsun....Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Valla sırf eğer kadının babasından maaşı varsa, onu alsın diye bile boşamış olabilir. Vardı öyle bir komsu. Sgk baskın yapmıştı.Bence birseyden haberi olmayan çocuklardan ziyade sensin!! Borç harç ile ilgili bir konu nedeniyle eşi tarafından anlaşmalı boşanmaya ikna edilmis bir kadincagizla tanışmıştım.Hersey sözüm ona formalitedendi ...Hatta kadın ise girmişti ve kayinvalidesiyle yaşayıp evin masraflarını karşılıyordu,çoluk çocuk da vardı tabi.Bir gün tesadüfen kocasının resmi nikahlı olarak başkası ile evlendiğini öğrendi.Senin durum da böyle olabilir.Evlilikleri resmi olarak bitmiş ama fiiliyatta bitmemiş olabilir
Ne yapabilirim bana yardım edin. Eski eşiyle görüşmeyi düşündüm ama olay çığırından cikar diye korktum çünkü burda yanlizim. Adliyeye gidip onlarin beraber yaşadığını söylemeyi düşündüm sonuç olarak elime ne geçebilir orasinida bilmiyorumEvlilik yalanlar üzerine kurulursa sorunlar kaçınılmaz olur elbette. Birincisi siz ailenizden çocukları saklamamalıydınız. Ikincisi eşiniz boşanmışsa mahkemenin karar verdiği günlerde pek ala çocuklarını görebilir. Kadının göstermeme gibi bir durumu olamaz. Diyelim ki kadının psikolojik sorunlari var ve çocuklarına zarar verebilir. Bunu mahkemede kullanarak çocukların velayetini alabilir. Üçüncüsü çocuklar pedagog yardımıyla yeni düzene alıştırılabilirdi. Eninde sonunda öğrenecekler ama kandırıldıklarını anlayınca asıl sorun o zaman ortaya çıkacak. Son olarak eşinizin eski eşiyle aynı evde kalması hiç mantıklı değil. Bence bu adam sizi de eski eşi de çocukları da sizin ailenizi de kandırıyor. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Lütfen gözünüzü açıp gerçekleri ortaya çıkarmaya bakın.
Yok eşimin ailesiyle eski eşi görüşmüyorlar yıllardır anlasamiyolarmisEşinizin bütün ailesi biliyosa eski eşi nasıl bilmiyor ya hiç mi bir araya gelip konuşmuyo kadın eşinizin akrabalarıyla o zaman yani eşinizin ailesinin bilip de eski eşi bilmemesi imkansızz
Evet var resmi nikahimizResmî nikah var mı?
Soranlara cevap vermemişsiniz.
Eşinizin çalışmadığını söylemişsiniz.Hem sizin hem çocukların geçimini nasıl sağlıyor?Evet var resmi nikahimiz
Evet şuan çalışmıyor kendi birkiminden geçim sağlıyorEşinizin çalışmadığını söylemişsiniz.Hem sizin hem çocukların geçimini nasıl sağlıyor?
Nasil geciniyorsunuz? Esinizin eski esi mi bakiyor esinize?Evet var resmi nikahimiz
Yapacağınız tek şey eşinizle konuşmak. Ya sen her şeyi anlatır düzenimizi kurarsın ya da ben eski eşine anlatır seni de boşarım diyeceksiniz. Gerçekten aralarında bir şey yoksa ve sizi kaybetmek istemiyorsa uygular. Ama siz diretin sizi oyalamasına kandırmasına izin vermeyin. Bazı arkadaşlar maddiyat gibi nedenlerle anlaşmalı boşanmış olabilir yazmış. Bu da güçlü bir ihtimal.Ne yapabilirim bana yardım edin. Eski eşiyle görüşmeyi düşündüm ama olay çığırından cikar diye korktum çünkü burda yanlizim. Adliyeye gidip onlarin beraber yaşadığını söylemeyi düşündüm sonuç olarak elime ne geçebilir orasinida bilmiyorum
Bilmiyorum belki eski eşininde bu durumdan haberi vardır amaçları sadece yurtdışına da yaşamaksa eğer çünkü çok ısrarla benimle yurtdışına yerleşmek istediğini söylüyor bende gitmemek için buna karşı çıkıyorumYapacağınız tek şey eşinizle konuşmak. Ya sen her şeyi anlatır düzenimizi kurarsın ya da ben eski eşine anlatır seni de boşarım diyeceksiniz. Gerçekten aralarında bir şey yoksa ve sizi kaybetmek istemiyorsa uygular. Ama siz diretin sizi oyalamasına kandırmasına izin vermeyin. Bazı arkadaşlar t gibi nedenlerle anlaşmalı boşanmış olabilir yazmış. Bu da güçlü bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?