Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Ayni şeyleri bende düşünüyorum bunu kendisinede söylerim hep. Öyle bisey olsa ben neden seninle evlenim diyor. Bunlar 3 yıldır bi evde arkadaş gibi yaşıyorlarmış ben onun yalancısıyım

Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
Ona da hafta sonu iş için gidiyorum demediği ne malum. Sonuçta 2 gün ayrı kalmak daha tolere edilebilir birşey

Evlilik yalanlar üzerine kurulursa sorunlar kaçınılmaz olur elbette. Birincisi siz ailenizden çocukları saklamamalıydınız. Ikincisi eşiniz boşanmışsa mahkemenin karar verdiği günlerde pek ala çocuklarını görebilir. Kadının göstermeme gibi bir durumu olamaz. Diyelim ki kadının psikolojik sorunlari var ve çocuklarına zarar verebilir. Bunu mahkemede kullanarak çocukların velayetini alabilir. Üçüncüsü çocuklar pedagog yardımıyla yeni düzene alıştırılabilirdi. Eninde sonunda öğrenecekler ama kandırıldıklarını anlayınca asıl sorun o zaman ortaya çıkacak. Son olarak eşinizin eski eşiyle aynı evde kalması hiç mantıklı değil. Bence bu adam sizi de eski eşi de çocukları da sizin ailenizi de kandırıyor. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Lütfen gözünüzü açıp gerçekleri ortaya çıkarmaya bakın.

Bende bilmiyorum kendime inanamiyorum sırf onun icin işimi ailemiterk ettim beni kendine nasıl aşık ettiyse gözüm hic birsey görmedi

Eşinizin bütün ailesi biliyosa eski eşi nasıl bilmiyor ya hiç mi bir araya gelip konuşmuyo kadın eşinizin akrabalarıyla o zaman yani eşinizin ailesinin bilip de eski eşi bilmemesi imkansızz

Yaşlar kaç

Adam 40lı siz 20li yaşlarda mısınız

Netten tanışıp da mı kaçtınız bu adama

Tüm ailesi bilip çocuklar ve eski eşin bilmemesi de olanaklı değildir

Ayni şeyleri bende düşünüyorum bunu kendisinede söylerim hep. Öyle bisey olsa ben neden seninle evlenim diyor. Bunlar 3 yıldır bi evde arkadaş gibi yaşıyorlarmış ben onun yalancısıyım

çocuklar kaç yaşında?
siz kaç yaşındasınız? yani böyle bir masala inanmak için küçük olmanız lazım..
kadının haberi yok diye evindeyken telefon falan da etme diyordur.

çok büyük bir oyun var burda haberin olsun....

Valla sırf eğer kadının babasından maaşı varsa, onu alsın diye bile boşamış olabilir. Vardı öyle bir komsu. Sgk baskın yapmıştı.

Ne yapabilirim bana yardım edin. Eski eşiyle görüşmeyi düşündüm ama olay çığırından cikar diye korktum çünkü burda yanlizim. Adliyeye gidip onlarin beraber yaşadığını söylemeyi düşündüm sonuç olarak elime ne geçebilir orasinida bilmiyorum

Eşinizin bütün ailesi biliyosa eski eşi nasıl bilmiyor ya hiç mi bir araya gelip konuşmuyo kadın eşinizin akrabalarıyla o zaman yani eşinizin ailesinin bilip de eski eşi bilmemesi imkansızz
Yok eşimin ailesiyle eski eşi görüşmüyorlar yıllardır anlasamiyolarmis

Yarın çocuklar bir kardeş daha ister, psikolojileri bozulmasın diye yapar artık! Bu adam nerede kalıyor haftanın 5 günü? Büyük bir oyunun içerisindesiniz belki de. Nasıl güveniyorsunuz aklım almıyor.

Yapacağınız tek şey eşinizle konuşmak. Ya sen her şeyi anlatır düzenimizi kurarsın ya da ben eski eşine anlatır seni de boşarım diyeceksiniz. Gerçekten aralarında bir şey yoksa ve sizi kaybetmek istemiyorsa uygular. Ama siz diretin sizi oyalamasına kandırmasına izin vermeyin. Bazı arkadaşlar maddiyat gibi nedenlerle anlaşmalı boşanmış olabilir yazmış. Bu da güçlü bir ihtimal.

Bilmiyorum belki eski eşininde bu durumdan haberi vardır amaçları sadece yurtdışına da yaşamaksa eğer çünkü çok ısrarla benimle yurtdışına yerleşmek istediğini söylüyor bende gitmemek için buna karşı çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…